Szerintem a bse atyás megtörtént élőben! Valakik nem tudnának róla körbeküldeni az igaziestés videóról, hogy eljusson minden mAGYAR állampolgárhoz!! Ez szerintem szuverén NÉPNEMZETTHy érdek lenne! https://www.facebook.com/tisza.to.sziget/videos/2268287990222283/
"Tiborczról és 250 milliós Ferrariról készült fotókat tett közzé Hadházy A spanyolországi Marbellán készült felvételek még két éve készültek, de Hadházy szerint pontosan azt a „luxizást” példázzák, amelynek Lázár János hadat üzent." (hvg) . lölö(ov), garancsi, szij, matolcsi, tiborc, lázár .... stb hehehe, .... tolvaj szar bagázs! meg az összes fideszes és a szavazóik!
micsoda fertő! a tolvajlást pártolod! habár a tizpancsolatodban' is világosan le van irva, hogy NE LOPJ! ez a probléma a fő gond, nem a gender meg drog! ezek csak másodlagosak! a fő gond, h ellopták a fideszesek az ország jövöjét, a hitelességét és a demokrácia alapjait! és a lopáspártiak közé beletartoznak a támogatóik is, a kollaboránsok!
De rendben sem tartják rendesen a jó qrva anyjukat! A minap amikor a lakhelyemhez közeli lejárónál sötétben jöttem hazafelé egy jó nagy kátyút elkaptam. Majd szétb@szott az ideg, mert azon a napon volt 10 napos matricám és megyei is az adott szakaszon! Ennyi jár nekem érte! Nem ellopják csak hagyják tönkremenni! Nem tartják karban rendesen!
A szegény idiótákra nem gondol a fidesz, akiknek azt akarják beadni, hogy a jegybankrablást nem tudta megakadályozni a fideszes kétharmad. Most meg kiderül, hogy a kétharmad képes arra, hogy a jegybank alapítványait törvényi szinten eltapossa.... És ebben még a Tisza párt 0 db parlamenti képviselője se tudja őket, az Orbán-maffiát megakadályozni. Most, hogy kifosztották a jegybankot. Na de hova tartanak a Matolcsy-klán nevén lévő vagxonelemek? Lássuk, mi lesz a sorsa az MBH Bankban lévő Matolcsy részesedéssel. Csak nem a maffia egy másik klánjához kerül át?
És még csodálkozik a fidesz, hogy rohamosan fogy a fideszre szavazók tábora.
Van egy olyan érzésem, hogy át fogják konvertálni jegybanki veszteségnek az alapítványokon elszenvedett kárt. Fű alatt megoldják, mert ugye kellemetlen ügy.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!