Az USA-ban is pandémia van , ezért alapból magasabb a levélben leadott szavazatok száma és ezért nincs még eredmény. Öszeesküvés-elméleteket könnyebb gyártani, főleg ha ez nem Trumpnak kedvez.
hát igen HAJTOTT RÁ A DEMOKRATIKUS PÁRT,MONDJAM ÚGY LEVÉLSZAVAZATOKAT.. ÖSSZEKAPARJA.. MÁS ADATÁVAL(RÁM BÍZOTT) IS ÉLHETTEM.. Annyit azé csak meg néztek(gondolom) Aktív ez az BEKÜLDÖTT ADAT.. na,ha elment két adat(megduplázódtam) rólam elment AZ A LÉNYEG!! Van kiírva büntetés terhe.. sehol - na akkor mindent szabad!!
Levélszavazat: Ennek beküldője magát megsokszorozza,megsokszorozhatja nem feltétlenül tudjuk kiszűrni.. Büntetés nincs rá kiszabva!!! Olyan mint személyes használat.. (Levélszavazat alkalmazás) Ráadásul mennyi korosak vannak,lehetnek ebbe!! -azok meg Örülnek helyettük szavaznak..(de nem ám házhoz jöjjön az urna) Kinek van szüksége,érdeke az én szavazatomat annak adom!! Na így megy ez ott is!!!
"...amit láthattunk is, hogy közel 130.000 szavazat egybehangzóan került elszámolásra Bidenhez..." . Hol? Mert én ezt találtam: . "Georgia DeKalb megyéje is végzett a szavazatszámlálással, a 127 019 levélszavazat közül 83 százalékot Biden, 16 százalékot Trump nyert meg."
Általános választójog egy szélsőliberális találmány. Csak kellene egy iq cenzus a választójognál, a szavazólapon lenne egy iq kérdés, csak sikeres válasz esetén lenne érvényes a szavazat.
Ez csak azoknak lehetőség akik még képesek 3 gyermeket vállalni, mindenki másnak szívás az ingatlanárak emelkedésén keresztül. Visszakérdezek: te nem akarod, hogy minden embernek elérhető legyen az olcsó lakhatás, ne csak a legalább 3 gyermekesek számára?
Ha csak a fele hülye, az már irigylésreméltó szint szerintem:)
Törölt felhasználó2020. 11. 05. 11:00
1. megszüntetném a szavazás végeredménye előtti állások közzétételét, mert ez indulatokat szül. utána már lehet óvni,ha valakinek nem tetszik. 2. bebizonyosodott,hogy amerikaiak igenis hülyék. legalább a fele biztos :))
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.