Ez nem a gép,hanem pilóta hibája...Ettől még nyugodtan utazhat ezzel a gép típussal bárki...
Törölt felhasználó2025. 11. 06. 16:34
A közmédia kulturális csatornájához vették fel Csuhaj Ildikót, de azért kiment Orbánnal Amerikába na ezt már én sem gondoltam
Törölt felhasználó2025. 11. 06. 16:33
Két év felfüggesztett börtönt kértek Iványi Gáborra, az ellenzéki politikusokra egy és két év közötti felfüggesztett büntetést
A lelkészt, illetve Gurmai Zitát, Donáth
Annát, Szél Bernadettet és Herényi Károlyt, valamint két másik embert
csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével
vádolták meg.
Törölt felhasználó2025. 11. 06. 16:32
Földhöz csapódott a Wizz Air egyik új gépének farokrésze – Orbánék ilyennel utaznak Trumphoz
Még szerencse, hogy ezek a cikkek a mandineren, origón, indexnek, neked és a hasonlóan a 15 éve fidesz alternatív világában élőknek szólnak. Olvasgasd csak nyugodtan, ettől többen nem fognak sem neked, sem a fidesznek hinni. :) A mai vergődésedet is nyugodtan folytathatod tovább. :D
Most olvasom, hogy a kiszivárogtatott Tisza Világ applikációjának oldalán "független" politikai elemzők, újságírók, zenészek, bukott szadeszesek, szocik stb. is megtalálhatók. Szép új világ - a régi szereplőkkel? :-D
Még mindig várom, hogy le merd írni a 2000 szabadonbocsátott embercsempész ügyében megfogalmazott, jól megforgatott, idomra kalapált és cáfolt narratívád után hogy azt mondd: Igazatok van. De ahogy itt is, máshol is az a tendencia, hogy a tényekkel nem foglalkozol. Csak hinted magot. Ez lehet sok helyen működne, de az az igazság, hogy ide fórumozni olyan emberek járnak fel, akik jobban olvassák a közéletet, mint az aki Szemerén csak az M1-et látja. Szóval érted... legalább itt köztünk, úgymond egy buborékban, tudva azt, hogy innen senki nem rohangál és posztolja amiket írsz, színt vallhatnál: "Srácok, nekem ez a dolgom."
Még mindig várom, hogy le merd írni a 2000 szabadonbocsátott embercsempész ügyében megfogalmazott, jól megforgatott, idomra kalapált és cáfolt narratívád után hogy azt mondd: Igazatok van. De ahogy itt is, máshol is az a tendencia, hogy a tényekkel nem foglalkozol. Csak hinted magot. Ez lehet sok helyen működne, de az az igazság, hogy ide fórumozni olyan emberek járnak fel, akik jobban olvassák a közéletet, mint az aki Szemerén csak az M1-et látja. Szóval érted... legalább itt köztünk, úgymond egy buborékban, tudva azt, hogy innen senki nem rohangál és posztolja amiket írsz, színt vallhatnál: "Srácok, nekem ez a dolgom."
Remélem, prcedens lesz abból a döntésből, ami Juszt László javára született: "Az
előzmény az, hogy elegem lett abból a rágalomhadjáratból, amivel rendre
megtalálnak azok az “ismeretlenek”, akik kamunevek mögé bújva egy-egy
bejegyzésemmel nem vitatkoznak, hanem a legdurvább hazugságokkal akarnak
lejáratni. Így néhány hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy mindenkit, aki így tesz, beperelem. Jelenleg négy ilyen per van folyamatban. Illetve mától csak három, mert egy magánvádas eljárást Csajkás Attila ellen ma a Szegedi Járásbíróság jogerős, elmarasztaló ítélettel le is zárt. Őt két év próbaidőre bocsátotta. Az ítélet indoklásában dr. Szőke Bernadett bírónő kimondta: “az interneten elkövetett rágalmazás, becsületsértés ugyanolyan bűncselekmény, mint amit szemtől-szemben követ el valaki”. Tehát jó, ha a Harcosok Klubja tagjai is megjegyzik, “nem védi az elkövetőt az ismeretlenség homálya”.
Most, hogy jogerösen eldölt, a szolidaritási hozzájárulás mértéke jogtalan, kiváncsi vagyok, hogy a kis maffiakormányunk mikor fogja végrehajtani a bíróság ítéletét, és visszafizetni kamatostul a jogatlanul elvett összegeket.
Már mást nem tudnak rákenni, csak ilyen baromságot.... Nagyon félnek, mert Németben is ébrednek az emberek, rájöttek hogy tönkretették és kiszolgáltatták országukat...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!