Így van. Nagyon sok pénz. Mire költötték a kutyák? A DK-nál láttuk mire költötték, de én pl. kutya plakátot kb. 2-3-t láttam, századrészét, mint DK-s plakátot. Azon kívül még volt valami bulibuszuk, ami járta az országot. Ez összesen legyen 80MFt. Hol van a maradék 600MFt? Láttam, hogy elszámolást többen kérték, de az nincs. Van egy sejtésem, hogy most is hülyére veszik az embereket.
Azért ez rohadt sok pénz. Ha mindenki adakozik, aki a kutyákra szavazott, akkor fejenként 13700 Ft-t kell adniuk. Márpedig szerintem 50 ezren nem fognak adakozni.
Ez egy keretmegállapodás, amelyen belül majd az állami szervek gazdálkodhatnak, beszerzéseket végezhetnek a köv. időszakban. Egyelőre szó sincs semmiféle lopásról. Azért az újságírók is lehetnének korrektebbek.
"A kutatóközpont kiemelte, hogy több eddig nyilvánosságra került, a közvélemény-kutatók pontossági sorrendjét felmérő írás téves volt, mivel nem a belföldi szavazataránnyal számoltak"
Ez az, amit sokan még mindig nem értenek, hogy a kutatásokban szereplő %-os arányok a belföldi szavazati számokra vonatkoznak. A levélszavazatok nélküli számok arányát, hiszen a határon túli magyarokkal nem tudnak számolni, azokat reprezentatív módon nem lehet felmérni, lévén nem tudják pl. a telefonszámukat (ismeretlen román, szerb, ukrán, stb. telefonszámokat kellene hívogatni). És ha csak a belföldimszavazatokat nézzük, akkor a 21 kutatóközpont és a medián kb. telibe találta a végeredményt.
"A Telexen azt mondták most egy beszélgetésben, hogy a tisza állítólag már másfél éve egyeztet az uniós lóvéról. itt is benne van a cikkben: "A folyamat azért nem teljesen a nulláról indul, mert egy, a Tisza mellett dolgozó szakértői csapat már másfél éve készíti elő a szükséges lépéseket."
Krida, Sehmet és Seldonkúper megérdemelte,amit kaptak.... Félreértés ne essék: nam káröröm,hanem tény.... Viktor a TV székház ostrománál is magára hagyta a népét.....Az meg, ezután is ragaszkodott hozzá....
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!