"József Czotter: Egy fasiszta rendszer van, egy diktatúra, értem, hogy szar szembesülni a valósággal, de sajnos ez a helyzet. Amíg ez nem tudatosul a fejekben és demokráciában gondolkodnak sokan a megoldáson, hogy hogyan kellene leváltani Orbánt, tévúton járnak. Persze vannak választások mint a törököknél vagy az oroszoknál vagy a hasonló rezsimeknél, hogy aztán legyen mivel igazolni a hatalmukat.De, minden a hatalom kezében van, pénz, paripa fegyver. Ezért aztán a választások csak formálisak, ha kell a hatalom a célja érdekében fokozza majd a nyomást. Olyan 10 hónap előtt állunk amilyet még nem láttunk. Elképzelni nem tudjuk milyen ocsmányságok fognak a nyakunkba ömleni ahogy haladunk a választások felé. Persze választások lesznek ettől nem kell félni. hogy milyenek, na attól igen. Ha a nép többsége változást akar akkor egységbe kell tömörülnie. Na nem úgy mint 22-ben, mert akkor hatalmas bukás lesz belőle. Mert az olyan összefogás volt, hogy a résztvevők ahányan voltak annyifelé akartak szaladni. Mindenkinek a saját igaza volt a fontos és nem Orbán leváltása.Ezek után megint valami fos összefogást akarnak elérni. MSZP, DK, Kutyák, vergődnek itt az egyéni akcióikkal. Magyarnak pedig tök igaza van. Egyedül vagy sehogy. Vagy megy Orbán és viszi a leszerepelt ellenzékét, vagy marad és a végén jót nevet majd az egész balfaszkodáson.Tudom nem a legtökéletesebb megoldás, de jelenleg az egyetlen. Mégegyszer mondom diktatúra van és nem demokrácia."magyar társadalom bármit elvisel: nyomort, megaláztatást, önmaga kifosztását, gyerekei emigrálását, csak egyet nem, az igazságot."Magyarország az összes történelmi lehetőségét elpuskázza a fejlődésre és a felzárkózásra (egy ennyire puha EU-nak sem hajlandó épp megfelelni, ami 50 éve állítólag a magyarok álma és megváltása, és mi lett belőle), ellenben elüldüzte és/vagy deportálta a nobel/oscar/stb díjas, vagy azon a szinten gondolkodó zsenijeit, és még hány millió ismeretlen tehetséget.Ha magyargyalázásnak számít, hogy nem vagyok elégedett ezzel a destruktív, tolvaj, sunyi szemét gondolkodással, ha az számít fröcsögésnek, hogy tisztességes, tehetség/szorgalom/munka alapú gondolkodást szeretnék, valódi közösségépítést kacsintós klikkesedés helyett, akkor büszkén vállalom, hogy én "magyargyalázó" vagyok.Nézz körül! 2025-ben éhező, nyomorgó milliók élnek itthon, az ország fele 400 ezer forintot sem keres, 56-nál többen menekültek külföldre, a tehetséges 25 év alatti fiatalok 85%a menni készül, mégis ezt kéne megtapsolni? Ezt kellene megtartani?A "vannak rendes magyarok is" itthon az nem érv, mielőtt leírod. �Nincs vasút, kórház, iskola, ezernyi háziorvosi praxis üres, nincsenek tanárok, megszűnt az eü ellátás, megszűntek a közintézmények, a sportélet a hatalom kényszerű rabszolgája lett, az ország gazdasága Bulgária szintje alatt van. Nincs jog nincs semmi ami ne a Fidesz irányítása alatt lenne. Mégis mit kellene csinálni? Most adott egy lehetőség, hogy változtassunk a sorsunkon. Ne basszuk el ezt is."
Ha valaki kereszténynek vallja magát, akkor az evangéliumok szerint szeretetben él, nem ítéletben, befogad, és nem kirekeszt, alázatból beszél és nem felsőbbrendűséggel, legfőképp pedig nem használja a hitet világi célokra. Jézus sosem épített rendszert, életeket formált át. Nem hatalmat keresett, hanem felsegítette azt, aki térdre rogyott.
Én személy szerint gratulálok, hogy itt vagy, csak azt nem értem, hogy ez most mégis mit jelent a jelenkor és az utókor számára . Ezt OKJ-s tanfolyamon tőled megtudhatjuk "tanár úr"? :)
"Feleségem tegnap felment, megnézni a lakásainkat" Elnézést a zavarásért, csak megkérdezném, hogy a feleséged milyen nemű? Mert a leszbikus párok is megnevezik, hogy ki a férj és a feleség a kapcsolatban nem csak a hímneműek..
" Sehmet ma, 11:15Előzmény: #177452 sityakiMindenkinek a véleményét tiszteletben tartom, a tiéteket is annak ellenére, hogy sokszor köze nincs a tényekhez" . Latod az ilyen fellengzo lenezos es becsmerlo alsagos es egyben ontomjenezo szoveg miatt vagy ennyire ellenszenves.
Ó, már megint úgy írsz egy városról, hogy még az életben nem járták a közelében sem. :))) Budapest, Brüsszel, Bécs, most már Róma. Sőt! Szingapúr is van. :))))) Mi a helyzet "magyarba"?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!