ott a pont!!! . lebukik PETIKÈM, és másra mutogatnak, hogy hazaáruló . itt is ha lebukás is lesz, majd mondják, hogy az ukránok, meg a Tisza . de elég már ebböl a korrupt moslékból, amit o1G honosított meg az országban, mindenféle dumával, jogi csür-csavarral....
Naponta derülnek ki csalások, hazudozások, sőt komoly közpénz lopások, majd egy piti kis toll ügyön akadnának ki ahol 100 féleképpen lehetne csalni! RÖHEJ!
Ezt jogászként pont te mondod? Hehe. A te hozzaszolasodin meg az latszik, h a Rákosi rendszert nem tudod elengedni. Szánalmasan kapalozol mar itt papa.
nem kellene ezt erőltetned, hogyha csak fideszek lesznek, akkor a becsület fogja átjárni a helységet! :) már eddig is bizonyítottátok hogy ahol lehet csaltok, hazudtok és loptok! a hernyo fideszesek bármilyen csalásra képesek, ezt eddig is láttuk! tisztességtelen, gerictelen hernyo bagázs, bármire képesek! . ki fogja vizsgálni a végső számlálásnál, hogy a választópolgár huzta be a x-et? egy másik (kitöltetlen) szavazólapra biggyesztette valamelyik hernyo fideszes, akármilyen tollal, az eredetit meg eltüntették? ne fárasszál már! mindenhova ellenzéki képviselőt (kötelető) és még így se zárnám ki 100%-ra a fideszes csalást!
Benéztem pár fidesz FŐ és VEZETŐ média oldal és ellenzéki komment felületekre, ledöbbentem:fideszoldalon szinte nincs komment, ha volt akkor a fideszest röhögő fejjel jutalmazták, hülyének nézték a hír közlőt a hírt meg hazugságnak.Az ellenzék-/ tisza oldalon százával- ezrével kommentek. .. Ha valamennyire alapul vennénk ezt a mocorgást, a fidesznek 0 esélye van nyerni, csak az a kérdés a tisza mennyivel nyer. 2/3, 4/5?? o)) Ha csak a tőzsdét nézem: ez is erősen NER bukást vetít előre!!!
Ne írj ostobaságokat! Mutass egy olyan hozzászólást tőlem, amit fideszes propagandistától másoltam ide! Persze, ha neked a tények is propagandának minősülnek, akkor sajnállak!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!