Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 16:53

Te mit tennél a gyurcsány bűnbandával?  

Lehet válogatni, kinek szájíze szerint....

ajánlott szakkönyv:

Torrente del Bosque: Kínzások és kivégzések története.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 07. 07. 14:15
Előzmény: #139  matgab
Mielőtt engem is elzavarnátok, elmondom, hogy rendszeres portfolio olvasó vagyok már 2,5 éve (mióta munkára adtam a fejem)... emlékszem korte volt az örök pesszimista ....
meg akkor voltak még tuti tippek..:)
matgab 2006. 07. 07. 09:48
Előzmény: #138  Törölt felhasználó
Hungarista:
Sajnos az ilyen emberek miatt vélekedik az emberek nagy többsége úgy a szélsőjobbról, ahogy vélekedik.

Más kérdés, hogy nem lennék meglepve akkor sem, ha kiderülne valahogyan , hogy igazából aki ezt beírta az valójában nem jobboldali, hanem cionista beírása volt...

Ugye milyen másnak tűnik minden, ha az ember nem kész ténynek veszi amit lát, hanem veszi a fáradtságot és elgondolkodik azon ki és miért írhat valamit??

Kinek lett volna érdeke egy láthatóan nyelvtanilag helyesen, kerek hosszú mondatokban helyesírási hibák nélkül egy ilyen alpári hangnemű szöveget beírni?? Valahol kilóg a lóláb...

Tekintettel arra, hogy te sem írtál be korábban semmit a tőzsdével kapcsolatban maradj meg eddigi jól bevált saját használatú fórumaidon!

Az a gyanús aki nem gyanús jeligére...
Törölt felhasználó 2006. 07. 07. 07:06
Előzmény: #137  Törölt felhasználó
Azért a politikai provokáció is részese ennek!

Ha szépen rendben mennének a dolgok, lehet, hogy sokan nem örülnének, hogy a Gyurcsány vezette Hálózat van hatalmon, de azért a békesség nagyobb lenne.

A tenger is csak viharban háborog!!!
Törölt felhasználó 2006. 07. 07. 06:24
Előzmény: #136  Törölt felhasználó
Azért ez már a portfolió szégyenévé kezd válni, hogy mivé váltak a fórumai.
Törölt felhasználó 2006. 07. 07. 01:06
Én személyesen Gyurcsány Fetya izraelita magyarországi helytartóval azt tenném, amit megérdemel az áldott magyar nép ellen elkövetett mérhetetlen bűncselekményéért. Kiraknám a fajiságának megfelelő ruhájába (ami cionista Tel-Aviv-i zsidó kultúrát takar) Kolozsvár városába és elindítanám fegyveres kísérettel Kézdivásárhelyig. Közben a székely-szittya-hun-magyar Csaba-utódok belerúghatnak a körülmetélt részébe vagy a disznóhúst nem kakáló seggébe -de minden székely-magyar csak egyet rúghat bele. Ha netán Jehova Istene megmentené és éppen hogy csak túlélné a magyar megtorlás elégtételét, fognék egy hétágú gyertyát és meggyújtva azoknak zsidóból készült faggyúcsonkjait, ledugnám a mindig hazugságot és magyarellenességet szóló Mózes-torkán... remélhetőleg így meghal. Ám ha nem, egyszerűen ledobnám egy zsinagóga tetejéről, ami előtt szkinhead-koncertet rendeznék ingyen Borsodi sörökkel. Én nagyjából ezt tenném ama hazaárulóval, aki az összeomlás szélére cipelte a magyar gazdaságot és szellemi terrort alkalmazott a dicsőséges nemzeti radikálisokkal szemben.
Nektek pedig honfitársaim, Nimród, Atilla, Árpád és Koppány népének vérhű fiai, egy üzenet a múltból, melyet 48-ban mondottak ki: "Magyarok, emelkedjünk fel újra önmagunkhoz!"
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 14:53
Előzmény: #133  Törölt felhasználó
Szerintem nem bújt ki semmi, én eddig nem titkoltam a véleményemet, nem másról beszéltem mint amit ténylegesen gondolok.

Látod már megint a komcsi ideológiával fertőzött gondolkodás. Ha én mellébeszélek, akkor más is mellébeszél. Ha én hazudok, akkor más is hazudik. Ha én gazember vagyok akkor más is gazember.

szdsz meg a történelmi távlatok: nagyon remélem nincs már több nekik hátra mint amennyit maguk mögött hagytak. Ez is túl sok volt ennek az országnak.

Remélem 20 év mulva csak úgy fogjuk emlegetni, hát ugye voltak a tatárok, a szovjetek, a komcsik, meg volt az szdsz, ezek ártottak a legtöbbet Magyarországnak.

Conqui-t ne sajnáld valószínűleg a tippem betalált és most a sebeit nyalogatja. Te a conquistador-ok véletlenül nem azok voltak akik délamerikában kiírtották az őslakosságot?
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 14:25
Előzmény: #131  Törölt felhasználó
Van néhány mondat az írásodban amivel egyet tudok érteni (diktatúra, vezérkultusz)

Azt azért tudjad, hogy: mszp =mszmp=mkp=kpm=komcsik=kártékonyság=demagógia= hazugságok=diktatúra=hanyatlás =dilettantizmus

Ez a minden kormány fosztogatott dolog a komcsik kedvenc takarója, szeretnek ezzel takarózni, megnyugtatja a lelküket, ha ritkán felmerül bennük, hogy csak nembiztos hogy jó ez a sok hazugság, gazemberség.

Kétségtelen tény, hogy a polgári kormány alatt is történtek visszaélések, gazdasági bûncselekmények. De KÖNYÖRGÖM ezt azért ne tegyük már egyenlõvé egy százszor-ezerszer nagyobb szarhalommal, amit az elvtársak takargatnak a hátsó udvarban.

Tudod Tatám az Orbán kormány idején a gazdasági mutatóink a csatlakozó országok közül a legjobb volt, négy évre rá most meg a legrosszabb. Normális ember csak azt akarja elosztani amit a gazdaság megtermel, a komcsi meg azt akarja elosztani ami megmaradt miután lerabolta magának amit csak lehet. Ha ez nem elég akkor meg hitelt vesz fel rá. Ezért adósodunk el.

A komcsik szegénységet és nyomort akarnak, mert ez felel meg a legjobban az érdekeiknek. A polgári oldal sok munkahelyet, erõs gazdaságot akar, mert ezt teremti meg a feltételeit a jobb életnek. Az emberekkel nem az tesz jót aki szoci segélyt ad nekik, hanem aki munkahelyet, jó fizetést, kifizethetõ terheket, élhetõ életet ad nekik. Ezt a komcsiktól nem fogjuk megkapni soha!
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 14:21
Előzmény: #132  Törölt felhasználó
jól van, no, jól van - hamar rövidre zártad a vitát :)

"Nem hiszem hogy Magyarországon létezett valaha is ennél a buzi drogos komcsi pártoló bandánál kártékonyabb szerveződés. "

már meg sem merem kérdezni, hogy ezt milyen történelmi távlatban gondolod - inkább sikkadjon el a buzi tatár, török, szovjet banda kérdése :)

Conquistadornak külön elismerésem, hogy sokáig bírta a vitát Veled. Bár lehet, ő még nem tudott a buzi drogos komcsikról... Én itt abba is hagyom...

Jó mulatást a továbbiakban!
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 14:02
Előzmény: #129  Törölt felhasználó
AKS: "link
első lépések...
lesz még több is... "

Barátom, elolvastam a linken található fórum cikkeit, a szakmai alapú bizonyítást. Magam részéről az első hozzászólódhoz csatlakoznék, valahogy így szólt: "Mit szívsz tesó kűggyél má nekemis belőle..."

Szerintem ha szdsz-re szavaztál, ne bándd meg, maradj csak náluk, mindenki így jár a legjobban.

Nem hiszem hogy Magyarországon létezett valaha is ennél a buzi drogos komcsi pártoló bandánál kártékonyabb szerveződés. Talán még az mszp-s komcsik sem olyan kártékonyak. Míg a komcsik jobbára csak a pénzünket és a jövőnket rabolják, szegénységbe és nyomorba akarnak dönteni, addig az szdsz a testünkkel és a lenkünkkel akarja ugyanezt megtenni. Jól összeillő páros a totális károkozáshoz.
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 14:01
Előzmény: #130  Törölt felhasználó
ejj, felebarátom! és a misszionárius célzatokkal mi lesz? ki tereli vissza az eltévedt juhot az akólba? ha egy eltévedt, megvezetett emberrel találkozol, akkor hagyod fetrengeni a saját hülyeségében? de semmiképp nem segítesz neki azzal, hogy lealázod, lehordod.
Tudod, a nagyfaterom komcsi volt, de jó ember. Na erre varrjál gombot! Nem volt moszkovita, nem szerette az oroszokat/"szovjeteket". Jót akart tenni, csak épp nem épp a megfelelő eszmében hitt. A diktatúrákat hülyeség szétválasztani erkölcsi alapon, mert leygen szó katonai juntáról, kommunista diktatúráról vagy fehérterrorról, mind antidemokratikus és erkölcstelen. Gátlástalanul élősködik egy vezetői réteg a népen. (bizonyos szempontból a kapitalizmus is ilyen)

Az egészet a VEZÉRKULTUSZ tartja életben, mert az ember hinni akar vkinek és az ő holdudvarának. Hiszi, hogy az ő és az ország érdekeit képviseli. Ilyen szempontból a "komcsikkal" sziumpatizálni sok esetben nem aljasság vagy ignorancia, hanem tudatlanság. Azért tettem ""-be, mert MSZP nem egyenlő MSZMP, még ha sokat át is örökítettek. Ha félretesszük a politikát, és csakis a gazdasági dolgokra összpontosítunk, akkor pláne markáns a különbség. Sajnos az osztogató politika mégis nagyon hasonlyít a kommunizmusra. De ezt fojtatta eddig AZ ÖSSZES kormány: osztogatott és fosztogatott. Persze lehet egyesekben elég gyűlölet ahhoz, hogy csakis a politikai aspektussal foglalkozzon. Ez esetben az országnak TÉNYLEG ANNYI. ébresztő...
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 13:43
Előzmény: #127  Törölt felhasználó
AKS: "minél kevésbé találod meg a közös nevezőt a vitapartnereddel, annál inkább garantált a divida et impera. "

Semmiképpen nem szeretnék komcsikkal és komcsi szimpatizánsokkal közös nevezőre kerülni. Ezt az értékrendem degradálásaként élném meg, mert nekem is olyan mélyre kellene süllyednem a gátlástalanság, az értékek nélküliség, az önzés, a demagógia posványába mint ők.
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 13:42
Előzmény: #128  Törölt felhasználó
link

első lépések...
lesz még több is...
(arra akarok kilyukadni, hogy a sok "szociális" támogatás csesz el mindent az emberek mentalitásától a gazdaságpolitikáig)
miben tudunk addig is közös nevezőre jutni?
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 13:36
Előzmény: #127  Törölt felhasználó
AKS: "szakmai alapon be tudom bizonyítani, hogy egyik "szín" sem jobb a másiknál (vörös vs. narancs). érdekel?"

No halljuk...
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 13:30
Előzmény: #126  Törölt felhasználó
"A költségvetési kiadások értelmes és átgondolt csökkentésével, a gazdaság felpörgetésével, munkahelyek teremtésével, teher csökkentéssel símán fedezhető lett volna 2-3 év alatt az a hiány ..."

na, itt lényegében meg is bukott az elméleted, mert feltételezed, hogy egy kormány SZAKMAI döntéseket hoz POLITIKAIak helyett. legyen bármilyen színe, nem fog. illúzió. felejtsd el. minél jobban ragaszkodsz ehhez, annál jobban a politikusok malmára hajtod a vizet. minél kevésbé találod meg a közös nevezőt a vitapartnereddel, annál inkább garantált a divida et impera. szakmai alapon be tudom bizonyítani, hogy egyik "szín" sem jobb a másiknál (vörös vs. narancs). érdekel?
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 13:20
Előzmény: #116  Törölt felhasználó
Congui írta: "Mindenesetre nagyon fájna, hogy a polgári kormány megszoírító intézkedések révén rontaná a jövedelemszintemet. Még akkor is, ha tudnám, hogy a gazdaság rendbetétele miatt erre szükség van. "

Az a legszörnyűbb az egészben, hogy bezáródtál a komcsi ideológia falai közé, el sem tudod képzelni, hogy azonkívül is van valami, mást is lehet, máshogyan is lehet csinálni. Pedig csak meg kell vizsgálni a tényeket és látni kellene, nem csak nézni! Ha a komcsik vannak hatalmon akkor némi elbaltázott de szociálisan igazságosnak nevezett osztogatás után jön az általuk ismert egyetlen gazdaságrendbetételi intézkedés a nadrágszíj meghúzás.

Conqui! Te nem olvasol csak népszabadságot? Te nem tudsz arról hogy az evtársaid 1 hónap mulva egy négytagú család zsebéből 30-40 eFt körüli összeget fognak kihúzni. Hogy a büdös francba ne fájna dolog, mikor én, meg a többség ezektől semmit nem kaptunk, most viszont a dilettáns politikájuk miatt ilyen óriási elvonást kell elszenvedni.

És mindezt úgy kell elszenvedni, hogy NINCS RÁ SZÜKSÉG!!!! Tudod mert neked és az elvtársaidnak természetes a hazudozás, azért ezt nem kell mindenkire kiáltalánosítani! Amit a FIDESZ ígért azt nem véletlenül ígérte, felénk nem az dívik, hogy ha hazudnak a komcsik akkor mi is gátlástalanul hazudozzunk! Tatám, dilettánsok, rabló gazemberek helyett szakemberek kezébe kell adni a vezetést és nem kell megszorítást alkalmazni. A költségvetési kiadások értelmes és átgondolt csökkentésével, a gazdaság felpörgetésével, munkahelyek teremtésével, teher csökkentéssel símán fedezhető lett volna 2-3 év alatt az a hiány amit az elvtársaid elszórtak arra hogy továbbra is a bársonyszékben pihentethessék a szaros seggüket.

Conqui szerintem neked ezek a szükségtelen megszorítások nem fájnak. Tippelek: se családod se gyerekeid, valószínűleg valami zsírosra privatizált párttitkár gyereke vagy akinek csak annyi gondja van, hogyan tudná elverni a havi párszáezerforintos zsebpénzét.

Asszem ebben az esetben énnekem sem kellene félni, nem fájna, legfeljebb csak egy kicsit(se).
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 12:33
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 10:40
Előzmény: #117  Törölt felhasználó
És még egy...
Egy szociológus mondta, hogy ennek a csapatnak nincsen társadalomképe. Szerintem van: aki a mai elit, az üssön mindenkit, aki szabad akaratú, jövőben gondokodó, gyermeket vállaló középosztály, és tartsa kunyeráláson (értsd segély, támogatások) a náluk mégszegényebbeket, lehetőleg úgy, hogy a szegényeknek semmi értelme ne legyen kűzdeni azért, hogy egy kategóriával feljebb kerüljenek. Legfrissebb hír: a gázártámogatást sikerült úgy meghatározni, hogy a nagycsaládosak közül azok kérelmezhetik (!!!!!!!!!), akiknek 51eFt/fő alatt van a jövedelmük. Vegyünk egy háromgyerekes családot. Btto 250eFt-ból min. 50eFt a közművek +telefon, Az iskolai, ovodai ebéd+ munkahelyi menza 7500+2*10000. Bérletek 25eFt. Tehát ha a bruttó jövedelmet határozta meg a kormány, akkor már vége is van. Ruha a segélyszervezetektől vacsora anépkonyhán, lakástörlesztés, lakbér a szülőktől....
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 10:26
tudod konki ez az ország állítólag demokráciában él. Ami azt jelenti, hogy akit megválasztamnak (50.3%), az a közös vagyon kezelésére kap mandátumot, nem arra, hogy elrabolja, elherdálja, vagy a sajátjainak felossza. HA neked a hal vergődése a demokratikus jogok gyakorlása, az sajnálatos. A másik. A vezéred GYF a rendszerváltás leghazugabb vezetője. De ez még csak az egyik fele, a legrosszabb, hogy mindenkit erkölcsből akar kioktatni. Na itt szakad el a cérna....
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 10:26
apukám ki költekezett az elmúlt 1,5é s 4 évben, ki volt hatalmon, és kinek áll(t) (volna) módjában ezeket megváltoztatni és kié a többség?

nem kell rinyálni cselekedni kellett volna, nem a sz@rt meg másra lapátolni, viktorozni és ovizni, meg süket hazugaságdumával kampányolnia jólétről a Merciből/ Audiból, offshoreba menteni vagyont, majd a tőkeellenees és Szlovákiába menős kirohanásokat temnni, hanem tisztességesnek lenni és bevallani az igazat, már a KAMPÁNYBAN! Nem nyerés után meaculpázni mert az erkölcsi tőke 0 (azaz nulla)

és ha ballib vagy , akkor ha bevallod az igazat,a kkor a ' ELLENSÉG SZEKERÉT TOLOD' ez megy szerencsétlen államon meggazgagodó Kóka körében... ami szomrú sokkal rosszabb mint legvadabb Orbán ez a bagázs, és cézárként költ

ha gizikének kereke lenne ő lenne a villamos, de most a Te hőn imádott oldalad van 6almon, és ha a másik lenne igenis lenne jobbról krikia, minem DEMOKRATA szennylapot olvasunk!
be vagytok tojva legyetek, mert ez a bagázs osztogatott szét 5e milliárd Ftot csekély erdméynnel
sajna félő elkövetkezendő 4 évben is ezt teszik

csak mi SZÍVUNK nemcska te, pedfg TE rájuk szavaztál akkor viseld is a következményeit!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 10:06
Az előző Gyurcsány- és Medgyessy-kormány meghatározóan eltolta a gazdaság helyzetét, ami többek között a 2002-től növekvő GDP-arányos eladósodáson is látszik és bizonyítható.
Kit kellene ezért szídni? Azokat, akik 1994-től GDP arányos adósságcsökkenést értek el?
Vagy azt, aki növelte az eladósodottságot 2002 óta? Nem! Azokat, akik GDP-növekmánynél többet költenek, bármire is, hiszen ez a következménye, mégha tagadták is tavasszal.

Most eddig a tehetetelne tesze-tosza, kiszkirályokat szídjuk, mert az adófizetőkön akarják beszedni azt, amit a hatalmom megszerzése és megtartása érdekében kiszórtak.

Nem saját számítás, de 92% adóemelés és 8% kiadáscsökkentés a gyurcsányi-terv.

Erre nyugodtan mondhatja egy Hálózatos (kedvedért nevezhető MSZMP-snek, kommunistának is, bár utóbbi elvileg ideológiai szerveződés lenne) szimpatizáns is, hogy EZ NEM REFORM, ez egyszerű adóemelés!

Igazi és valós reformok nincsenek, és nyoma sincs annak, hogy efelé haladnánk.

Ezért pedig az éppen aktuális hatalom a szídható!

Reggel hallottam, hogy külföldi elemzők szerint 2008-ra a GDP arányos hiány eléri a 70%-ot!
Erre vagy büszke???
Tudod mi lesz akkor és azután?

(S mindannyian tudjuk, hogy a törvénytelen tömeggyilkosságnak is van haszonélvezője: a sírásó!)

Topik gazda

gazdagodó
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek