Na látod. Az igazság keresése pont az, hogy nem embernek hiszel. Hogy nem abban hiszel, hogy neked a 444 vagy a888 fogja megmondani az igazat. Mert a szomorú helyzet az, hogy mindkettő az oszd meg ész uralkodj szellemében a Gonosz eszköze. Egyiknek sem a célja, sem az akarata, sem a rendeltetése az, hogy neked a valóságot akarja mondani, a céljuk csak az, hogy te: - gyűlöld a másikat - a gyűlöleteddel vezérelve éltesd ezt a rendszert, szükségét és a létezésének erejét megadd a rendszernek.
tehát azért van fent a kittike a "marson", mert te a 444-nek inkább hiszel?...:))... nem teng túl kissé ebben az "érvelés"-ben a baller agnoszticizmus?
"szerintem nem mindenki zsarolható azzal hogy higgyé' mert lecsapok rád,
nem hiszem hogy ha létezik a szakállas főmérnök akkor ennyire hülye
lenne hogy ezt választaná politikájának..." Hát érdekes megfogalmazás. :) Félreértesz, vagy nem fogalmaztam meg célirányosan. Attól, hogy valaki jó ember legyen vagy tisztességesen éljen és Isten előírásainak és neki tetszőnek éljen nem kell az a hit, nem szükséges az a hit, ami a tudatos hit, amiért megpróbálja az ember Istennek tetszően cselekedni a dolgait. Hiszen megmondja a Bibliába: szívükbe és elméjükbe adom a törvényemet. Magyarán lehet egy Bibliáról soha nem hallott utolsó remete is a világban, ha hallja a lelkiismerete hangját és az szerint cselekszik, ez nagyon is jó. Akiről én beszélek, akik még a lelkiismeretük hangját is elhallgattatják és minden földit előrébb helyeznek a másik emberrel szemben illetve és legfőképpen eszméket és elveket taposnak, mint az igazság, becsület, tisztesség, szeretet. Tehát akkor így pontosítva: emiatt lesz majd az, ami a világban, mert az emberek nagy része ezeket elutasítja, megtapossa. Mert a pénz és hatalom és magamutogatás és önimádás lett a világban az ember célja.
Nincs mit mérlegeli a hazudozáson. Illetve egy adott dologról való igazságtartalmat nem az alapján mérlegelek személy szerint, hogy egy másik és más jellegű témában mi és hogyan van vagy lehetséges igazság szempontjából.
szerintem nem mindenki zsarolható azzal hogy higgyé' mert lecsapok rád, nem hiszem hogy ha létezik a szakállas főmérnök akkor ennyire hülye lenne hogy ezt választaná politikájának...
bár ki tudja, az ószövetséget végigtrollkodta olyanokkal hogy gyere fel a hegyre aztán öld meg a gyerekedet, ja állj, vicceltem, nehogy megöld, komolyan megtetted volna, haha, de hülye vagy de így szeretlek
A világ több, mint amit képzel az ember. Isten pedig olyan valóságos, mint a billentyűzet - vagy telefon - amin pötyögsz. És mivel az emberiség nagyobbik része nem bene hisz, hanem önmagában, így nemsokára jönnek majd a csapások, amiben majd megmutathatja az ember, hogy mekkora nagy hatalommal is rendelkezik.... De ez majd maximum a felnőttpelenka vásárlásában fog megnyilvánulni, olyan nagy lesz a rémület.
"van legalább egy halvány lila bizonyítékod erre a stúdiós elméletedre? :))" Van legalább egy halvány lila bizonyítod arra, hogy nem az? Persze hogy van! Hiszen az a cég bizonyítja ezt, akinek szüksége van napi 52 millió dollárra, hogy ilyeneket tudjon állítani. :)
amúgy minek kellene egy stúdiófelvételt halasztani, nyilván leforgatták már előre az egészet a laposföldön azok akik le akarják járatni a jézusizmust, nem életszerű, imádkozni kellene valami logikusabb magyarázatért
Tudomány és Csillagászat