Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo 2025. 08. 28. 17:07
Lassan jön a hadművelet,yolt már ilyen jó vége nem lett
szieszta 2025. 08. 28. 16:57
Előzmény: #183325  Sehmet

Nekünk labradorunk van, meg tacsink.  Az első orvoslátogatásnál mondta az állatorvos, hogy bármit adhatunk nekik 10 év felett már egyre többet fognak szenvedni. A túlnemesített kutyáknál ez van. Az egyik ismerősömék családtagként tartották a vizslájukat, a legdrágább tápokon, rokon állatorvos  felügyeletével, esti futtatással. Tizenegy éves korában altatták el, mert már csak feküdni tudott. Az utolsó évben több százezret költöttek a szenvedése meghosszabbítására. A labradorunk 13 évesen nagyon sántikál, már lónak való kollagéntablettát kap.
Volt itthon többfajta kutyatáp granulátumunk, négy tálba raktam mindegyikből.  lidl-s fogyott el a leghamarabb. Mikor az egér beköltözött a tárolónkba, az is a lidls kutyatáp zsákot rágta ki.
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 28. 16:54
Előzmény: #183320  szieszta
Most látom, hogy még írtál korábban is, amire az a válaszom, hogy az én havi jövedelmem annyi, hogy sokan két alatt sem kapnak annyit, és minden a versenyszférából származik, nem a propagandából. Nagyon jól fizethetik az ellenzéki oldalon a propagandistákat, ha ilyeneket írsz! :)  
andras-80 2025. 08. 28. 16:53
Köszi fidesz:
Szünetel a vonatforgalom a Déliben, a Keleti zárva, így Kelenföldön nyomorognak az utasok
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 28. 16:49
Előzmény: #183326  Haldir1
Tudod, propagandista, nem is kell nagyon megerőltetnie magukat, mert amennyi sületlenség egy-egy ilyen fórumon elhangzik, az egy hónapi anyagnak is elég, manipuláció nélkül. Egyik ismerősöm-  úgy egy-évtizede - egy, ismert ellenzéki médiumnál gyakornokoskodott, és egy-egy riport előtt megmondták neki, hogy mit kell kiszednie - bármilyen szövegkontextusban - az interjúalanyból, és addig nem jöhet el, addig kell kérdeznie, még az az egy-két mondat el nem hangzik. :) 
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 28. 16:45
Előzmény: #183323  Haldir1

Én is hónapról hónapra élek. Lehet máshogy? Komolyra fordítva a szót, a '90-es évek előtti időszakban kiveszett a pénzügyi kultúra az emberekből, és nem tudják még a magasabb fizetésüket sem beosztani. Néha az Intersparban olyanoknál látok komoly, prémiumkategóriás termékeket, akikről tudom, hogy nem engedhetnék meg maguknak. De hát mindenki a maga sorsának a kovácsa. A falvakban élő emberek 120 ezer forintos nyugdíjból úgy tudnak gazdálkodni, hogy még az unokájuknak is jut belőle ünnepekkor. 
.
De - ha nemcsak a cikk címét olvastad el - a választ a cikkben is megtalálhatod, ha egyáltalán érted, ami hasonló ahhoz, amit fent írtam. Idézek is belőle, ha nem olvastad végig! :)  
.
„A megtakarítási képesség romlása és a pénzügyi tájékozottság hiánya együtt minden háztartás számára komoly kockázatot jelent, különösen fokozódó anyagi nyomás idején, aminek leszakadás és hosszú távú anyagi bizonytalanság lehet az eredménye.
Haldir1 2025. 08. 28. 16:41
Előzmény: #183314  Sehmet
Tudod, propagandista, a hir tv és 1-2 hasonló társaik azért vannak ott minden tisza utcai fórumon és gyűlésen a kameráikkal, hogy több 10 órányi anyagot vegyenek fel, amiből aztán szépen össze lehet vágni olyan kamu 20-30 másodperces videókat, amiket az index készített pl Tarr Zoltánnal és Dálnoki Áronnal. Ahol feljött témaként az adózás, és megszavaztatták játékból a közönséggel, hogy amúgy ki melyikkel szimpatizál. És honnan lehet tudni hogy össze van vágva az anyag? Nézd meg hogy a felvétel 0:13 másodpercnél kik állnak a hátuk mögött emberek, majd 0:14-nél mikor Tarr Zoltán kezdi mondani, hogy "Ez egy olyan kérdés, amiről beszélgetni kell". Nézd meg hogy,és hol állnak ugyanazok az emberek, akik 0:13-nál állnak. Nos, ennyit az összevágott hazudozásaitokról! Mivel MP-n és az főbb embereken nem talál a fidesz fogást, most jön az össze-vissza hazudozás, hogy a Tisza mit csinálna ha ők nyernének! Te, és még kb 1.5 millió, főlóként 90 körüli IQ-jú polgártársad meg azonnal beszopjátok ezt a sok hazugságot! Olyan szinten elvakultak és megvezethetőek vagytok, hogy az már fáj. De nektek úgy látszik még nem annyira, hogy ez feltűnjön, hogy minden nap belehazudnak a képetekbe. :) További jó vergődést! 
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 28. 16:38
Előzmény: #183324  szieszta
Nem vitatom, hogy ilyenre is van példa. Nekem is több ismerősöm csirke-far-hátat ad a kutyájának, attól hízik. De egy kutyának hosszabb távon a túlzott fehérjebevitel sem jó, mert vannak olyan fajták, amelyiknek a veséje nem bírja. És hát a kutyának vitamin is kell. Mi is az első tíz évben főtt csirkemellhúst adtunk rizzsel keverve és vitaminokat, ásványi anyagokat mellette. Sőt, olyant is hallottam, hogy amikor a gyengébb minőségű tápról a jobb minőségűre akarták átállítani a kutyát, komoly emésztési problémák keletkeztek, ezért az állatorvos azt javasolta, hogy akkor egye a régit. Azt nem tudom, hogy azzal meddig és milyen életminőséggel élt. Az "utcamix" kutya, vagyis a keverék a legjobb. A túltenyésztetteknek rengeteg problémájuk lehet. 
szieszta 2025. 08. 28. 16:25
Előzmény: #183313  Sehmet
Én sokáig az árstoppos csirkefarhátat vásároltam a kutyáimnak, az állatorvos javaslatára. Annál jobb nincs, picit megfőzve. Szüleimnél egy utcamix kutyus volt, kb 18 évesen ment el, gondolom nőzni és nem jött haza. Csak  a kötelező veszettség ellenit kapta, lidl gazdaságos granulátum mellett az maradékon élt. Lehet megnősült és az asszonyhoz költözött. :-)
Haldir1 2025. 08. 28. 16:18
https://24.hu/fn/gazdasag/2025/08/28/egyre-tobben-elnek-honaprol-honapra/
Erről a cikkről magyarázkodj propagandista! meséld el, miért itélik 2025 év közben is a felmérés alapján többen rosszabbul a vagyoni helyzetüket még mindig! Gyerünk, kezd el az anderseni mesédet!
Haldir1 2025. 08. 28. 16:16
Ki mondta hogy Petsching Mária a tisza párt szakembere? Azért mert hívják tisza szigetekbe gazdasági előadást tartani? Nos, látod, tegnap erről beszéltem, mikor azt irtam, hogy te mindenféle belső kérdőjel nélkül minden szart elhiszel, amit az index és a többi propaganda sajtó leír neked, és még fel voltál háborodva, magadra véve különféle jelzőket, amik elvileg nem igazak rád! Nos, ha ennyire könnyen befolyásolható propaganda szócső vagy, akkor melyik jelző is nem illik rád? Miután ezt megválaszoltad, utána azt is megválaszolhatod, ha már adóemeléssel jössz, hogy a kedves kormányod 2022-ben milyen adókat is vezetett be, amik az elmúlt 3 évben brutálisan megterhelték a magyar családok többségének a pénztárcáját! 4,5% kisker adó, tranzakciós adó, szektorális különadók például. Soroljam még? Ezeket is kifejted, hogy ki és miért vezette be, ha már a fidesz "elvileg" az adócsökkentés kormánya?
hellforceone 2025. 08. 28. 16:15
Előzmény: #183315  user01
"Elég nagy nyilvánosság (ott van fenn a youtube-on) elmondta MP, hogy pl. jön az oligarchaadó. Meg a fiktív szerződéssek foglalkoztatott propagandistáknál a vagyonelkobzás" - ugyan mar, ezeket szerintem még te magad sem hiszed el, vagy ha igen, akkor nagyon naiv vagy. Agyarorszagon meg nem volt, nincs es nem is lesz igazi elszamoltatas. Vagyis egyszer volt, mikor a "kulákokat" kifosztotta az állam.... :D :D

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek