napi 100mrd forgalom otp-ben?Te melyik vilagba nelsz? OTP-ben max 15milliard forgalom votl max az is akkor amikro felhuztak 20k kornyekere.az oitp mindig 5-6 milliardos papir volt.Jol Beegtel ennel a papirnal.
hahaha 1,5-ve mondtam nincs jovoje a papirnak iyg kell valamit megjosolni nem uyg ahoyg te tomted az embereket vagyios csak probaltad valoszinu nem jott ossze mert elbujtal xD
Ha kimaradna 1-2 év kereskedelmi szünet sem történne semmi. Így sincs kereskedés forgalom egyáltalán tehát szerintem nem oszt nem szoroz. Ezt a BÉT-et a fenne megeszi adó adó hátán a már 1x megadóztatót összekuporgatott pénzt még hányszor adóztatják meg. Ez a világ első számú fostalicska Tőzsdéje. Lassan már az OTP-ben sincs forgalom 5-6-7 MRD forgalom/nap régen 5-10 perc alatt teljesült benne a 5-6-7 MRD forgalom, természetes volt a napi 100 MRD forgalom csak az OTP-ben.
Szia itt vagy? El is feledkeztem rolad 4ig 700 gopd 4000 te hol vagy? xD Es meg en vagyo ka szerencsetlen.Mar akkor elmondtam merre fog menni az arfolyam.
ez teljesen működő gyakorlat. ha valaki angy tőkével ül egy részvényben megérheti neki adott esetben ujra belevennie hogy felhuzza az árat.. 20-50 darab az illendő kis részvénynél..
mind1 1db-al ugyan igy fel lehet kotni is mert ebbe nincs kereskedes lehet fel is fogjak kotni hatha valaki raharap hogy uhh mennyit ment a papir de a lenyegen ne mvaltoztatt kb 2000 felett nem erdemes ezzel a papirral foglalkozni.
Nem tudtak eladni azokat a reszvenyeket amivel tomni akartak igy azert nem mozdult semerre se a papir hatha lesz valaki aki bele fog venni de ketlem itt a brokik jol beneztek rajtuk maradtak a draga papirok.
Pénteken is bevillantott 145db csak akkor 1 db ajánlat nap végi utolsó 30 percben szokott vérengzés lenni a kurzusban akár -3000huf is.10 perc leforgása alatt.
HITELMINŐSÍTÉS EREDMÉNYÉRŐL SZÓLÓ
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Alulírott, GOPD Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1148 Budapest, Fogarasi út
3.; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: 01-10-049841; a
továbbiakban: Kibocsátó) ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a Scope Ratings GmbH
független hitelminősítő elvégezte a Kibocsátó által a 2021. év negyedik negyedévében kibocsátani
tervezett 10 éves futamidejű, összesen 5 milliárd forint névértékű, az állami tulajdonban lévő Magyar
Fejlesztési Bank által a névérték 80 %-áig garantált kötvények (a továbbiakban: Kötvények)
hitelminősítését. A Scope Ratings GmbH a jelen tájékoztatás 1. számú mellékletét képező – a
https://www.scoperatings.com/#!search/research/detail/169485EN linken is elérhető –
sajtóközleményben a Kötvények vonatkozásában megerősítette a Kibocsátó által 2021. november 3.
napján közzétett rendkívüli tájékoztatásban hivatkozott előzetes minősítés szerinti B+ minősítést.
Budapest, 2021. december 6.
GOPD Nyrt.
Csakegyolvaso csütörtök, 11:20Előzmény: #64445 Blue-chip-csóka#64447Sokminden latszodott mar tavolodni ahoyg az opusba is a 200 amikor 800on volt itt is hasonlo lesz a teto mar megvolt t system-el anna lfeljebb mar soha nem lesz szepen viszik lejjebb tomik az embereket latjak bukas lesz es ezze al reszvenynyomdaval szepen bebiztositottak amguknak a foylamatos penzforrast.Lesz/van mit boven eladniuk 640 felett a jovobe.Korabban is irtam hullamok lesznek de a vegcel az ugyis az 580 koruli arfolyam lesz vagy lejjebb. 3 7 Válasz erre
meg mindig buta vagy , es akkor mivan hogy nem jott be a Digi az egy elkepzeles volt irtam is hogy sztem ha figyelted volna es meg mindig jon a 150 milla plussz reszveny hiaba lesz jo a 4ig tartalmilag de az arfolyam lefele fog menni.Remelem itt leszel amikor a 700-at fogja karcolni a 4ig mert en itt.Es remele makkor is itt leszel amikr oa GOPD 5k korul lesz akkor is itt leszek remelem te is xD
GOPD Nyrt.