Geopolitikai helyzet a Közel-Keleten, Pratt&Whitney hajtóművek problematikája, magas és kezelhetetlen adósságszint, Ryanair nyomulása Közép-Kelet-Európában, menedzsment elhibázott döntései (pl. üzemanyagár fedezet kivezetése 2021-ben, válsághelyzetben expanzív üzletpolitika, stb), magas lízingdíjak, magas tökeáttétel, erős dollár, béremelések, reptéri személyzet hiánya, 14%-os adóemelés az offshore szigeten, ahova be vannak jelentve, repjegykereslet csökkenése, stb. Sorolhatnám reggelig.
Évek óta nem tartok egyedi részvényeket de ez most felkeltette a figyelmemet, a mindenkori legalsó hosszútávú trendvonalra csapták. Itt azért lesznek vevők, legalábbis egy darabig. Gondolkodtam én is hogy belevegyek a BÉTán forintért de még mindig gondolkodom csak. 20%-kal feljebb is csak gondolkodtam és tudom hogy a tett halála a tökölődés!! :) de annak aki belevett, tényleg sok szerencsét kívánok !!
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.