Jó, hogy az ilyen bóhocók akarják megmondani MP-nek, hogy mit csináljon. Akkor hol voltak ezek a nagyon okos figurák, mikor tenni kellett volna valamit? Most a partvonalról kiabálnak, hogy mit kéne csinálni...
Nagy márton "varázslót" a fideszes politikusok egymás között is csak a "kormányzati jósda képviselőjének" nevezik, és egy bóhocnak tartják. Orbán meg erre a figurára építi a gazdaságpolitikát. Orbán a gazdasághoz is annyit ért mint a kormányzáshoz, semmennyire. Mondjuk ha nem kötné le minden erejét és idejét a lopás, akkor talán valami hasznosatis tudna tenni az országért, de azt meg nem akar.
Ó, dehogy mennek tönkre, csak szimplán a legcsóróbbakká tette őket,de ez a többségnek fel sem tűnik, mert sokan a megyehatárt nem lépik át életükben. Bővel elég volt eladni nekik az M1-en a mai napig, hogy a szar sem szar, mert legalább kenhető.
Orbánnak a gazdaságpolitika azt jelenti, hogy az elmúlt 10 évben lőlőnek a semmiből lett 1500MrdFt-ja, a vőnek is lett 700-800Mrd, meg a többi szarházinak, aki a fazék közelébe űl. Azt, hogy közben a magyar gazdaság, meg a magyar emberek, nyugdíjasok, stb. tönkremennek, a megélhetésért küzdenek, az őt nem érdekli.
El is felejtettem: holnap indul az előválasztás. Mikor lesznek nevek? A fidesznek egy hét is elég, hogy kilője akit lehet. Talán a jelölteknek kellene golyóállónak lenni inkább. . "Halász Noémi gyávaságnak tartja, hogy a Tisza nem mutatja be a jelöltjeit: szerinte mindenkinek, aki képviselő szeretne lenni, kötelessége elmondani, hogy ki ő és mit akar tenni a körzetéért. Nyilván hazabeszélt, hiszen ő már évek óta építi magát, de ebben tökéletesen igaza van. Valami egészen obszcén lenézése a választóknak, amit a Tisza művel azzal, hogy a végsőkig rejtegeti az egyéni jelöltjeit. Micsoda pimasz tempó az utolsó pillanatban odalökni az emberek elé valami apróhirdetésben toborzott multis középvezetőt: "Nesztek parasztok, bár nem ismeritek, de őrá kell szavaznotok!" Az egyéni képviselő a térség szószólója, lobbistája, problémamegoldója, az emberek embere. Pár hónappal a választások előtt már rég a reménybeli körzetét kellene járni, illedelmesen bemutatkozni, és elmondani, hogy ki ő és mire kéri a bizalmat. És erre nem válasz, hogy azért bújtatják őket, mert a Fidesz majd szétszedi. Jó reggelt kívánok, akinek remeg a térde, aki nem tud kiállni magáért, az ne menjen politikusnak!"
Kit érdekel már, hogy a fideszmaffia milyen hülyeségekkel áll elő? 2025-ben az a gyanús, ha valakit nem akar a fidesz lejáratni :) Vitézy is ebben szenvedett, a fidesz nem akarta lejáratni, ergó mindenki elkönyvelte fidesz kollaboránsnak.
A fidesznél már be van készítve több ezer kitalált történet. Régi, magukat megnevezni nem akaró osztálytársaktól, utcában lakó névtelenséget kérő rettegőktől, névrokonokról, stb. Tudja mindenki, hogy ez jön, én már nagyon várom. :) Azok lesznek a gyanúsak, akiket nem akarnak lejáratni.
Rövidesen lesznek nevek. Látom, azért még nem esett le, hogy ha lesznek nevek, az összes fideszes pedoárti propagandista rájuk lesz küldve és a nagy számok törvénye alapján lesz egy-egy rosszul fogalmazott mondat, amit kiforgatva rá tud repülni a többezer pedopárti propagandista ingyenélő.
„amikor én arról beszéltem, hogy repülőrajt lesz, meg fantasztikus év lesz, akkor én tudtam, hogy hányadán állunk, tehát én nem lutrira mentem, vagy nem lottón fogadtam, hanem ismertem ezeket a számokat és folyamatokat.”- mondta a saját szájával Orbán Viktor. Hm... szegény. Ez már Krida szintje.
Hogy milyen kicsi ez az ország ...! Az alábbi poszt ugyan Halász Noémi volt szegedi momentumos elnökről szól, aki Csongrás-2 egyéni ogy-i képviselője akar lenni (ennek kapcsán van benne egy értékelés MP-ről is), de ami igazán meglepett az Tímár Gábor (Kard blog) "pályaíve". https://www.facebook.com/photo?fbid=122157574664603193&set=a.122109912440603193
Nem is tudom miért, de az alábbiakról jut eszembe, hogy 1990.-ben az SZDSZ támadta legjobban az MSZ(M)P-t, majd 1994.-ben egymásra talált az 1990 előtti pártfunkcionáriusok, és a hatalomból korábban kiesett, volt MKP/MSZMP funkcionáriusok gyermekeinek pártja. . „Most hogy a p*csaba szavazzak rátok?” - Tisza-szavazókat bizonytalanított el a Sziget ellehetetlenítése
A Tisza és a Fidesz egyformán tartózkodott,
jó eséllyel megpecsételve a Sziget sorsát. Szokatlan módon ezúttal még
Magyar Péter hozzászólásai alatt is nagy a vita, és jónéhányan felteszik
a kérdést: mit mond el ez a történet a jövő évi választások
szempontjából? . Komoly megosztottságot okozott a Tisza táborán belül
az, ahogy a párt budapesti frakciója a Sziget sorsáról szavazott szerda
este a Fővárosi Közgyűlésben. A TISZA Budapest facebook-oldalára
kitett poszt alatt elkeseredett kommentek sorát lehet olvasni.
„Ugyanolyanok vagytok, mint a Fidesz. -1 szavazat” - írta az egyik
hozzászóló. „Most veszítitek el azokat a szavazatokat, amivel meg lehet
nyerni a jövő évi választást” - vélte egy másik. „Köszönjük, hogy
sikerült a Fidesz szintjére süllyedni, és nem lesz Sziget fesztivál
miattatok. Üdv, egy Tisza szavazó” - fogalmazott egy harmadik. „2024
február óta követem Pétert, de ma elbizonytalanodtam, ezek alapján ti
sem az embereket képviselitek, hanem a saját politikai csatáitokat
helyezitek előtérbe. Érdemes itt kommenteket olvasni és tanulni belőle!”
- tette hozzá még valaki. A szerda esti
szavazás során a két legnagyobb fővárosi frakció, a Tisza és a Fidesz
frakciója egyformán szavazott: tartózkodással. És ezzel Karácsony
Gergely főpolgármester szerint megpecsételték a Sziget sorsát." . https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/most-hogy-a-pcsaba-szavazzak-ratok-tisza-szavazokat-bizonytalanitott-el-a-sziget-ellehetetlenitese/
Krida, hát de miért bízol az Úrban? Feltennék egy kérdést. Talán meg tudod magyarázni. Lucifer fellázadt Isten ellen és hatalmas harcok voltak a mennyben. De kérlek, nincs itt egy kis ellentmondás? Hiszen a mennyben minden jó és minden szép, tökéletes. Akkor Lucifer vagy bárki más miért is lázadt volna fel? Vagy mégsem volt annyira tökéletes minden?
Aki tudatosan kárt okoz hazájának, HAZAÁRULÓ! Magyar történelem legaljasabb klepto és cezaromániás szociopata gazembere. Egyetlen országvezető aki szegényen lépett a politikába és az ország leggazdagabbjává lopta családjával magát.
A felcsúti kommunista ruszkibérenc ma se vette be a gyógyszereit. Szerinte az oroszok már békét kötnének, de Ukrajna és Brüsszel háborúzik továbbra is. Ja és az 1%-os gazdasági növekedés is hatalmas összeg. Ja, csakhogy nem lesz 1% sem. Örülhetnek, ha év végével 0 felett lesz és nem alatta. 3 éve stagnálunk a Pedofidesz miatt. De nem egyeznek meg az EU-val, inkább bukja el Magyarország a tavaly 1 milliárd euro után idén év végén az újabb 1,08 milliárd eurót, jövőre meg a 10,5 milliárd euros RRF-et. Cirka 5000 milliárd Ft EU-s pénzt bukik el miattuk az ország, hihetetlen, hogy ez sokaknak tetszik.
Akkor az 1998-2002-s uralkodása is mehet a kukába?mintha akkor is a FIDESZ lett volna a kormányalakító párt,csak Józsi bácsi/FKGP/áldásos közreműködésével.Igaz a további manővereit prímán előkészítette.
lehet sorolni, lölö(ov), tibipista, garancsi szijj, jászai, és lázár is! lézerjani pl ha egész életében egy fillért se költött volna a fizujából akkor se jönne ki a 10mrd! matoról nem is beszélve!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!