Figyelj, elég ránézni a vezetőikre, MP-vel az élen, azonnal tudni lehet mi vár ránk ha ők nyernének. Annyira nem lehetsz politikailag elvakult, hogy ezt ne lásd.
Láttam, hogy te az átlagmagyarra akarod ráhúzni, hogy őket csak az eléjük vetett üveggyöngyök, a mihamarábbi egyéni haszon érdekli őket, önzőek, de én meg azt mondtam, hogy csak a Fidesz hívőkre igaz ez, mert a Tisza támogatói, a magyarok TÖBBSÉGE nem olyan, épp ezért akarják leváltani a Fideszt. . Hazugság, hogy one-man show a Tisza párt. Már sokezer Tisza sziget van, 64 vagy több szakértői csoport dolgozott a választási programon, többszáz ember vállalta a Tisza képviselőjelöltséget, van egy EP és fővárosi frakciója. Erre mondod te, hogy one-man show? Ez egy ostoba hazudozás tőled refelxből, egy krida szintű szarság. . Századszor is leírod, hogy 2002 után milyen szörnyű idők voltak, ez is nagyrészt hazugság. Átlagban annyi volt a GDP növekedés és az infláció, mint a Fidesz első tíz évében, a végén nagyrészt azért keletkezett probléma, mert gazdasági világválság volt.
nem gázolta el, hiszen még fejbe is lőtte a nőt mikor kanyarodott a kocsival elgázolás közben nehéz pontos fejlövést leadni, de majd a bíróság eldönti.
A 24 éve képviselő fideszes sem merte vállalni Forsthoffer Ágnes ellen a megmérettetést. Vannak már fideszesek, akik már érzik a bukás szagát és inkáb kihagyják.
Oké, persze én is tudom, hogy valójában mire akart utalni a szerző, de ez visszaélésre is biztathat akár. Pl: kleptomániás valaki, hiába mondják neki hogy nem szabad, ő arra hivatkozhat ez alapján, hogy csak hű önmagához. A gyilkos vagy pedofil hajlamokat meg sem említem.
A fidesznek már csak kamu harcosai vannak. Nem csoda, hogy az összes fideszes politikus és talpnyalóik be vannak csokizva. Ezek után már érthető, hogy szegedre miért kellett a 3000 "harcost" az ország egész területéről, és a környező magyarlakta területekről buszoztatni.
Ha el akarta volna gázolni az "ügynököt", akkor kövér gázt ad és nyílegyenesen felé indul, nem pedig totyogva fél km/h-val kanyarodik oldalra. Semmi sem indokolta a fegyverhasználatot. Nem tudom mit szólnál hozzá, ha idehaza is közúti ellenőrzéskor te csak félreállnál, a rendőr meg azonnal rád fogná a fegyvert és belelőne kettőt a szélvédődbe. Lehet mindjárt másképp látnád a világot.
Persze, persze. A nő direkt blokkolta az utat. A videókon világosan látszik, hogy ott volt előtte az ügynök, akit el is gázolt (szemmel láthatólag biceg utána), s a lövés nem oldalról hanem szemből jött. . Nem kéne kekeckedni a hatóságokkal.
Mi valóben hűek vagyunk önmagunkhoz ás a topik címéhez. Ellenben veled és a krida nevű barátnóddel ti szenvedni és leégetni magatokat jártok ide. Van egy számotokra tökéletes hely, az OV KEDVELŐK, de inkább ide jöttök és sorbán álltok a pofonokért. Mi a jó ebben?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!