Látom, hiányoztam! Elnézést, de úgy tűnik, hogy egy általad ismeretlen tevékenységet folytattam, dolgoztam, és többször írtam már, hogy én olyant is szoktam! Nem várok semmilyen PDF-et, senkitől!
"Igazad van, de sajnos 4 év alatt a generáció és a világ olyan változáson ment keresztül, hogy az emberek nem tudnak összefüggéseket értelmezni. Ez valahol félelmetes. Az, hogy kiállnak rendőrök és a szolgálati titkokat fecsegnek ki, ahelyett, hogy ügyészségre vagy illetékes szervekhez fordulnának hivatalból, persze véletlen, hogy a 6 havi fegyverpénzét megkapta és utána állt ki, választások előtt pár héttel, ahol leadnak róla egy izzadságszagú videót, amiben amúgy bejelentkezik egy új hivatal vezetésére és ebből az emberből egy hőst csinálnak... teljes értelmezhetetlen... de a másik oldal ezekből épült fel... Ki az aki egy ilyen emberrel dolgozni akarna? Szerintem nagyon szoros lesz ez a választás és mivel jóléti válság van + itt van az iráni válság is." Elnézést, de muszáj volt ezt egy másik topikból bemásolni, annyira szürreális, amikor valaki ilyeneket ír, gondoltam ti is szeretnétek egy jót nevetni. :DDD
Akkor a Hont bizonyithatja,h olyan fuggetlen ,mint az itteni webjogasz,es meghivhatjaagyar Peter is egy beszelgetesre. Gondolom a napokban ez megtortenik.
Megáll az ész! Egy tanítónő azt kérdezte, hogy azt nem tudom, hogy az ukrán maffia milyen kíméletlen és mindenhol ott vannak? Filmekben sem láttam? No erre mit mondjak? Még megspékelte azzal, hogy MP csak hazudik, azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. És a fidesz??? Sikerült a március 15-ei beszédből kifelejteni Március 15-ét.
Valaki ezt tudja értelmezni? Söprik ki vagyont, vagy csak így rejtik el?"
Szerdán az Opus Global Nyrt.-ből az annak konszolidált
leányvállalataként nyilvántartott – vagyis rendszeres és rendkívüli
tájékoztatás megtételére nem köteles – Mészáros és Mészáros Zrt.-ből
„kiválás útján történő szétválás eredményeként” létrejön az Opus-M
Tanácsadó Kft. nevű új Opus-leányvállalat. A közzétételben nincs benne,
de a cégnyilvántartásból kiderül, hogy ennek ügyvezetője egy kipróbált
Mészáros-bizalmas, Németh Krisztián lesz;
az Opus-M Kft.
tulajdonosa 100 százalékban az Opus Global Nyrt., amely marad a Mészáros
és Mészáros Zrt. 51 százalékos tulajdonosa;
a közlemény szerint az Opus-M tulajdonába 4 338 063 darab Opus Global-részvény kerül.
Fontosnak tűnik a bejelentésből, hogy az Opus-M tulajdonába kerül
„legfőbb vagyonelemeként a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.
alapkezelő Status Property Magántőke alapjának 1848 db befektetési
jegye”. A Status Capital a Mészáros Lőrinchez kötődő magántőkealapok
egyike.
A közlemény arra is kitér, hogy az Opus Global menedzsmentje
„előrehaladott tárgyalásokat folytat a Status Capital Kockázati
Tőkealap-kezelő Zrt-vel a Status Property Magántőkealap szétválása
ügyében”. Az OPUS Global célja az, hogy az OPUS-M „rendelkezzen azon
jogutód alap által kibocsátott befektetési jegyek többségével, amely
alap tulajdonolni fogja a Ganz Transzformátor- és Villamos
Forgógépgyártó Zrt. által kibocsátott részvények 49 százalékát”.
Mészárosék úgy tervezik, hogy a magántőkealap jegybanki engedélyhez
kötött szétválási folyamata 2026 harmadik negyedévére le is zárulhat." https://444.hu/2026/03/31/rendkivuli-tajekoztatast-adott-ki-az-opus-atrendezi-a-cegben-a-sorokat-meszaros-lorinc
Fontos az is, hogy mindenki ellenőrizze, hogy nem került-e fel a kisebbségi listára, mert a fidesz illegális módon embereket irattat fel az adott személy tudta nélkül. Már tucatnyi ilyen eset van.
A fidesz minden szinten megpróbál csalni. Most az a legújabb, hogy a fideszes önkormányzatok csak a fideszest választanak be a szavazókörbe szavazatszámlálónak. Csak azt nem értem, hogy ezt hogy, hiszen a törvény szerint minden párt képviseltetheti magát.
"Aszódon a szavazatszámláló bizottság tagjait zárt gyűlésen választotta
ki a fideszes önkormányzat, a helyiek pedig a kiszivárgott névsorban
megütközve ismerték fel a fideszes városvezetés rokonait, barátait,
korábbi fideszes jelölteket – írta olvasónk, aki szerint sokakat
felháborított az eset. Baján is hasonló ügyről számolt be egy olvasónk,
ezért megpróbáltunk utánajárni, hogy történt-e visszaélés és tudná-e
befolyásolni a választást egy ilyen lépés."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!