Igen,leírtad a pontos képletet,érdekes,hogy az ateista tudomány még nincs azon a szinten,hogy ezt értelmezni is tudja,pedig annyira nem bonyolult,hogy ki veszíthet nagyobbat ,az aki hívő vagy az aki nem .
Mondjuk az ideírogató ateisták valószínűleg kevésbé lennének poénosak Észak Koreában,vagy ha mégis, akkor hamar megtérnének,és imádkoznának,hogy csak innen kerüljenek ki élve :)))
ami pedig a nyugati szólásszabadságot illeti ajánlom az alábbi beszédet: Alexandr Solzhenitsyn: Harvard Commencement Address (A ... a beszéd lényege az, hogy hogy "mindent szabad" egy kontrollált rendszerben még egyáltalán nem garancia az igazság diadalára... mi több a furmányosan kikényszerített öncenzúra talán még a cenzúránál is hatékonyabb mivel hitelesebb...
"Bebörtönöznek a véleményedért?" Nem tudom, nem vagyok jogász: "Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság
előtt a közveszéllyel összefüggésben olyan valótlan tényt vagy való
tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély
színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy
nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő
szabadságvesztéssel büntetendő."
"ő a hivatalban lévő földi isten magyarországi helytartójaként aposztrofálta magát és kifejezetten élvezte azt, hogy az alattvalói helyi istenként kezelik:)"
Azért mert a fentieket leírod, attól még nem lesz igaz.
"Persze a túlvilágon bmeg, onnan még senki
reklamált ha nem azt kapta ami járt neki, és te sem fogsz reklamálni, ha
nem létezik a túlvilág." Oké. Na nézzük mi a matek. Ha én aki hiszek a túlvilágban és mégsem lenne ahogy te állítod - ami nem így van, de játszunk el a gondolattal - akkor egyszerűen függöny lehúz nyilván és sötétség, ugye. Mit vesztenék ebben a helyzetben? Meghalni mindenki meghal, ha az lenne, amit te mondasz, mindenki egyenlően kapja a semmit. Ellenben barátom. Ha meg az van amit én mondok, és aki azzal a vallással, hogy nincs következmény, teszi a rosszat, akkor az általad említett "semmivel" nem fogja megúszni. Na pajti. Szóval érdemes-e rajtam röhögni, meg az én ilyen esetben lévő "csalódásomon" vagy ha mégiscsak az van, amit én meg itt páran vallunk, a te esetleges "csalódásodon" mert esetleg nem azt tetted, amit tehettél volna és túl nagy volt a szád? :) Na, mit számolsz most, mit mutat az egyenlet? :)
És mindezt csinálhatod egy keresztény országban,de utazz ki Észak Koreába,ahol nincsen "gonosz vallás"mert bünti jár érte,na az a színtiszta ateista ország,sok sikert oda az összes ateistának ha kíváncsiak arra,hogy milyen egy tisztán ateista elveken működő ország.
Tényleg szuper lesz nekünk, amikor a Musk ügynök (megbízói) által fizetett asztronauták majd a Marsról twittelik vissza a Földre, hogy most kell dogecoin-t venni...
Az ateista kommunisták is a szeretet nevében irtották ki az emberiség jelentős hányadát,mintha ők nem hittek volna Isten létezésében,ha jól emlékszem .Vagyis az ateizmus nem,hogy nem hozott békét az emberiségnek hanem egyenesen népirtást eredményezett,ezen max. az vitatkozik aki nem ismeri a történelmet.
Van most háború itthon? Tanulhatsz ha akarsz? Bebörtönöznek a véleményedért? Utazhatsz külföldre? ( Covid most kivétel) Hozzáférsz bármilyen ismeretanyaghoz a neten? Abban igazad van, hogy kicsit olyan most ez, mint aminek Ganésa, az elegàntfejü isten a szimbóluma. A túl koràn megszerzett tudás tudattorzító hatása jelen van. De ez is tisztul....
ő a hivatalban lévő földi isten magyarországi helytartójaként aposztrofálta magát és kifejezetten élvezte azt, hogy az alattvalói helyi istenként kezelik:) ebben a rendszerben rengeteg földi istennek van hely:)
A fejlődés mindig a józan ész diadala. Ami viszont relatív. 500 éve engem már elégettek volna a kedves papok, természetesen a szeretet nevében. Most vitázhatunk szabadon egymással, és ez óriási szellemi vívmány!!!!!!
Tudomány és Csillagászat