Ó én naív. Azt hittem badsector1 azért ír ide kitartóan infót a sajátjainak, mert itt akarja buktatni a kormányt. Javaslom a Mandinert. Oda kell regisztrálni és írni. Bátorság!
Lehet, hogy sityaki egy értelmes ember, aki megértette, hogy valamiről nem hallottam az ellenzéki oldalon és megválaszolta a kérdést? Lehet, hogy sityakival értelmesen is el lehetne beszélgetni? Badsector1 meg olyan magas lovon ül vagy olyan toronyban, hogy nem is látja mi zajlik körülötte és azon is csak csodálkozik 2014 óta, hogy még mindig nincs kormányváltás és miért? Lehetséges, hogy badsector1 csak mondja a magáét, nem érdekelve mit mond más? Vagy lehet, hogy badsector1 még kezdeti fejlesztésű programozott kísérleti robot és csak azt tudja írni, válaszolni, amit belé táplált a programozója? Ki tudja...
Ja és értem, hogy a Mandineren kemény a dolog, sokkal stresszmentesebb itt írogatni, hazai pályán, csak hatástalan. Idegenben lőtt gól többet ér..., még ha nehezebb is.
Nem azzal lehet Orbán kormányt buktatni, hogy itt egymás között szidjátok a kormányt. Ezt egy Fideszes szavazó sem olvassa. Nézzetek ki magatoknak 1 kevésbé elkötelezett Fideszest (ne a kemény magból) és adjátok neki az információt. De ne azt szajkózzátok, hogy lop, lop, lop. Ez lepereg. Azt mondjátok el neki miért volna személyesen jobb neki, ha nem Orbán Viktor pártja lenne az ország élén. Mi az alternatíva és az miért lenne neki jobb. Mindenki hozzon 1 embert ki a Fidesz táborból. Azzal szart sem értek, hogy naponta itt anyáztok. Én ha csak a feleségem győzöm meg a választásig már sokkal többet tettem a Fidesz hatalom gyengítése érdekében, mint az, aki ide beírogatja a hasonló gondolkodásúaknak, hogy hol a pénz. Ezt kellene megérteni. Regisztráljatok a Mandinerre és értelmes vitát kezdjetek. A kormányváltásért tenni is kell a környezetetekben, nemcsak siránkozni, hogy milyen buták a szavazók. Nosza, lássátok el hiteles információval a tájékozatlan, burokban élő Fideszest.
Colas:Soha. Így nem is tudom miről beszélsz. Magamat gyógyítom. Remélem még sokáig így lesz... Szóval mi ez a vizitdíj? Badsector1:Szerintem ovis szintre ne menj már le. Colas: Szerencsére sityaki megválaszolta.
Ma is tanultál a fórumon valamit, Sityaki még annyit sem nézett ki belőled mint én :))
Úgy ahogy írod, a feleségem egy buborékban, egy általam kialakított védőburokban él. Rengeteg épületet felújítottak 2018-ig, ő ezt érzékeli. Azóta ez leállt, de ő a 2010-2018-as periódusban él, azóta minden idejét leköti a művészet. De azt is látja, hogy most koszosabb, elhanyagoltabb Budapest, mint Tarlós idejében volt. Értem amit írsz, csak adtam példákat Fidesz szavazókra. Az ilyen embereket egyesével lehet meggyőzni, a feleségem sem olyan elkötelezett már, mint 1-2 éve. Még van 3 évem csöpögtetni az információt.
Füttyentek?! Ha így lenne megmondanám neki kire szavazzon. Ami nem érinti, azt nem érzékeli (és tudod te ez milyen gyakori pláne nőknél). Az idejét és érdeklődését a művészet köti le és nem a politika. A művészetben elég tájékozott, lehet ő is azt mondaná rólad, hogy elég egyszerű lélek vagy, hogy ennyire nem ismered a művészetet. :) Volt olyan rövid távú barátnőm 2006-ban, akinek Orbán Viktor az Isten volt. Szájtátva hallgatta a beszédét. Na az durva volt...
Az MKKP külön indulása 2022-ben meg fog térülni 2026-ban. Parlamenti párt lesz önállóan és alternatíva lehet egy csalódott Fidesz szavazónak is a különállása miatt (hiába szidták a többiek). A Jobbik és LMP elintézte magát a 2018-as és 2022-es összefogással, az MSZP-t pedig felzabálta a DK. A Párbeszéd egyébként is egy virtuális párt röhej, hogy listás helyet tudtak kiharcolni a semmire, mint előtte a Liberálisok. Jobb lett volna, ha 2022-ben mindenki önállóan mérette volna meg magát, minthogy összefogtak a 2010-ben bukott MSZP-s, DK-s politikusokkal. Már sokszor leírtam. Addig nem lesz változás, amíg a Fidesz tábor eleget nem csökken. Ehhez pedig olyan pártok kellenek, amelyek nem szerepeltek az összefogásban és várhatóan bejuthatnak a parlamentbe. Jelenleg a Fidesz tábort a MIHAMO és MKKP csökkentheti. Szerintem MZP hibázott az összefogással, így nehéz lesz neki egy Fideszes bizalmát elnyerni 2026-ban.
Bocs, de nehezen tudom elfogadni, amit írsz. A feleséged akkor egy buborékban él, ha bevásárolni sem jár, és híreket sem olvas, illetve értelmezi azokat. Időarányosan semmiben sem épül több/ jobb, mint a szocik alatt. Én azzal nem tudok mit kezdeni, ha valakit nem érdekelnek az orszzág katasztrófa felé vezető problémái, mint például a vasút vagy a vízvezetékhálózat szétrohadása, vagy a közoktatás összeomlása. Tényszerűen az EU végére kerültünk gazdasági, korrupciós és társadalmi mutatókban. Lehet a fejet homokba dugni. Az vezet a biztos összeomláshoz.
A választást megnyernék, de a kétharmadot erősen kétlem. A Fidesszel egyéni választókerületben sem állna össze a MIHAMO. Igaz, ha egyéni jelöltet indítana a MIHAMO, meg az MKKP, akkor a többiek bajban vannak akár teljes összefogással is Budapesten kívül. És még indulhat egyéb jelölt is. Persze 2026-ig még sok minden történhet.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!