a származást te dobtad be, a "miliőt" azonban nem mellékelted hozzá, a kommented kapcsán citált három tudós közül kettő a fasori evangélikus gimnáziumból indult... a történet így kerek
" "Mindazt, aki megvall engem az emberek előtt, én is
megvallom Atyám előtt, aki a mennyekben van. azt, aki megtagad engem az
emberek előtt, én is megtagadom Atyám előtt, aki a mennyekben van."
Vagyis aki jó arc velem annak szólok az érdekében apunál, aki rossz fej,
arról panaszkodok neki." Mindaz, aki megvall engem az emberek előtt - jó szívvel van embertársai felé, a világ felé, ez nyilvánul meg az életében - azt megvallom Atyám előtt, mindazokat pedig, aki nem - aki a rosszat teszi, aki gonoszsággal van az emberek felé, a világ felé - azt pedig megtagadja az Atya előtt.
Most megnéztem, tényleg egy hete rottyon van az a topic. És ez volt az utolsó hsz: "Mindazt, aki megvall engem az emberek előtt, én is megvallom Atyám előtt, aki a mennyekben van. azt, aki megtagad engem az emberek előtt, én is megtagadom Atyám előtt, aki a mennyekben van." Vagyis aki jó arc velem annak szólok az érdekében apunál, aki rossz fej, arról panaszkodok neki. És ez egy önálló poszt. Hát most hát izé.
Ha már az általam említett topikot említetted,oda miért is kellene írnom pld,a Darwinnal kapcsolatos kritikáimat,vagy az emberi tudománnyal kapcsolatos írásaimat?Tartom magam ahhoz ,hogy nem írok ide ,semmit ami abba a topikba való. Mindenesetre úgy tűnik,hogy amikor nem írunk ide,akkor valamiért fontos az ateistáknak ,hogy bírálják a keresztény vallást,talán megkérhetnéd őket is,hogy vallási témákat ne írjanak ide.
Minden tudomany esz alapu. A tudomanyhoz Isten mellozesevel IS hozza lehet szolni. Engedelmeddel. Barmi egyebhez pedig akarhany jezus kovetoi topikot letrehozhattok.
Törölt felhasználó2021. 02. 06. 14:13
Most kis ideig ész-istennőtök társaságában hagylak titeket. Később még bekukkantok.
Tudomány és Csillagászat