hát akkor szia... sejthető volt, hogy ismét elkullogásba kell majd menekülnöd... :( ... azért mi várunk vissza, mert (többnyire) élénk színfolt szoktál itt lenni...
ami azt illeti, azé' ezt a "jobbos agnoszticizmus"-t (mint vallott világnézetedet) egyszer majd alaposabban is ki kell fejtened... (nem pont ma, ne ijedj meg!)
Titokban arra számítottam, hogy a sok sztoriból, melyek "kurvasok" példányban jelentek meg, legalább egyet be tudsz majd mutatni nekünk Jézus "klasszikus értelemben vett" baloldali beállítottságának objektíve kijelenthető bemutatására.
Nyilván túl sokat vártam egy "jobbos" agnosztikustól...
Hát csak olvasd el amiket az apostolok sztoriztak róla, kurvasok példányban és utánnyomásban jelent meg a könyvük, amiket állítanak róla az feketén-fehéren baloldali beállítottságra vall. Nincs mit bizonyítani, írásban van.
Jézus a legnagyobb baller volt, bármit gondol Gyula, ez objektíven kijelenthető. Én jobbos vagyok, de mondjuk Jézushoz hasonlóan liberális, úgyhogy simán tudnék sörözni vele. Mármint Jézussal.
nem tudhatom, hogy ezen a nikkeden épp melyik világnézetet vallod magadénak... viszont annyi megállapítható, hogy az agnosztikus világnézetű személyeket - legalábbis akik nyilvánosan annak vallották magukat - rendre baloldali vagy szélsőbaloldali nézetek jellemezték.
Tudomány és Csillagászat