Így van! És az önkormányzat első embere, kvázi vezetője a polgármester, aki a közgyűlések között gyakorolja a közgyűlés nem kizárólagos hatáskörét - a cégek irányában is!
" Hornék például az 1994-es önkormányzati választások előtt módosították egyfordulósra a választási törvényt" . Csak az önkormányzatit, aminek kisebb a jelentősége! Ha jól emlékszem, orbánc 1998-ban a két forduló között egyeztetett Torgyánnal (a "Kisgazdákkal soha!" kijelentése után). Szóval 2014-ig két fordulós volt az országgyűlési választás, és a fityesz szüntette meg. . Ezen kívül a cél a 2/3-os Tisza győzelem, mert vissza kell állítani a jogállami működést, amihez a tákolmányhoz is hozzá kell nyúlni több ponton.
Egyetértek Mráz Ágostonnal, szerintem a Deák által bemutatott oldal a "ha elmennének szavazni" felirattal csak azt bizonyítja, hogy azok, akik bizonytalanok még abban is, hogy elmennek-e szavazni, azok egyenlő arányban támogatják a Fideszt és a Tiszát, bár én sem gondolom, hogy 20 %-kal vezet a Tisza. Szerintem kiegyenlített az állás. De a másik oldalról pedig azt nem értem, hogy egy plurális demokráciában, ha ennyivel vezetnek a közvélemény-kutatóik szerint, akkor miért kell presszionálni a kisebb pártokat, hogy nem induljanak Már többször leírtam, hogy a Fidesznek sem jó ilyen, szinte teljeskörű felhatalmazás a választóktól, mert éppen a politikai egyik lényegét hagyhatják figyelmen kívül, hogy a "kompromisszumok művészete". De kis hazánkban ez soha nem működött. Hornék például az 1994-es önkormányzati választások előtt módosították egyfordulósra a választási törvényt. Messze van még a dahrendorfi 60 év!
Remélem, egyre több Fidesz magszavazónak is sok lesz már a gödi és más akku gyár ügy, az, hogy a Fidesznek nem számít az emberek egészsége. Ha nyer a Fidesz, valószínű, még tovább viszi az akku gyár szálat, újabbakat fog telepíttetni, a még autokratább hatalmával meg megpróbálja elnyomja a tiltakozást.
„Végre Mráz Ágoston is elismerte, hogy semmit nem bizonyítanak a kormánypárti sajtóban a Medián adat-hamisítására felhozott „bizonyítékok” - írja Vox Populi.
Loptam, Forelle:" EZ a kép éppen akkor készült amikor ezzel a testtel a csodálatos sportmúltjáról beszélt Folytatva azt a vonalat, h fél életét öltözőkben töltötte... ez a magának sportmúltat hazudó varangy, aki már akkor csak székre támaszkodva tudott létezni.. Lehet gerincbetegségezni de ez a beles has - és valagnehéz test azzal ok okozatiban van ..DE hogy nem a sport az első ami az ember eszébe jut a tántorgásáról,miközben teleszájjal orbákolta tegnap is mekkora király volt.. https://uploads.disquscdn.com/images/ef454b4d8473c4f1d20d55d810933db94fd257117786ce658299bc8d76947a62.jpg
Szaporodnak a Ai reklámok, a fidesz öngólt lőtt töPPCörösen is a gusztustalan gyerek Ai-val! Felpörgött az ellenzék is erre .. Segíts O itt vannak az ukránok!! https://www.facebook.com/reel/26004867019194190
Addig meg szekérrel járunk, mert a dagadt meg a kakadú mind az ukrán vezetéssel, mind a horvát vezetéssel összeveszett. És ezt akarják folytatni. Balfasz banda, ideje menniük.
A kis pártok Fele ha nem 80%-a veszi gyakorlatilag az ajánlásokat. Mennyi hír volt anno amikor kis pártok listája egy az egyben ugyanazokból az emberekből állt ugyanabban a sorrendben mint a Fidesz listája pl. Arra is lusták voltak hogy más sorrendben másolják fel. A rendszernek akkor nem volt érdeke ezt ellenőrizni és most sincs semmi következménye akármekkora csalás is derül ki. A lényeg hogy legyen 500 darab amit nem fognak meg.
Én ezt mind tudom. De ő is. Ellentétben a sok megvezetet emberrel Ő TUDJA miit csinál. Saját döntéséből manipulál és terjeszti a propagandát. Semmivel se különb bármelyik Megafonostól. . Beírja hogy néha benéz de nincs szinte nap hogy ne lenne itt 20 HSZ-e. Mai termése 27 HSZ 11 órától 18 óráig. De ő csak erre téved néha az ügyvédi munkája mellett.
Erre a vezetékre van pénz. Tudni kell róla, hogy a Barátság vezetéken keresztül kapott orosz olajat akarjuk továbbítani a szerbeknek az újonnan megszerzett NIS finomítójához. Ki van ez gondolva kérem. Az Adriára, tesztre, fejlesztésre viszont nincs pénz. Pardon, politikai akart nincs. . "A szerb-magyar kőolajvezeték magyarországi szakaszának beruházási költsége a 2025-ös adatok szerint mintegy 300-320 millió euró, ami átszámítva körülbelül 130 milliárd forintot jelent." . Nem baj, hogy ezt megépítik, a baj, hogy ezt is politikai alapon teszik. A szerb autokrata Vucsics és az orosz vonal miatt teszik ezt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!