Bocs, hogy belekotyogok, de én az egyedül álló, nem társasházi családi házamban 140 m2 lakóteret, 100 m2 alagsori helyiségből - az 55 m2-es, két autó beállására alkalmas garázson és a szerszámtárolón kívül - még 40 m2-t fűtök - és egy különálló melegvíz-tárolóban szintén gáz melegíti a vizet - kondenzációs Baxi kazánnal és ideal romantik alumínium lapradiátorral úgy, hogy napközben - 8-20 óra között - 23 fokra van beállítva, éjszaka pedig 20 fokra - külső és belső hőszabályzóval - és tavaly évi 1.780 m3 volt a gázfogyasztásom. Igaz, duplán szigetelt, három rétegű ablakom van, a fal is kívülről jól szigetelt, valamint a födémen 2X6 cm-es nikecell szigetelés van. . A matekod jó, mert a földgázfogyasztási kalkulátor szerint gyermekkedvezmény nélkül, 20m3/h alatti gázmérő esetén 2.840 m2 éves fogyasztás esetén 972.564 Ft/év a díj, ami havi 81.564 Ft-ot jelent. Nem világos azonban, hogy mitől növekedett meg 1.000 m3-rel a fogyasztás, ugyanis nálam - most mentem ki megnézni - csak 30 m3-rel nagyobb a gázfogyasztásom, mint tavaly ilyenkor, tavaly pedig 180 m3-rel kevesebbet fogyasztottam az elszámolási időszak alatt (március közepén volt az elszámolás óraleolvasása), mint tavalyelőtt, ugyanis tavaly és az idén is az átlagnál jóval enyhébb idő volt a fűtési idényben.
US Treasury Department President Trump has been clear that the war must end immediately. As long as Putin continues the senseless killings, the Kremlin’s puppet, Gunvor, will never get a license to operate and profit.
Pedig 24 ezerről 80 ezerre emelkedett a gázszámlám, kb 1000 m³-rel voltam az 1740 m³ felett amit ha beszorzod 750 ft-tal az évi 750 ezer ft. Rengetegen fizetnek ennél többet is.
En es a csaladom minden tagja sokkal jobban el miota Orban a nagyfonok.Pont.Szavazatunk az ove.Kulonben Toroczkaira szavaznek meg.Balos kutyakra sohasem.Sot a szavazatom meg penzert sem elado.Kitartok amellett aki velem jot tesz.Petiketek meg masfel eve Orbant nyaldosta ezerrel.Azota elarulta a csaladjat,a hazajat.Mindenkit.Penzert.Ilyenre a kutyamat sem biznam.Maga az egesz ember egy vicc.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!