ő esetleg "földi istenként" aposztrofálta magát? mert anno ez volt a divat... még Rómában is isteni cézárok grasszáltak... a keresztény hitvilágban azonban felettébb világossá tették, hogy még a császári család tagjai is szegény bűnösként járulnak végül isten színe elé... Habsburger Begräbnisritual https://www.youtube.com/watch?v=yF6ZasLNHX8
Mit segít rajtunk ez az állítólag hatalmas tudásanyag? A nasa már a Holdra sem hajlandó újra elmenni, mert az asztrofizikusai érthetően elmagyarázták neki, hogy sehová sem vezet, nettó pénzégetés a dolog a newtoni/einsteini felismerések alapján... ezért hát a Mars-ot is inkább meghagyja az olyan előretolt sátáni figuráknak mint Musk ügynök.
Anno ők megváltoztattak egy rosszul működő rendszert. Ez tény. A Ford T modell is óriási lépés volt anno a gyalogláshoz képest. Most viszont senki sem azzal jár. Fejlődés van (kellene lenni) minden területen. Anno a villàmot Zeusz haragjának tartották, ha becsapott valahova, akkor leégett a komplett település. Most van ugyan erre tűzoltósàg. Szerinted a tűzoltóság is káromlás Zeusz akaratával szemben?
most már csak arra kéne választ találni, hogy miért terjedt futótűzként ez a "sületlenség" mivel tetszik nem tetszik ez a világtörténelem legsikeresebb ideológiai platformja az iszlám hitvilág is afféle leágazás ebből, némi perzsa és arab adalékanyaggal megbolondítva a modern nyugati ideológiák is innen szökkentek szárba és nem utolsós sorban ez volt az a közeg ami végül a mai tudományos technológiai forradalomhoz vezetett...
ez a "polémia" már vmikor 1700 éve lefutott a Római Birodalomban ahol a "köztörvényes bűnöző" kezdetben sokáig csak megtűrt, de gyakran aktívan üldözött "szektája" végül államvallássá vált...
Törölt felhasználó2021. 02. 06. 21:38
Visszatérnék a topik lényegére: http://atomcsill.elte.hu/letoltes Innen majd mindegyik előadást láttam már, szerintem összességében hatalmas tudásanyagot ad át, érthetően.
Miért nincs? A végtelen szeretet vègtelen nárcizmussal vegyül? :) Olyan mennyisègű tudatmérget szívtàl magadba, hogy a szabad gondolkodás ignorálva lett. Ez van. A te életed...
"s még egyszer: hogy mi és miért történik az nem az ember dolga. Miért? Mert egyszer valaki zseniálisan kitalálta, hogy a gondolkodást megszüntesse?" Nem, én megint arról beszélek, hogy senki nem kérheti számon Istent. Gondolkodhatsz rajta, persze, de hogy számonkérés legyen, hogy "na miért engedte meg, milyen Isten ő?" Na hát ilyen nem fog menni és nem is mehet. Ez a helyzet. Kérdezhetsz és gondolkodhatsz rajta, de megmaradva kérdésként, mint filozófiai vonal. De, hogy ember meg számonkérjen: olyan nincs.
'Szerintem valami baj lehet az istened igazságérzetével, ha az normális,
hogy sztálin is megkapta a jutalmát és a tízmilliók is megkapták a
büntetésüket.' Nézd csak, ezt írtam: "Az biztos, hogy igazságosan megkapta mindenki a jutalmat és a büntetést is." Akkor neked külön, kicsit aprólékosabban: Mind aki rosszat cselekedet a büntetését, mind, aki ártatlanul és jóságban maradva jutalmát megkapta a túlvilágon. Remélem most így célt ér nálad. Légy szíves így értelmezni.
Tudomány és Csillagászat