Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 16:53

Te mit tennél a gyurcsány bűnbandával?  

Lehet válogatni, kinek szájíze szerint....

ajánlott szakkönyv:

Torrente del Bosque: Kínzások és kivégzések története.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:09
Előzmény: #98  matgab
Matgab,
én is kurvára unom.
És ilyenkor mit teszek?
Brutális egyéni engedetlenségi mozgalmat indítok magamban. Ahol csak tudom ütöm ezt a rendszert és az államot. Pici apró, de annál súlyosabb intézkedések sorozatával.
Mert hülye azért nem vagyok, már bocsánat. Ballib meg gondoljon rólam, rólan azt, amit akar.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:06
Előzmény: #98  matgab
MatGab,

idézet tőled élőben műsorodból: " A lényeg, hogy egészség legyen... " :))
matgab 2006. 07. 03. 15:02
Előzmény: #97  Törölt felhasználó
Én a magam részéről már unom az alábbiakat:

1. a komenisták tönkretették az országot..
2. Gyurcsány hazudott a választások előtt..

Speciel ebben egyetértünk!
Én is nagyon unom, hogy tönkreteszik/tönkretették
és azt is hogy hazudik/hazudott/hazudni is fog...
Végre valamiben egyetértünk!!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 14:42
Előzmény: #95  Törölt felhasználó
conquistator írta:

Kedves conquistator én meg azt unom marhául, ezek drága komenisták meg az én véremet szívják az én jövőmet teszik tönkre, és még mindíg van magyarországon elég médiahatalom és elég csekélyértelmű ember aki ismételten a hatalomba segíti őket, holott egy nem jelentéktelen részüknek a börtönben volna a helye, nem a kományban.

Nagyapám már 20 éve meghalt de az alábbi 3 mondása örökérvényű, megosztom veled:

1. ha belelépsz a szarba azt könnyen lemoshatod magadról, de ha belépsz a pártba (komcsi) akkor azt soha nem moshatod le magadról.

2. A kommunista olyan ember akit ha kiraksz az ajtón, akkor visszamászik az ablakon.

3. Amit a kommunista az egyik kezével ad, azt a másik kezével duplán veszi vissza.

Az első magyarázatot ad arra, hogy miért van az, hogy akármennyire is rózsaszínűre mosták a vörös bugyogót az elvtársak mégiscsak komcsik maradnak örökre.

A második megmutatja azt, miért is nem lehet ezektől gátlástalan, szociális demagógiát hazudozó, de csak a saját zsebüket megtömő komcsiktól egyszerűen megszabadulni.

A harmadik mondás értelme pedig jelen helyzetünkben is jól látszik. Nem sokat adtak, de most annak a többszörösét lerabolják az emberektől, meg a cégektől.

Szóval kedves conquistator miért is jó az nekünk magyar állampolgároknak, hogy olyan ember ül a miniszterelnöki székben aki a nyilvánosan elérhető adatok alapján is jól láthatóan bűncselekmények sorozatát követte el. A Nomentana ügyben a Legfőbb Nyomozó Ügyészség határozata kimondja, bűncselekmény történt, de nem hajlandők lenyomozni az ügyet, mert elévült. Csakhát az elévülés nem a nyomozhatóságot szünteti meg, hanem a büntethetőséget! Persze hogy nem nyomoznak, mert akkor hivatalosan meg kellene állapítani, hogy a két és fél éven át illegálisan működtetett fantom Nomentána Kft. ügyvezető igazgatóját úgy hívták, hogy gyurcsány ferenc! A Szalai utcai ingatlan esetében is megállapították hogy bűncselekmény történt, ezért az állam visszaperli az ingatlant, mert bár a bűncselekmény büntethetősége elévülés miatt megszünt, de ez nem legalizélja a törvénytelen ingatlanszerzést.

Kedves komcsi szimpatizáns barátaim, attól még hogy egy bűncselekmény elévülés miatt nem büntethető, attól az még bűncselekmény! Véleményem szerint aki ilyen módon harácsolta az államtól a vagyonát annak nincs keresnivalója a ilyen magas poszton, még akkor sem ha ezért nem csukták le.

Nektek más a véleményetek?
adam 2006. 07. 03. 12:25
Előzmény: #95  Törölt felhasználó
Ha unod ha nem ezek tények mégha neked láthatóan rosszul esnek akkor is.Én meg azt unom,hogy már sokadszor tudják ezt eljátszani a megvezetett magyar néppel.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 12:00
Előzmény: #92  Törölt felhasználó

Javasolom, hogy e két megállapítás folytonos ismételgetése helyett a jövőben valami újra tessenek a kormány szidalmazása során sort keríteni...
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 11:55
Még valamit szeretnék megosztani Önökkel! Egy észrevételt! Vannak olyan vezetõ, az országot irányító politikusaink, akik matekból tutira megbuktak! Kérdés: hogyan szereztek akkor diplomát? Aki áprilisban összeadva a számokat 4,6%-os hiányról beszél, az májusban újraszámolva a matek leckét már 9,4%-ról beszél - kisebb korrekciók után!!!
Ez röhej, nem?
Ezúton azt üzenem az érintetteknek, hogy így már értem a diplomás adó fogalmát! Nektek nincs, ezért nem is kell, akinek van az meg fizessen ha ennyire okos! Én visszaadom a diplomámat, és összegyûrés nélkül feldugom az illetékeses seggébe! És egyet ígérhetek: EZ BIZONY FÁJNI FOG!!!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 11:53
Előzmény: #92  Törölt felhasználó
Leváltották a BLIKK főszerkesztőjét.
Enyje-benyje, vajon miért is??????
Mégis hatásos volt fletkó kanossza járása Michael Ringier úrnál?
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 11:49
Nekem lenne egy pár javaslatom! Példának okáért egy ketrecbe zárnám a kedves kormánypárti politikus urakat, akik azt hangsúlyozták még április idusán is, hogy nincs költségvetési probléma, az ellenzék csak ijesztget a gázáremeléssel, az adóemeléssel, a tandíjjal, az elbocsátásokkal. A ketrecre kiírnám, hogy "Íme az emberek, akik milliókat tévesztettek meg!" Saját szavazóikat az orruknál fogva vezették, bár egy részük még mindig sötétkamrában lakik, vagy egyszerűen csak hülye! Egyébként az a szerencséjük, hogy nem háborús időket élünk, mert akkor már rég máshol lennének! Egyébként pedig még valami: lehet, hogy a kedves szoci-libi szavazók hülyék, de a külföldi befektetők nem!!! A Gyurcsány-féle utazgatás olyan volt, mint a porszívóügynök, aki újra elmegy ahhoz a házhoz, ahol a bóvlit már eladta, és meg akarja magyarázni, hogy a hiba nem a készülékben volt! Csakhogy a rutinos tulaj már elvitte egy műszerészhez, aki azt mondta, hogy úgy szar az egész ahogy van! És egyébként is: nekem már elegem van az ajtómon kopogtató ügynökökből!!!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 11:42
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Amelyik csoport úgy látja, hogy az állam egy Rt, az gyakorlatilag azt mondja, hogy az inproduktív tagokat és tevékenyslgeket likvidálni kell.

Ennél több egy állam, ezért is rosszak a gyurcsányi lépések.
Ráadásul önmaga közeli múltjával sem áll összhangban.

Az pedig nem furcsállható, hogy azt az orvost, aki vizsgálat és diagnózis nélkül le akarja vágni a beteg lábát elveti a társadalom, pedig lehet, hogy láb nélkül még 40 évig is élhetne majd a beteg.
De lehet, hogy lábbal is élhetne, csak pancser volt a gyógyító!
adam 2006. 07. 03. 11:24
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Ötödik szezont kezdik egyfolytában a komenisták megint negyven évet akarsz adni nekik?Az unokád jövőjét is tönkre baszták már nem elég,hogy a mienket.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 11:04
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
Erre mondhatnám, hogy az én csoportom jónak látja, DE...

szerintem, aki már most ítél, az elhamarkodottan teszi:

Én legalábbis hagynék egy kis kifutási időt arra, hogy meglássam, hogy a tervezett intézkedések egy átfogó stratégiába illeszkednek-e, avagy csak ad-hoc jellegűek.

Aki rögtön az elején csípőből elutasít mindent, az nem is kíváncsi arra, hogy merre van az arra.

Persze az is egy hozzáállás, hogy mindegy mit csinál a kommunista kormány, lényeg, hogy menjen a francba...
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 10:49
Most mindegy, hogy

július 4. 18:00 Kossuth tér

vagy

július 8. 11:00 "Fehér-ház",

a lényeg, hogy a nincs olyan csoport egyik oldalon sem (a szélső baltól középen át a szélső jobbik), amelyik eddig jónak látná a gyurcsányi kormányzást.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 10:46
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
:))))))
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 10:42
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Ki gondolta volna, hogy LET a szélsőjobbról egyszer a szakszervezetekkel a háta mögött akar tüntetni:))
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 10:30
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
:)))
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 10:12
Előzmény: #83  Törölt felhasználó
Let gazda! Téged nehéz leállítani. Elrohan melletted az élet a nagy partizán harc közben. :-)
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 10:10
Ok:
link

Okozat:
link

Mód:
link
Törölt felhasználó 2006. 06. 30. 22:04
Előzmény: #81  Törölt felhasználó
A sárospataki református kollégium könyvtárának Oroszországból hazahozott könyvei, igen rossz állapotban kerültek vissza Magyarországra, holott a magyar állam 400 ezer dollár ellentételezést fizetett a Lenin könyvtárnak a karbantartásért - tudta meg az InfoRádió.

Az orosz restitúciós törvény értelmében kifizetett összeg fedezte elviekben a több évtizedes tárolás és karbantartás kiadásait.

Dienes Dénes, a sárospataki könyvtár igazgatója az InfoRádióban elmondta: a könyveket nem restaurálták Oroszországban, emiatt igen rossz állapotban vannak.

Magyarország nem csak a törvényben előírt 400 ezer dollárt adta a sárospataki kötetekért cserébe. Önkéntes hozzájárulásként a magyar fél elvégeztette a kötetek digitalizálását is, ami körülbelül 25 ezer dollárba került. Ezen kívül a MOL Rt. közel egymillió dollárt adományozott két orosz múzeum helyreállításához.

Sárospataki Református Kollégium Könyvtárának 136 kötete február 21-én érkezett Magyarországra. A '90-es évek végén magyar szakértők 172 kötetet tartalmazó dokumentációt adtak át az orosz félnek.

A Nyizsnyij Novgorod-i könyvtárban 146 kötetet azonosítottak. A még Oroszországban lévő kötetek visszaadásáról folyó tárgyalások az InfoRádió értesülései szerint lelassultak, így nem tudni, hogy mi lesz a további 26 kötet sorsa.

Üzletelj a ruszkikkal - ez a végeredménye!
Törölt felhasználó 2006. 06. 30. 19:23
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
Az mszp-szdsz választási csalást követett el
ezért illegitim.
Innentől kezdve nincs miről beszélni: TÁVOZZANAK!
Ugyanis a választási csalás fogalmát nem meríti ki pl. a választási papírokkal való machináció, de az is csalás ha BELEHAZUDNAK A SZEMEDBE, rájuk szavazol majd átvernek..EZ A JOG SZERINT CSALÁS, FÉLREVEZETÉS...

Egy ügyvéd szerint pert lehetne nyerni ezzel, csak azt kellene bizonyítanihogy a felperes, azaz pl. én rájuk szavaztam..na ezt meg ugye nehéz...na, nem ilyen egyszerű ez, mindenesetre az erkölcsileg ilyen mélyre süllyedt embereknek, mint gyurcsányék, ha van pofájuk még az emberek elé állni...innentől kezdve én a főbelövésüket is megtapsolnám.

Más, kis orszgágunk 16 évvel a rendszerváltás után is ugyanannak a semmihez nem értő bűnszövetkezet csürhének a markában van, és birkaként béget ehhez...
ahogy széchényi írta: az a nép aki nem képes normális vezetőket választani magának az megérdemli a sorsát és a bukását....
hááát, MAGYAROK MEGÉRDEMLITEK!

Topik gazda

gazdagodó
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek