Tenyleg. Mint irtam ahoz jelenleg több honapos teljes leallas kene (=nulla bevetel), hogy fizetesi problemak lepjenek fel. Igen a flotta kb 20%-a a földre kenyszerül jelenleg hajtomü problemak miatt, de a PW fizeti ra a kompenzaciot.
Én inkabb hiszek a NER bevásárlásban. Miért lenne csőd, brutális készpénz állományon ülnek. A kamatok inkább lefele fognak menni. Az eredeti modell finomodott..például Olaszországban lehet, hogy a legnagyobbak. Szerintem erős kezek tartják. Én inkább manipulációt sejtek. Ha kitör a háború, lehet egy zuhanó repülése, de csődöt nem hiszek
A magyarok bétán ma is csak veszik, a britek meg csak dobálják elfele... lehet jobban járt volna a wizz, ha a magyar tőzsdét választja a londoni helyett... meglátjuk melyik oldalnak fog bejönni a számítása
18-as átlaggal vagyok bent, ez a 12.6 nem esik jól. De vmi döbbenetesen alulértékelt a cég, minden kockázat és probléma ellenére. Kellene 1, de lehet 2 jó jelentés, szóval azt hiszem ebben most beragadtam ~ 1 évre minimum.
Ez a látható. Kicsit gondold tovabb. Hol lehet a többi? Kisbufiknel, mint mi? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. Én valahol az arab világban keresgélnek jó sokat. Hidd el, a Wizz Air jól jönne egy reptér mellé. Különben az 1250 lehet, hogy meg lesz. Nagyon úgy néz ki, hogy 1300 alá beverik. Ott már azért egy felpatt jöhet. Egy komolyabb háború azért log a levegőben, ami nem a légiközlekedés barátja. Ráadásul a háború is arra van, ahol a Wizz (nem veletlenul) terjeszkedni kezdett. Szóval csak óvatosan. Naposon baromira túladott, de miért nincs forgalom?
Egyébként elképesztő, ami itthon is megy a fapadosokkal szemben. Nem kell félteni őket, de az időjárásért meg a magyar légiirányítás inpotenciájáert is őket veszik elő. Miközben a MÁV rekord késésekkel, törlésekkel "működik" nap, mint nap. Kb. másfél - két hete Budapestről délután nem tudott az unokatestvérem Debrecenbe jönni, mert törölték egymás után a vonatokat. Azért a Wizz Airt nem kellene annyira piszkálni, ha már magyar gyökerekkel rendelkezik. Nyilván, ha valami az ő hibája, azt nem kell elnézni, de ne legyen már mindenért bűnbak. Remélem itt jön a felpattanás.
Ryanair visszatesztel, Wizzair esik tovább... Árfolyam rekordalacsonyan, Covidnál se ért ennyit... RSI 17 alatt, P/E 5 alatt... fogalmam sincs hova tud ez még esni...
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.