Ez amit szeretek MP-be kimondja amit ki kell és gondolok :) nincs megbocsáltás 16 év bűnért. Elárúlni a hazát , gyermekeket molesztálni és bántalmazni kirabolni az MNB-t , hazudozni minden hullámhosszon ezek nem olyan dologok amit a gyónással helyre lehet tenni :)
Elég nagy a fáziskésésetek. A "Végjáték" topikból Seldon és Ronaldino már régen ki van tiltva zavarórepülésekért. Plusz a két kezelhetetlen propagandista: Sehmet és István78. Más nincs. . De mivel ügysem szándékozok többet ide írni - ahol büntetlenül lehet gerinctelen férgezni topiktársakat - tilts ki engem is, saját kérésre! :))
- Nem sokkal a választás előtt kapott támogatást Hankó Balázstól az a szervezet, amely Penny-utalványok kiosztásával igyekezett fideszes szavazatokat szerezniErről tanúskodó támogatói dokumentumok jutottak el a laphoz.Napokkal a választás előtt tízmilliós támogatásokról döntött Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter annak az egyesületnek a javára, amely Penny-kártyákkal vásárolt volna neki szavazatokat a Pest megyei 6. számú egyéni választókerülethez tartozó Kerepesen – írja a 444.hu. https://hvg.hu/itthon/20260416_444-hu-nem-sokkal-a-valasztas-elott-kapott-amogatast-hanko-balazstol-az-a-szervezet-amelyik-penny-utalvanyok-kiosztasaval-igy
Köszönöm szépen! Közös munka volt! Sokat segítettek az itt lévő valódi rendszerváltást akarók meglátásai! Ha lehet szavazni, én semmiképpen sem szüntetném meg a topic gazda helyében ezt a felületet. Az a gyanúm, hogy nagyon sok szar fog még előkerülni a malac ólából, lesz még mit megvitatnunk (sajnos).
Oké! Legyen Seldon! A második lehetőséget átadom Neked! :-)) Már kétszer kidobtak engem is személyeskedésért, pedig csak a topic szellemiségét védtem (szerintem). De nem gond, rinyának itt nincs helye! 😃
Elég beszédes, hogy Gulyásgergely felesége látta jönni a vereséget, Gulyás pedig nem. Ezek ott az elefántcsonttoronyban ( Karmelitában ), saját 16 évnyi propagandájukat mantrázva, végül el is hiszik azt, amivel csak hülyíteni akarták a népet. Sehmet dettó. Én még arra is látok esélyt, hogy csak rogán ismerte a valós képet.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!