Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 16:53

Te mit tennél a gyurcsány bűnbandával?  

Lehet válogatni, kinek szájíze szerint....

ajánlott szakkönyv:

Torrente del Bosque: Kínzások és kivégzések története.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tokos. 2006. 06. 25. 09:45
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
#20
" Aki nem ad ingyen az már csak rossz lehet. "

Hát nem igazán jutott el hozzád a dolog úgy látom, senki nem kért ingyen semmit. Mindössze mindannyian rühellünk adózni.
2002-ben mivel kampányolt az SzDSz? A nagy kérdés mi volt?

A gatyája is ráment az adózára?

Jelentem igen, azóta rément a gatyám is, nekik köszönhetően.
Jó lenne, ha elhúznának, hogy saját szava járásukat használjam...
Törölt felhasználó 2006. 06. 25. 07:06
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#19
Ennyi gazdasági szakember egy topikon belül!
Talán akkor képesek vagytok arra, hogy a csökkenő saját bevételek és anövekvő kiadásaitok ellenére is jobban éljetek!! Hiszen ezt várjuk a mindenkori kormánytól is. Aki nem ad ingyen az már csak rossz lehet. Nagyon gyerekes felfogás.
Törölt felhasználó 2006. 06. 25. 01:02
#18
Mit szóltok ehhez?
Várom a véleményeket?

Gyurcsány még tavaly év vége felé mondta, hogy a megszorítások elve egyenlő lenne a szociális elszegényedés politikájával!
Mit is csinálnak most???
Igaz reformnak nevezik, de igaziból 100 %-ban megszorítás!! A reform szó teljesen mást jelent!! Megreformálni, megújítani vmit, valami újat és értékeset létrehozni, változtatni a régi rossz dolgokon, renszeren!!
Vagy ezt csak én gondolom így??
Gróf Széchenyi István reformokat vezetett be, őt nevezhetjük a Nemzet Nagyjának!!
Merjünk nagyok lenni és változtatni, fejleszteni!! (Lánchíd, stb.)
De Gyurcsány mit csinál???
Semmi jót, ami által fejlődne az ország!!!!
Ezt bármelyik analfabéta meg tudná tenni, amit ő csinál!!! Odaküldenénk pl. egy drogos csávót, vagy egy szerencsétlen alkoholistát, lehet még ők is többre lennének képsek, mint Frankie, a légy!!!
Nagy tudomány kell ahhoz, hogy levonunk mindenhonnan és a magyar lakosságra ráteszünk egy csomó terhet adóemelések, gázáremelések, stb.formájában!!

Amit Orbán Viktor tett miniszterlenökként, na azt nevezhetjük igazi reformoknak, amit a módszerváltás 16 éve alatt ő először csinált meg!!!
Széchenyi-terv, fejlesztések, beruházások, TB-járulék 10 %-kal való csökkentése 29 %-ra!!!
Na ez már valami, nem azt mondom, hogy tökéletes, mert semmi sem az, de elindult egy pozitív irányba, el kezdte felrázni a magyar népet lelkiekben is!!
El kezdték hinni és bízni a magyar emberek jelentős része magukban!!
Ő épp az ellenkezőjét csinálta, mint amit most Gyurcsány tesz!!
A magyar középosztályon keresztül felvirágoztatni az egész hazát!!!
Mert nem kedzhetjük azzal, amivel az MSZP, hogy segélyekkel megszórjuk a szegényebb embereket, néha odadobunk a nyugdíjasoknak 18 ezer Ft-okat (ami persze jó nekik), és utána a másik kezünkkel 5-ször annyit visszaveszünk!! Ez nem út a fejlődéshez, viszont út a társadalom szétrombolásához!!

Egyelőre ennyist szerettem volna írni.

Várom a reakciókat! :-))

Szóval sokah többet MSZP, ugyanazt csinálják, mint 40 évie tették, csak akkor komcsik voltak, most burzsoá kapitalisták, de ugyanolyan vörösök, mint a diktatúrában!
A refelexek uagyanazok, a hazudozás, az emberek hülyének nézése,stb.!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 25. 00:43
#17
Sziasztok!!

A legtöbb emberrel itt egyet értek, jó lenne, ha Gyurcsány és bandája tenne egy szívességet és elhúzna az SZDSZ-szel együtt, mint a vadlibák! :-)
Még a választások előtt az SZDSZ-szel karöltve adócsökkentést ígértek és azt mondták, hogy dübörög a gazdaság (Kóka János), meg fizetett hirdetéseket adtak fel a Financial Times-ban az adófizetők pénzén, hogy minket irigyel (magyarokat) Németország, Stájeroerszág, Ausztria, stb.
Most meg mit csinálnak?? Teljesen az ellenkezőjét csinálják (ez olyan igazi gyurcsányi szóhasználat :-)), mint ait ígértek!!
Adóemelések, akkor azt ígérték a tételes EHO-t megszűntetik, és kiderül még sem szűntetik meg!!
Sőt, megerhelik a magyar kis- és közepes vállakozókat még magasabb adó és járulékterhekkel, ami mindenkit érint!!
Hiszen Magyaroországon kb. 2,5-3 millió munkavállalót foglalkoztatnak a KKV-k!!

Buxernek üzenem: emlékszel még a választások idején az SZDSZ plakátjára??
Pár hete volt.. gondolom emlékszel rá Te is!
Több SZDSZ! Kevesebb adó!!
Adócsökkentés, egykulcsos SZJA!!!
Épp ennek az ellenkezője történik most, sok adóemelés, az SZJA négykulcsos lesz!!
Miről is beszélünk itt???
Az SZDSZ már 2002-ben is adócsökkentést ígért és szinte semmi nem lett belőle!!!!!

Gyurcsány meg hazudik az ország helyzetérő, mint vízfolyás!!
Legalábbis eddig hazudott, most kénytelen szép lassan bevallani mindent, hogy ők baszták el a dolgokat!!
(Lásd: Kormányprogram bevezetőjét!!!)

Pár hónappal ezelőtt az egyik tv-műsorban (azt hiszem az Estében) még azt mondta, hogy az adócsökkentés programját sikerrel alkalmazzák az európai országok, és Magyarországon is megoldható lenne, így az alacsonyabb adókulccsal többen fizetnék be az adót, így a költségvetés bevételi oldala is jobban megnőne, mint a magasabb adókulccsal!! Lényeg, hogy elismerte, és tudja Gyurcsány, hogy mi lenne a jó megoldás!!!!!!
Ezt már szánt szándékkal csinálják, tudatosan akarják porrá zúzni a magyar középosztályt és ezen keresztül az egész magyar társadalmat!!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 20:58
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#16
Azt írod:
---Ennél nagyobb indok, hogy Magyarország végre feltámadjon nem kell.
---A falvak, városok hihetetlen fejlődésen mennek keresztül.

Most akkor fel kell támasztani, vagy fejlődik magától is?

---Egy-egy csődbe ment céget percek alatt lenyulják.
Mi van BAZmegyében? Van kohászat?

---Támogatni a beruházásokat...
Melyiket? az államit, vagy a magánberuházásokat? Ez utóbbit biztos nem, mert azt adóemelés az nem támogatást jelent. Az államit? A t... tele volt a Doktor Aggyal, pedig akkoriban még csak tizenéves voltam, amikor magyarázta a mechanizmust.

---Támogatni kell a királyt, még ha néha bohókás is, de eszméletlen tudás van mögötte. ... Húzzatok bele, ...
1. hogy királyként viselkedik, az egyre nyilvánvalóbb. Ez a jelenlegi alkotmányt sértő magatartás. Aki támogatja, szintén alkotmányellenes.
2. eszméletlenül hülye, a tudást rég maga mögött hagyta. Összevissza dumál, a mondandója soxor ellentmondásokat tartalmaz, közgazdaságilag analfabéta.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 20:47
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
#15
Ez meg fogja csinálni, érzem.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 20:38
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#14
Ajjaj buxer,
A mexikói vb is így indult nagy remények legjobb 4, döntő, aztán mi lett belőle.
Sőt a kommunizmus is így indult, aztán mi lett belőle. Akik csinálták és hülyítettek, azok árulták el.
Kérdés:
Eddig hazudott. Honnan veszed, hogy most igazat mond?
Üdv
tokos. 2006. 06. 24. 20:31
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#13
Buxikám,

Ez az ember, meg az elvtársai, nem tettek mást az elmúlt időszakban, mint emelték a járulékaimat, megszüntették az adókedvezményeimet és közben tömjénezték magukat, hogy micsoda adócsökkentést hajtottak végre. Ja , volt valami, de mindig kényesen ügyeltek rá, hogy mindig rosszul járjak.

Eeméész te a picsába a demagóg szövegeddel együtt.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 20:23
Előzmény: #11  tokos.
#12
Eszméletlen előadást tartott az egyetemen Gyurcsány. Ilyen vezér már régen volt Magyarországon. Követni kell és támogatni. Vegyétek fel az investorokkal a kapcsolatot, mert jó kezekben az ország!
Le kell építeni a rossz értelemben vett bürokráciát, átszervezni az oktatást, az egészségügyet, utakat építeni, támogatni a beruházásokat, nyitni Románia, Szlovákia, Horvátország felé. Ennél nagyobb indok, hogy Magyarország végre feltámadjon nem kell. Húzzatok bele. Elég a pessszimizmusbólA gazdasági növekedés nem torpant meg. Még egy kamatláb emelés sem állíthatja meg a növekedést, hiszen a kormány megtalálta a helyes utat, hogy egészséges döntés szülessen a központi kiadásról. Külpolitika ok. A fogyasztók, a termelők hangulata még mindig optimista. Egy-egy csődbe ment céget percek alatt lenyulják. Külfödiekkel tele az Alföld. Ny-Dunántúlon annyi német, svájci, osztrák ember vásárol portát, mint eddig soha. A nyersanyag árának emelkedése megtorpant. A falvak, városok hihetetlen fejlődésen mennek keresztül. Ennek látható jelei vannak. Ilyen még nem volt. Nyissátok fel szemeiteket. Erre pozitívan kell reagálni. Az emberek mit látnak helyette:
"Gyurcsány hatalomra került, a tőzsde pang, sőt pesszimista hangulat uralkodik mióta bejelentette csomagját. Akkor itt vmi nem stimmel." Azt mindenki tudta, hogy szemléletváltásra van szükség. Végre van egy ember, aki meg merte tenni. Ti meg visszahúzó erő vagytok enek a lendületnek. Segíteni kellene, támogatni. A nyugati befektetők régiókban gondolkodnak... Miért ne lehetnénk mi a régió vezető ereje? Miért nem lehetnétek ti azok, akik ebben a legnagyobb támaszt nyújtanátok. Óriási hatalom van a kezetekben. Élni kell vele, használni a telefont, franciául, németül, angolul beszélni, beszélni, elmondani, hogy itt vmi készül. Támogatni kell a királyt, mégha néha bohókás is, de eszméletlen tudás van mögötte. Nem Meggy, nem Csányi, nem egy nevesincs Miniszterelnök. Húzzatok bele, mutassátok meg, hogy mi az a férfi munka, elég volt a remegő térdekből!
tokos. 2006. 06. 24. 20:22
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#11
Ha lenne egy kis varázserőm, akkor egy olyan átkot szórnék a mi Pinokkiónkra, mint az erdetin volt. Minden füllentésnél nőne egy kicsit az orra. Minél nagyobbat füllentene, annál nagyobbat.
Valószínűleg pár nap múlva lepiszkálhatná vele a holdat...

Mondjuk, ahogy nézi az ember, van egy érzése, hogy valamikor már volt rajta valami hasonló, csak gyorsan elszállt róla...
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 18:44
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#10
Nekem meg a magadfajta gyurcsányszimpatizánsok nem tetszenek, de most visszatartom magam attól hogy leírjam mit érdemeltek....megkapjátok azt a hőn szeretett vezéretektől.. agond az hogy nemcsak ti.

Hááá, ehhez kapcsolódva most hallottam hogy mindenért fizetni kell majd amit az állam ad a polgároknak....EZ ÍGY OKS IS LENNE, DE AKKOR MIÉRT KELL ADÓZNI?
gondolkodjatok csak el ezen agyatlan ballibek.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 18:13
#9
Nem tetszik ez az agressziv stilus, aminek tenyleg van nemi naci mellekize is. gazdagodo meg sosem jarult hozza a portfolio vitaihoz erdemben, csakis kizarolag ilyen artikulalatlan hozongesek olvashatok tole. Felesleges, alpari, szinvonaltalan.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 18:04
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#8
Be is szopják most aztt a sok hitelre vett autót...

amugy valamikor gondolkoztam azon hogy a legegyszerűbb módja annak hogy szinte ingyen évente új kocsid legyen az az hogy önerő nélkül megveszed részletre, aztán 1 évig trörlesztesz utána visszavágod a banknak, majd mész egy másikért...:-)))
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 18:01
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#7
Soha ennyi új autót nem vettek a Magyarok mint mostanában. Nő a reál bér évek óta. Kérdezz ápolónőket.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 17:55
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#6
Egyébiránt én csak elkoboznám az egész banda összes vagyonát és felhasználnám jótékony célokra....
de a lényeg nem ez hanem az hogy kivágnám őket az utcára azok közé akiket a fajtájuk és konkrétan ők tettek hajléktalanná, hadd éljenek ott, megérdemlik...tapossák , alázzák meg őket minden nap, és rohadjanak el az utcán.leköpésük és a beléjükrúgás NEM büntetendő cselekedet lenne...ellentétben a normál hajléktalanok esetével.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 17:49
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
Ez olyan nácis topik? ----- Én közgazdasági Nobel-díjat adnék neki.
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 17:46
#4
Egyszerű és tömör, lényegretörő a válasz: Szappant csinálnék Fecóból! :-)) és az egész vörös maffiából!!

További jó hozzászólásokat!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 17:42
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Furcsa lett volna,ha nem te hozod létre ezt a Topikot !
Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 16:57
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#2
:-)))
Alcíme:
A spanyolcsizmától a vasszűzön át a karóbahúzásig....
gyurcsány ugyis szereti a lábbeliket.

Topik gazda

gazdagodó
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek