Az Index cikke is csak pár milliós haszonról beszél. 23 júl 21-én délután vásárolt 180 Forinton opust, másnap eladta 200 körül. Nahát ebből nem sokat lehetett profitálni még nagy tétellel se, valóban. Ha kiszivárgott is infó felé, s ezért lépte ezt meg, ahhoz képest, hogy a NERben sokan ennéál sokkal hatalmasabb összegket nyerhettek 17-ben, 18-ban az Opussal, a 4IG-vel és másokkal. Tehét Evelin itt is lódított nagy valószínüséggel a 90 milliót emlegetve vagy direkt így akarta érteni, hogy a 30 milliós zsarolása ne számítson nagynak.
Nyugodtak lehettek, a Pétert ezzel nem tudják lebuktatni! Csak arra jó, hogy tartják a véres kardot a feje felett! A tőzsdét is megtanította nyugat a fidesznek is! Most meg az lett a probléma, hogy építkeznek is belőle a fideszesek is. Ki tudna itt már igazságot tenni? A Portfólió sem a topikjaival.
Tegye meg az unió, azt a próbapert! Eddig is mindent megakadályoztak az unió államai, hogy akadályozzák a magyar projekt befejezését! Ugye nekik mindent lehet, ha tönkre akarják tenni Magyarországot? Nem sajnálnak rá se pénzt se lovat! Mert ezt természetesnek tartják egyesek, ha ezzel üthetnek az oroszoknak is! Micsoda egy ócska társaság!
Sok embernek van ilyen részvénye... Ami nem baj, legyen. Ez a célja a tözsdének. Az meg, hogy mikor miért mutyizzák fel, azt nem Magyar Péteren verjék már le. . OTP-t ki verte le 1232-re a válság idején, mikor Gyurcsányt kellett megbuktatni? OTP-t ki mutyizta fel 26.000-28.000-es magasságokba, mikor húzni kellene a gazdaságot? OTP-t ki fogja bedönteni, ha jövöre bukik a fidesz, és Csányi esetleg nyugdíjba vonul....
Mondtam kíváncsi vagyok a törvény alkalmazására! Annyira félre tudjátok tájékoztatni magatokat, hogy nehéz kiigazítani a gondolataitokat. Ti a gyerekkel együtt gondolkodás nélkül kiöntenétek a fürdő vizet is? Az atom egy különleges fizikai jelenség, akkor is ha nyugatról nem jöhet, csak keletről! De nektek onnan se jöjjön!? Normális?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!