Pontosítva, a Magyar Péter érdekét szolgaló, de általa valótlannak tartott - azonban mindenki álta ismert tény ezen hír - veszélyezteti Magyarország nemzetbiztonságát. De az a hírt, hogy az EU be akar avatkozni a magyar választásokba, már eddig is nyílt titok volt, mivel Manfred Weber is kijelentette, hogy Orbán a múlt, a messiás a jövő.
Telex:Orbán: Nem adhatom át a hatalmat egy másik politikai tábornak, amely teljesen más meggyőződéseket képvisel Belföld 2025. augusztus 14. – 07:26frissítve
"A Magyar Péter által terjesztett hír":ezt a kacsát te tenyésztetted ki! :-) "Moszkvában zsigulikat osztogatnak" . Legközelebb legalább olvasd el a linkelt cikket! :-))))
A fideszeseknek ezt hiába mondod, hogy orbán beteg rendszere a lopásra épül, mert ez már annyira természetes, hogy erre biztosan nem kapják fel a fejüket. Ez a rendszer része. Ahogy az Észak Koreában élők is azt hiszik, külföldön pokol az élet, minden sarkon veszély fenyeget és köszönik vezetőjüknek, hogy megvédi őket. Nézd meg a vallást, ugyan erről szól. Nem hiába van a mondás.....Vizet prédikál, bort iszik. Gyurcsányról csak annyit, hogy a fidesz 15 éves 2/3-os uralma nem volt elég, hogy lecsukják, ezek alapján tényleg beteg ez a rendszer, ha azt harsogják, ellopott 4 milliárdot, mégsem lépnek. Persze tudom mi a helyzet, holló holló szemét nem vájja ki. Nem kell nekik olyan ellenség, aki mindent látott és hallott a parlament folyosóin. Elvégre nem tőlük lopott, hanem a közösből. Az meg senkinek nem fáj.
A Magyar Péter által terjesztett hír súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha igaz, ha nem, akkor is - és ezt nem is akárk mondja, hanem Tarjányi Péter. .
Két napja lőttem a Kalefon, elment előttem a KFC megállóban az ürge és rákérdezek: leképezhetem? Kérem! Rajta lehet? Persze! és ezt lőttem: https://img.index.hu/imgfrm/2/2/3/5/MED_0018342235.jpg És vidáman ment tovább a Szilágyi E. Fasor felé.
Ha tuCC olvasni és magyarul, akkor én egy idézetet tettem be egy képről. Ha valaki akkor te erölködsz, a nyilvánvaló tényt akarod elmismásolni, vagy hazugságnak beállítani. Nyugi! Töled is sokezer Ft-ot lopott a sperma, és a bandája sok 10 vagy 100 ezret. Ha te ennek tapsolsz, akkor a magyar történelem legnagyobb gazemberének cinnkosa vagy
"Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve, lényegében nevére iratta, az ország javainak jó részét.": ne erőlködj! Ez volt az állításod! :-)
Demokráciában. Mondj 1-et, ahol politikai pályára lé vagyona 0, sőt Jótevője - Soros,- havi 2x 10 ezer Ft-jából él, és 15 év alatt mrdjai, 25 év múlva MO leggazdagabbja. Hozzál hasonló esetet demokráciából!
Sok éve írtam: " Már 20 évvel ezelőtt is elterjedt az a hír: a miniszterÁlnok és családja tabu, ahol basztatják ott jön a bünti. A Zellenzék tagadta hogy ez lenne, - mert beszari csürhe,- de a tények ezt igazolták: média bezárások, és szinte sehol Ocsmány Vigyor gazemberségeinek említése, pedig elég lenne csak ezt a bélférget "kilőni- leleplezni-bemutatni," milyen kártékony, mennyit árt az országnak, - nem volt a magyar történelemben ilyen aljas kártékony gazember,- a fidesz összeomlana. .... Egy építményt is úgy bontanak robbantással: megkeresik azt a pontot ahol ezt meggyengítve az épület összedől, ez a fideszre is érvényes, ha a vezért kiemelik a fidesz összedől. . Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve, lényegében nevére iratta, az ország javainak jó részét. https://i.imgur.com/UZ7k17F.jpeg
A korrupciót mára az államszerkezet szálai közé szőtte a NER – Jancsics Dávid könyvéről https://wmn.hu/ugy/65395-korrupcio-ner-orban-szociologia-jancsics-david .. Mészáros Lőrinc elképesztő gazdagodása példátlan Magyarország modernkori történelmében. Míg 2006-ban nagyjából 10 millió forintos vagyonnal rendelkezett, addig 2025-ben az elmúlt évekhez hasonlóan ismét ő lett a leggazdagabb magyar, mintegy 1250 milliárdos (!) javaival.... ... Jancsics lényegében azt mutatja be a könyvben, hogy a korrupció mintázatai milyen drasztikus módon változtak meg idehaza az elmúlt másfél évtizedben: -a Fidesz-rezsim alatt véghezvitt lopás volumenében és rendszerét tekintve is más, mint amit 2000 előtt lehetett tapasztalni a politikusoktól, oligarcháktól.
"Ideirom a Tisza kampányt még egyszer: "lopnak, csalnak, hazudnak, Hatvanpuszta, egeszsegügy tömegközlekedés, oktatás." Ennyi!" Számomra már ennyi is több a sokk-nál. Smiley, Smiley, Smiley.
Bukott pedo Novák Katika, Győzike, Szopmen, Dajcs Tompika a nemzet portolója, Lölő, Tiborcz, Matolcsy stb.stb. = Fidesz. A smiley-jaidat meg hagyd meg a kisiskolásoknak....
Mi lenne, ha utananáznél a lopas törvényi tényállásának, alanyának, targyának , elkövetői magatartásnak, stb. Ja, lehetetlent nem kérek!! . Ideirom a Tisza kampányt még egyszer: "lopnak, csalnak, hazudnak, Hatvanpuszta, egeszsegügy tömegközlekedés, oktatás." Ennyi! 😁😁😁
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!