Biztos vagy benne, hogy olyan? Tisztában vagy vele, hogy a legmélyebb fúrás 13 km körül van és már 13 km- en tévedtek a "tudósok" a várható kőzet és hőmérséklet kérdésében hatalmasat százalékos arányban?
oké, nem csak a fizikaóra maradt ki, nem biztos hogy a te hibád
Törölt felhasználó2021. 01. 27. 23:51
Akkor semmi gond,kérdezd meg a föld középpontjában tartózkodókat ,hogy milyen a hőmérséklet odalent :)))Vagy vigyél le egy hőmérőt,tudod olyat amivel Kanizsán is mérik a hőmérsékletet :)
Hát tudod testvér ez olyan mint hogy itt ülök az aglóban egy házban, megy a kandalló, kinn picsahideg van és sötét. Tudom hogy Kanizsán is picsahideg van és sötét. Sidneyben meg reggeliznek és elég nagy lesz a hőség amíg alszunk. Pedig nem vagyok se Kanizsán se Sidneyben. Ilyen a homo sapiens. Ilyeneket bír tudni odamenés nélkül. Segít benne a tudás.
"kukker hétfő, 12:22Előzmény: #2587 stingy#2589 Te csak hiszed azt, amit más mondott bizonyíték nélkül. Nincs bizonyítva, csak elmélet, amit pár ember kijelentett és ez tévedhetetlen igazságként van kezelve. Ez a hit a tudományban. A tudomány hit által működik. Amit te nem láthatsz és tapasztalhatsz meg sehogyan, azt elhiszed. Elhiszed amit más leírt a könyvben, a neten, akárhova vagy kinyilatkozza valahol szavakkal. És azt követed, mert hiszel a szóban. A tudomány hitrendszer." ---------------------------------------------------------------------------- ez azért szerintem az év hozzászólása, habár még csak január van van! de mindenképp értékelendő! :))
Halihó! Én hívőnek tartom magam. Hiszem, hogy az eszem, a szívem, a lelkiismeretem szerint kell megértenem és meghallanom Jézus tanítását, Isten akaratát.
"Tökmindegy, hogy én minek tartom magam. Az is tökmindegy, hogy te minek tartasz engem." Mint mindig, most is elkerülöd az egyenes választ, pedig egyszerű kérdést tettem fel, ezért megismétlem. Te minek tartod magad: 1. hívőnek, 2. vallásosnak, 3. mindkettőnek. /Én nem tartalak téged semminek./ Mint nagytudású ember, csak tudsz válaszolni erre az egyszerű kérdésre nem? Esetleg nem vagy tisztában saját magaddal sem? Sotime válaszolt, /ő hívő/ Kukker és te még nem. Megtennéd, ha szépen kérlek?
Azért azt remélem tudod hogy amikor kenetteljes hangnemben békésséget mutatva azt mondod vitapartnereidről hogy eszközként egy mögöttük álló erőt szolgálnak mint eszközök, mindenki látja mit csinálsz és a végén rád hullik vissza a szar amit lapátolsz.
Törölt felhasználó2021. 01. 27. 13:42
Azt javasolnám,hogy azokkal akik Istent vagy Jézust gyalázzák a továbbiakban ne beszélgessünk,mert nem velük állunk vitában hanem azzal aki mögöttük van.
ezzel mi volt a problémád?... ugyanaz a kukker írta, akit most válasz alóli kibújással vádolsz:
"...Azokat megvédte, akiket szükségének tartotta arra, hogy ne akkor halljanak meg. Azok meg akik öltek és nem tértek meg, azt kapták, amit kellett, hogy kapjanak. A kérdésed meg nem Isten létezését vagy cselekedeteit igazolja, hanem kizárólag az emberét, ami a szabad akarat által történik. Isten megengedi, hogy tegyed azt, amit. "
Tudomány és Csillagászat