Sztem ez szuper hír. Kezd kialakulni egy nagyon komoly vagyonnal, tulajdonosi körrel rendelkező, ingatlanoscég aminek tulajdonosai nem csak értenek ahhoz amivel foglalkoznak, hanem a pályázatokon is "kiemelkedő" sikerességgel vesznek részt. Ha nem jön valami extérm újabb járványhullám az Akko mellett ez lesz az év másik tőzsdei sztroija. Többen kiszámolták itt, hogy fundás alapon is alulértékelt a cég, ha az új tulajdonosokat is figyelembe vesszükk, akkor itt óriási a növekedési potenciál. Én már bizalmat szavaztam ma reggel megvettem a hiáynzó részét a pakkomnak, most már csak nézelődni szeretnék:)
Ezek az intézkedések csak átmenetiek. Sok pénz maradt az emberek zsebében, és a mai fiatalok inkább utaznak mint félretegyenek. Szerintem hosszabb távon jó befektetés a turizmus.
Az egész Kisfaludy-program felháborító. Emberek lesznek pillanatok alatt többszörös milliárdosok közpénzből. MÉg a járvány kellős közepén sem átallottak kiosztani 83 mrd közpénzt szállodaépítésre, amikor éppen 0-ra esett vissza a turizmus. Ráadásul a turizmus megítélésem szerint hosszú távú sebet kapott. Mindenki sokkal óvatosabban fog utazni, megváltoznak a működési feltételek is, pl. több helyet kell majd hagyni az asztalok között az éttermekben. Összességében rossz esztendőkre számítok a turizmusban. Ha valamit most nem erőltetnék, az a szállodaépítés.
(UP)PENINN