Te annyira aranyos vagy hogy számomra nem vagy tényező :) majd ha megtanulsz válaszolni a kérdésekre akkor lehet miről beszélni :) De addig maradj meg magadnak Puszi.
Nem tudom, hogy mit csinál egy magyar üzemmérnök 71 évesen, amibe októbere én is fordultam, de nem tudnék meglenni anélkül, hogy dolgozzam, és nem azért, mert nem tudnék kényelmesen megélni a hét-számjegyű nyugdíjamból, hanem azért, mert kell a kihívás, kell az adrenalin, kellenek a kollégák, kell a bíróság légköre, kell az új okiratok szerkesztésének megismerését segítő AI, stb., és nem szeretnék a társadalom eltartottja lenni. . Az utazás? Hát az már nem hiányzik, mivel aktív koromban az egész világot bejártam, ültem - átszállással együtt - tizennégy-tizenöt órákat repülőgépen, voltak a Copacabana-i strandon, a Machu Picchu-n, a fokvárosi Tábla-hegyen, a Serengeti Nemzeti Parkban, a Norvég fjordokban, a Prédikálószéken, Szentföldi zarándokúton Názárettől Jeruzsálemig és a Vörös-tengeren a Negev-sivatagon át, Jordániában, Petrában, Egyiptomban a Királyok-völgyében, stb., Marokkóban Marrakeshben, az Egyesült Arab Emirátusokban, valamint Európa szinte minden államában. Eszembe sincs most már nagyobb távolságokat megtenni, legfeljebb Blumauban egy kis wellness, Weinebenén egy kis síelés. . Nem tudom, te hány éves vagy, mit csinálsz, de ha nyugdíjas vagy, vagy majd az leszel, majd meglátod, hogy nem jó az, ha ki sem mozdulsz, csak a ház körüli munkákat végzed, nem szocializálódsz, stb. . Hogy itt miért írok? Azért, hogy a fenti állapotomba nehogy valaki dilettánsan belenyúljon, hogy biztonságba legyenek a befektetéseim, stb. Ennyi!
Egy angol, egy francia és egy magyar nyugdíjas arról beszélgetnek, hogyan telnek a napjaik.
Angol nyugdíjas kezd mesélni:
- Én reggel fogok egy üveg whiskyt, elviszem a klubba, és ott töltöm az egész napom!
A francia nyugdíjas:
- Én reggel fogok egy üveg konyakot, elviszem a barátnőmhöz, és ott töltöm az egész napom!
A magyar nyugdíjas:
- Én reggel fogok egy üres üveget, belepisilek, elviszem a körzeti rendelőbe, és ott töltöm az egész napom...
Minap beszéltem egy német nyugdíjas barátommal nemrég lett 71 éves. Utazgat éldegél, garázst épít, társaságba jár és boldogan mesélte, hogy lecserélte az autóját. 5 éves lett a q4 ódi és elengedte sajnos sz@rul megy a rothadó nyugati nyuggereknek, lefele lépett lett egy vw id4 helyette. Így 71 évesen ;) NEM DOLGOZIK MELLETTE ;) Nem tol propagandát szabadidejében :) ÉL ;) Ezektől függetlenül. Táncolni jár és énekelni... Munkássága közepette üzemmérnök és oktató volt. Alkalmazotti nyugdíj mellett lelízingelt magának egy új járművet. Így is lehet! Egy magyar üzemmérnök mit csinál 71 évesen????? 2025ben?
Hozzáteszem, ez egészen hasonlít a fidesz programjához. Rendörség költségvetésének elinflálása -> pipa börtönben ülök számának csökkentése = 2000 embercsempész szabadon engedése lakbérek befagyasztása = árstop, árrésstop, reszi hatósági árak minimálbér drasztikus emelése -> pipa szolgáltatások ingyenessé tétele = rezsiárak csökkentése majd befagyasztása, országbérlet, megyebérlet Ami a fidesznél ahhoz képest nincs, az a gazdagok adóztatása. Olyannyira nem, hogy igazából itthon vígan tesznek szert adómentesen tökejövedelemre, ami extrém kedvezö a gazdagoknak.
Bobóka! Nem vagyunk Fidesz trollok, de tudod, néha dolgozunk, legalábbis én, még nyugdíj mellett is, nem előled tűnünk el, ne izgulj, de örülök, hogy hiányzom - többek között én is! Kiadták a mai feladatokat neked? :-D
Első amerikai-magyar megállapodások: - Amerikai nukleáris fűtőelemeket is vásárol Magyarország. - Elhasznált fűtőelemek amerikai technológia szerinti biztonságos tárolása. - Kis moduláris atomerőművek építése (No, nem napkollektorokat, ahogyan Fegyőr azokat annak nevezte)
Úgy látszik, hogy ez a cselekmény jobban megy a barnább bőrű egyedeknek, megtévesztve ezzel a nem olyan sok és kellőképpen barázdált szürkeállománnyal rendelkező fehér jÓbBÓldali mélykERESZtény ómAGYAR népNEMZETTHY szuverén homo sapienseket! https://www.tiktok.com/@michaeljacksoncontent/video/7483990202780830998
Mostanában elég sűrűn tünnek el az itteni fideszetrollok 1-2 napra hogy megkapják a királyuktól a feladatot mit is kell majd mondaniuk :) Kossuth téről még mindig nincs fénykép? Tisza meneten akkor még mindig 2-3* annyian voltak mint a Békameneten. Zsolti Bácsival mivan? Az kiderült már ki valójában vagy még mindig a szálak Semjén Zsoltibácsihoz vezetnek?
Elég nagy baj van már a központban :) Választásoknál kb annyival fog nyerni a Tisza mint 22-ben a fidesz meg lesz az 50% feletti támogatottsága. Addig jó nézni ezt a fideszpropagandista vergődést :)
Attól függ, hol! Falvakban a régi kádárkockákból, vagy "kalákában jó nagyot építünk" házakból, amik most szinte eladhatatlanok. de akinek volt egy kis esze és foglalkozott vele, az már az államilag támogatott hószigetelést igénybe vette. Városokban azonban ár az új lakóparkok és a felújított régi házak dominálnak. Én is már több, mint 20 éve építkeztem, és akkor még nem voltak hőszivattyúk, stb. - de a régi Junkers kazánt lecseréltem pár éve kondenzációs kazánra, amelyik csak önmagában minimum 30 %-os megtakarítást eredményezett. A falvakban pedig a vegyes tüzelésű és fatüzelésű kazánok, kályhák még mindig többségben vannak, így a földgáz árának emelkedését nem igazán érzik. A napokban éppen megyek majd ki egy faluba, ahonnan tojást, frissen vágott szárnyast és sertéshúst hozok, majd érdeklődöm, hogyan alakul a fogyasztásuk, fűtési rendszerük, stb. De bizonyára az idén is kapnak ingyen, és egy bizonyos mennyiség felett fél-áron tűzifát.
Kíváncsian várom, mi lesz Mamdani polgármesterségéből és főleg abból, hogy a győzelme után a Demokrata Párton belül legyőzik-e a komcsik a liberálisokat. Érdekes lenne végignézni, ahogy Mamdani törekvéseinek megfelelően erősen visszavágják a rendőrség költségvetését, igyekeznek minimalizálni a börtönben ülők számát, büntető adókkal sújtják a gazdagokat, befagyasztják a lakbéreket, letartóztatják az izraeli miniszterelnököt, drasztikusan emelik a minimálbért és ingyenessé tesznek amúgy rengeteg pénzbe kerülő szolgáltatásokat (például a tömegközlekedést). Érthető, hogy ettől a gyönyörű komcsi programtól minden agyhalott boldog lett. 😂
15 év 2/3 után maradt még fejlődési potenciál! pedig van amiben elsők vagyunk! Ezt sosem fogják megérteni, hogy éhbéres rabszolgákból nem fognak példás gazdaságot csinálni. Csórók nem tudnak költeni! Az meg nem jólét, hogy van hun lakni, meg tele vannak a bótok.... https://www.facebook.com/photo/?fbid=122130502154965175&set=a.122096719328965175
Szüleim régi, földszint 45nm + alig fűtött tetőtér házának éves fűtési költsége 350-400e Ft között mozgott. Ezt a házat 5 éve eladtuk, vettünk egy új építésűt, nettó 95nm, ennek éves fűtési költsége nincs 60e Ft.
Szerinted melyik típusú házból van több Magyarországon?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!