hívek inkább mennek Moszkvába, mint Brüsszelbe lehet is indulni, de elég lesz csak egy ONE WAY Ticket, a ruszki állampolgárságért lehet fegyvert is kell majd fogniuk
"Brüsszelben a tárgyalóasztalon van egy terv, amely szerint Magyarország kizárása sem elképzelhetetlen az EU-ból . A fontosabb megállapítások a tervezetből: . A jogsértések egy bizonyos szintje és ideje után nem maradhat egy ország az EU tagja. . A „hetes cikkely szerinti eljárást” sokkal keményebb büntetési rendszerré kéne fejleszteni. A javaslat szerint a Tanács béli szavazat megvonásához elég lehetne a tagállamok négyötödének egyetértése is. . Sőt, ha öt éven át nem tudják eldönteni, hogy egy tagállamot felmentsenek-e az eljárás kezdetekor megfogalmazott vádak alól, akkor automatikusan járna ellenük a büntetés. . Kiterjesztenék a többségi szavazásokat, lényegében megszüntetnék a vétójogot. . Többféle szintű tagságot vezetnének be." . https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/br%C3%BCsszelben-a-t%C3%A1rgyal%C3%B3asztalon-van-egy-terv-amely-szerint-magyarorsz%C3%A1g-kiz%C3%A1r%C3%A1sa-sem-elk%C3%A9pzelhetetlen-az-eu-b%C3%B3l/ar-AA1gZJxB?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=06703a9667a2490e90777eb20dc97808&ei=7 . Ezt is megcsináltad/elérted/kiszabadságharcoltad viktor!
Igen, így akartam írni, mert erre hegyezted ki, miközben ezernyi intézkedést kell összességében mérlegelni. Ilyen alapon mindenkinek van egy KO kritériuma, és senki nem szavaz senkire.
Hát..., ezért nem számíthat már a szavazatomra a Fidesz, bár a nejem még kitart. De egy vacsoráért, meg vacsora utáni desszerttért nem adom magam. :) Nem tolerálom már amit csinálnak. Az első mondatodat biztosan így akartad írni, "Úgy szavazz arra, aki az ÁFA csökkentést erőlteti ..."?
Úgy szavazz arra, aki az ÁFA csökkentést erőlteti (habár olyan nincs, aki általános ÁFA-csökkentést erőltet), hogy az ÁFÁ-nál SOKKAL fontosabb dolgok is vannak egy országban. Például jogbiztonság, például a hatóságok előtti egyenlőség, példásul a közoktatás minősége, stb. Ha összességében megnézed, akkor a fidesznél károsabb vezetése még nem volt ennek az országnak. A hatalomét és a pénzért mindent képesek lerombolni, teljesen gátlástalanul. A MÁV-nál, a vízhálózatnál, az oktatásban ez már kezd explicitté válni, azaz fizikailag megjelennek a napi problémák.
Persze, hogy nem én döntöm el, hogy nekem mit reagálsz. Azt írsz amit akarsz, de akkor azt kapod tőlem, amit én akarok. Játszhatsz a szavakkal, ahhoz nagyon értesz, biztosan ez a szakmád. Mellébeszélésben, félremagyarázásban nagyon profi vagy, megfigyeltem pár év alatt. Meg a rövid provokatív kérdésekben, amit vagy figyelmen kívül érdemes hagyni vagy időrabló és felesleges a megválaszolása, hiszen épkézláb tényszerű vitákat kerülöd. Ha nem újságíró vagy ügyvéd vagy, akkor pályát kellene módosítanod. Azt azért majd megkérdezem tőled jövőre az EU választás előtt, hogy melyik pártra szavazzak (amikor kialakult a lista), nehogy mellélőjek. Majd 2026-ban is segíthetsz, hiszen annyi párt van (lesz) és zavaros eligazodni közöttük. Inkább rád bíznám magam, mint hivatásos politizálóra, aki meg tudja mondani a tutit.:))
Nem szó szerint kell venni. A sajtóban nevezték így - vizitdijnak az annó 300 forintos rendszerhez képest - azt a jelenséget, hogy a magánorvosnál való megjelenés minimum 20-30 ezret kóstál. (Amit saját tapasztalatból megerősíthetek.)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!