sajnos nem de nyitott szemmel járok. a városban is mászkálnak autóik sőt láttam már Bayer-es betonkeverőt is. családdal mászkáltam arra és akkor lettem rájuk figyelmes.
pénteken a bálnánál Bayer csapatépítő buli volt. jó volt rájuk nézni. persze ott voltak a górék de fiatalos üde csapatnak néztek ki. érekezéskor mindenki bayer-es feles poharat kapott a nyakába. ez egy működő cégnek néz ki. sztem jobban jártak vele a befektetők mint a Tiborcz féle Tengsz Lengsz Kft-vel. az is valószinű h a szállodákat szervezték ki hosszabb távú ingatlanbefektetőknek mert hatalmas hitelek vannak az eddigi szállodáik mögött is. a covidtól meg megilyedtek és kaptak szép kp-t. szvsz.
Én sem írtam semmi rosszat.Ha nagyon akarják, hogy lemenjen, hát vigyék le! Ha egyeseknek ez okoz örömet, hát dobálják! Örökké nem tudják lent tartani. Nem lúzerek az új tulajok.
Kedves Koati Semmi rosszat nem írtam ... egy hónapos távlatban, mindkét verzióm jónak számít, de tényleg az van hogy így is alakulhat, meg úgy is. Mondjuk nekem az OTP chartja sem tetszik hogy teli van résekkel, az OTT-One meteor kráter méretű réséről meg már ne is beszéljünk ... ------------itt van egy darab ... de ha oda megy elmondanám, hogy hidegen hagy, mert ha nincs pénzem venni, akkor nincs pénzem venni .. de nektek lehet jobb lenne úgy hosszabb távon ...
(UP)PENINN