A ""ninja kormány"-ról meg a tudatlan hívőknek: a ninják japán bérgyikkosok voltak. Magyarrra fordítva az orbán kúrmány bérgyilkos kúrmány. Kérdés: ki a megbízó?
Én még 2014-ben nem voltam hajlandó szóba állni egy "fideszaktivistával", aki becsöngetett a lakásbomba. Azóta semmit nem kapok tőlük. Népnemzeti inzultációt sem. A "kúrmánytájékoztatót" időnként bedobják, de ennyi. Nyilván nem vagyok nyilvántartva... :)
Szabolcsból jövök, hidd el, az a nyugdíjas, akinek (normálisan) bejelentett munkája volt, az ott sem nyomorog. Az a rendszer hibája, hogy a nem rendes bejelentés, pénz a zsebbe stb. még ma is hódít, de ez így volt a szocik alatt is. Ismétlem, utálom a fideszt, mint a sz..t de a tények azok tények maradnak.
A tisztújító kongresszuson át kelett volna nevezni a fideszt VKTG-re (vén kommunista tolvajok gyülekezetére). Fiatal nincs köztök Demokrata sincs köztök Akkor miért hívják még a pártot fidesznek?
https://www.youtube.com/watch?v=ks1VHK_0DPs Nagyon jó lett, mint mindig. Így legalább nem kell megnézni azt a hazugság sokaságot amit előadtak. Ez az összefoglaló pont elég is belőlük.
Nem egy olyan pontja van az országnak, ahol a helyi polgármester díszes háza után az számít elitnek, akinek vakolat is van a házán, és az ablakkeretet se tüzelte el. Nyilván azok láttán sokan érezzük úgy, hogy van még hova süllyedni, a gond az, hogy az állampárt tesz is róla, hogy afelé tendáljunk.
Madaram, arról nyilatkozz, hogy 10-es skálán mennyire vagy elégedett a nemzeti konzultáció intézményével, serényen visszaküldöd-e a legújabbat, küldtél-e vissza valaha is?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!