elege van a "sokszínűségből". És igaza van. Mert mit hozott a "sokszínűség"? Bűnözést, terrort, devianciát, erkölcsi fertőt, nihillt.... (dehát a mai liberálisoknak ez kell!)
Teccik Ben Bankas, a komédiás, Amcsiban. Most ott ugye a téma az ICE, a sok liberális zendül az Ájsz ellen. Azt mondja Ben: -Én is bevándorló vagyok, Kanadából jöttem, de tetszik ahogy az ICE begyűjti és kirakja ezeket. Miért, azt akarod hogy itt is az a sokszínűség legyen, mint Kanadában? Hogy mindenki vagy homó, vagy indián, vagy muszlim? . Igaza van...
És arról még senki se beszélt, hogy ez vajon mennyit hoz? Mert szerintem semmit, semmi értelme sincs, nincsenek határozatok, felesleges időtöltés. Gáza ügyében Izrael a mindenható, erre nincsen ráhatása egy ilyen tanácsnak, vagy minek.
A Gázai sábeszbra a belépo 1 milliárd U$. De a vézérunknek ez megéri hogy ott a Trump mellett fontoskodjon . Honnan fogja felvenni erre a 1 milliárd U$ kolcsont, az USAtol vagy az araboktol és ezt majd titkosítsák 50 évre? Vezérunk azt hiszi magárol hogy o egy világpolitikai tényezo aki régen kinotte kis hazánk szuk határait.
Az új domainfoglalósdival kapcsolatban folyamatosan jönnek szembe a FB-on a bejegyzések és mindegyikben az a közös, hogy azon röhögnek, hogy a dagadt és talpnyalói mennyire balfaszok voltak megint. Nem lehet most könnyű agymosott fideszesnek lenni. Hetente új szlogen... :D
A venezuelai olaj kapcsán is balhé van, az abból befolyó pénzt az amcsi fennhatóságot megkerülve akarja Trump felhasználni, így a fölött nem lenne a törvényhozásnak kontrollja.
Ez valami amcsi pénzmosoda? Hová lesz ez a pénz? 1 milliárd dollárba kerül ez a baromság. Fideszes pedofilok miatt eddig az ország kb. 3 milliárd euró mínuszban a miattuk végleg elbukott támogatások és a jogállamiság hiánya miatt naponta 1 millió euróval növekedő büntetés miatt. A 135 fideszes szarházin hajtanám be mindet az utolsó fillérig.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!