Egyetértek, a Dunába utána lökték az embereket, miután lelőtték. De Magyar Péter diktatórikus, náci eszközrendszerében ez benne lehet. Emlékezzünk, amikor Medgyessy Péter nyakába tett volna kötelet ....
"Magyar Péterrel takarózik Orbán a poloskás beszéde után, kihagyva, hogy többes számban használta a kifejezést"
Rubel viktorod gyorsabban kapcsolt mint te, már a bírósági meghallgatás előtt magyaràzza , hogy nem úgy gondolta ahogy mondta. :)) Stopper órat indítom, nézzük te mikor kapcsolsz. :))
Nem relativizálom. Sőt mint többször írtam zsidó származású a feleségem. Nagyapja koncentrációs táborban végezte, úgy hogy MP nálam ezzel a szöveggel is elvágta magát.
A fidesz aláírásgyűjtő standjainál sorban állhat egy meleg? Kettő? Tíz? Ötven? Ötszáz? Ezer? Szervezzen a fidesz bármilyen aláírásgyűjtést, a melegek meg menjenek oda tömegesen "alárni". Közben mulassák az időt, végül is mire lemegy az ezer, ötezer, tízezer fő, az sok idő....
"Eljött a nyílt diktatúra időszaka . Mindenki nézi tovább ölbe tett kézzel ??? Az milyen ország ahol a nácik vonulhatnak a melegek meg nem??? Megmondom: náci"
Ne kellene relativizálnod az elkövettett gyilkossagokat, a Dunába lövést, az el sem követett Dunába lökéssel. Én ma már nem csodálkozom ha nem látod a külónbséget.
Szálasi Ferenc a következőket mondta: „Beszéde végén a zsidókérdést egy viccel intézte el, amely szerint ha egy háziasszony a lakását ciánoztatja, nem fogja megkérdezni a poloskákat, hogy ’te megcsíptél-e, te nem’, hanem elpusztítja az egészet
Ellenzéki politikusok száján is kicsúszott ilyesmi, az se szép dolog, de ha egy miniszterelnök fenyegeti politikai ellenfeleit poloskázással, pokol bugyraival, tavaszi nagytakarítással, az más kategória. Karaktergyilkosság vs hatalom fenyegetőzése, az ellenzék elhallgattatása céljából.
"Természetesen, forradalom nélkül, de ha az kell akkor azt is." A forradalomban nem csak Te lősz, Rád is lőnek. Én nem szeretnék egyik oldalon sem lenni. (Öreg vagyok már hozzá)
Az alábbiak közül melyik a dehumanizáló kifejez3s a bibsi sajtó szerint? Fidkány, trágyával etetett gomba, patkány, tetűcsúszdások, férgek, tetvek, paraziták, fogyatékosok, rémisztő képződmények. Vagy esetleg a poloska? Nehéz. Nagyon nehéz ilyen pofátlan kettős mércét megmagyarázni. Igen, kocsis Máté nyomán. Jöhet a az érvelés nélküli minuszolás Ti kis poloskák 😄😄
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!