Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 24. 16:53

Te mit tennél a gyurcsány bűnbandával?  

Lehet válogatni, kinek szájíze szerint....

ajánlott szakkönyv:

Torrente del Bosque: Kínzások és kivégzések története.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2006. 07. 04. 09:20
Előzmény: #119  matgab
#120
Persze ha az orrodnál tovább látnál, akkor rájönnél, hogy hiába vagy te mosta baromfiudvar kakasa,akkor is csak szemétdombon kukorékolsz , és ennél az ért lehetne jobb helyen is, sőt előbb utóbb a sok szemét ellepi az egész baromfiteleped...Tudod inkább vagyok csóró a barátaim között, mint gazdag az ellenségeim között...
De ezt nem is várom el, hogy most belásd, mert a szocistáktól a holnap az már nem belátható és átgondolható időhorizont...Főleg a holnapután!
matgab 2006. 07. 04. 09:17
Előzmény: #116  Törölt felhasználó
#119
conqui!
Te meg a vízben lévő hal vagy igaz?
Erre mondták régen, hogy mindenkinek az üléspontja határozza meg az álláspontját.

Ismét igazad van, ha I. (Szent) Viktor lenne ma a király, akkor ugyanúgy a szocikat szídnánk a megszorítóintézkedések miatt! Viszont nem szídnánk a szocikat, ha nem cseszték volna el úgy a gazdaságot, hogy bárki kerüljön is hatalomra, megszorítóintézkedéseket kelljen hoznia.

Persze a vita kezd tényleg parttalan lenni, mert miközben te meg vagy győződve, arról, hogy mi azért szídjuk a szocikat (és barátaikat), mert I. (Szent és magasságos) Viktort szeretnénk a trónon látni - miközben te I. mocskos hazaáruló fletó arcát szereted látni a híradóban -addig mi arról beszélünk, hogy a te általalad istenítettt antiszocialista bagázs, miért teszi tönkre kedves országunkat, lakóhelyünket...

Persze nem mindenkinek, én is szoktam látni, hogy az ország bizonyos területei virágzanak, különösen a XII. és a II. ker.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 18:01
#118
Uraim most először szólok hozzá ezen nehezen emészthető témához.
Ha esetleg láttátok tegnapi beszélgetését Feri bácsinak, melyet Kálmán Olgával folytatott, akkor igencsak felvilágosultá kellett, hogy válljon! Ez a pali oly sikeresen beszélt félre, hogy a felnövekvő ovis generáció sem hitte el
szónoklatát! Döbbenetes felismerés, mely szavaiból kitűnik: Intézkedései merő próbálkozások,melynek kimenetelével abszolút nincs tisztában, eredménye megkérdőjelezett!!
A jövőre nézve kapaszkodhatunk, ha lesz mibe. Továbbra is marad a káosz, a jól megérdemelt stressz és rendetlenség.
Hiába emelték a technikát magas szintekre az
elmúlt évszázadban, az agyakban megmaradt
a sorvadás, s igyekezhetünk, hogy ez a kontraszt tovább ne nőhessen a jövőben!!!!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 17:48
Előzmény: #116  Törölt felhasználó
#117
fickándozása helyett "vergődése"
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 17:47
Előzmény: #115  Törölt felhasználó
#116
Nehéz emberek vagytok.

Én igazából elégedetten hátradőlve figyelem az erőlködéseteket. Ha most I. Viktor uralkodna, bizonyára nálam is időnként elszakadna a cérna, bár ilyen elfogult saját álláspontom mellett sohasem lennék.
Mindenesetre nagyon fájna, hogy a polgári kormány megszoírító intézkedések révén rontaná a jövedelemszintemet. Még akkor is, ha tudnám, hogy a gazdaság rendbetétele miatt erre szükség van.
Ti ebben a lehetséges alternatívában persze nem szidnátok a kormányt, helyette az előzőt, hogy szarrá verte az országot és most a polgári kormánynak kel rendbe tenni.
Mindenesetre a szituáció (mármint, hogy szidjátok az előző kormányt és a "kommunistákat" ) a jelenlegitől semmiben sem különbözne.
Így megnyugvás számomra, hogy a Gyurcsány-féle hazugság a szoclibeket juttatta hatalomra és a ti dühötök parttalan és értelmetlen, indulatotok a jelen megváltoztatására csak a partra vetett hal tehetelen fickándozása.

További jó szórakozást!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 16:56
Előzmény: #110  Törölt felhasználó
#115
LET,
barátom, ezt inkább úgy fogalmaznám át, hogy minden magyaré kellene, hogy legyen a kassza, csakhogy ezek azt hiszik, hogy csak az emeszpé és baráti köre társaságáé, és úgy és annyiszor nyúlnak bele, ahogy csak ők akarják.
Matgabnak igaza, van, hogy még Thürmer elvtárs is tisztességesebben inézné a dolgokat a kormánykeréknél. Megnézném egy Thürmer-Csurka kormány munkáját.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 16:55
#114
ÉS, akkor mi is van?
link

Minden-KI SZ-ervezett volt!
link
A Hálózat mindenek felett!

"A HAZUGSÁG a politika velejárója!"
forrás: GYF
link

Egy hang, a nemlétező múltból:
link
link
adam 2006. 07. 03. 16:47
Előzmény: #111  Törölt felhasználó
#113
"Úgy látszik, itt még mindig a régi nóta megy. Pedig már Antall József is megmondta: teccettek volna forradalmat csinálni"
Ami késik nem mulik ismered ezt a közmondást,tényleg kéne már egy igazi rendszer váltás,hátha mostanság összejönne gondolom szarban lennél te is az eszméddel.
matgab 2006. 07. 03. 16:47
Előzmény: #104  Törölt felhasználó
#112
Én a mai Munkáspártot magamhoz sokkal közelebbinek érzem, mint az MSZP-t!
A Különbség a kettő között az, hogy a Munkáspártiak valódi kommunisták (talán), míg a többi középső párt a gerinctelen karrieristák gyűjtőpártjai...
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 16:38
Előzmény: #106  Törölt felhasználó
#111
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 16:35
Előzmény: #109  Törölt felhasználó
#110
Sajnos tévedsz!

Az a kassza, amit így és úgy szétlopnak, minden magyaré!

Az előző négy évben kiürítették azt, most pedig elzárják az utánpótlást!

Tudatos rombolás vagy egyszerű együgyűség? Félek, hogy szándékos rosszakarat, ostobasággal burkolva!

Lehetséges, hogy conquistatornak igaza van abban, hogy Kádár diktatúrában volt még egy kis nosztalgikus szocializmus vágy, amit a fiatal diktátorképzőben már nem sikerült átadni, így a mai egyeduralkodók, áldemokráciában szabadrablást hajtanak végre.
Ő tudhatja, hiszen ő közel van a "tűzhöz"!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 16:25
Előzmény: #105  Törölt felhasználó
#109
Conq
előbb fogtok ti agyvérzést kapni pajti! Amikor a hazai egyéni és társas vállalkozók egy tetves buznyákot sem fognak a kasszátokba befizetni, és csak nézitek majd, hogy nem dől a lé a kasszátokba. Majd figyelj pajti! El ne felejtsd a szavamat.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 16:20
Előzmény: #105  Törölt felhasználó
#108
Ha még egy kicsit jobban kinyitod a szemedet, akkor elátsz majd a KISZ-ig is, mint az MSZMP ifjúsági, utánpótlást-nevelő szervezetéig.

Onnan még egy lépés elhazudni a múltat!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 16:19
Előzmény: #106  Törölt felhasználó
#107
Tecc'ett volna felkötni őket!
Akkor még lehetett!!!
;)
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:56
Előzmény: #102  Törölt felhasználó
#106
Kádár halálának évfordulóján egy Munkáspárti megemlékezésen Türmer azt mondta, hogy szégyenli magát, hogy a KISZ ilyen emebereket nevelt ki magából, mint a mostani vezetőink.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:49
Előzmény: #104  Törölt felhasználó
#105
Úgy látszik, itt még mindig a régi nóta megy. Pedig már Antall József is megmondta: teccettek volna forradalmat csinálni.
Mivel ma Mo-on demokrácia van, ezért csak választással lehet elzavarni a komcsikat.
Miért nem néztek már magatokba fijjug? Amikor Vikinek lehetősége lett volna megtartani a hatalmat, nem tette meg. Csurkapistabácsi soha nem fogja megszerezni. Így maradnak a szoclibek. Ez van, ezt egyétek. Közben pedig agyvérzést kaptok. Az se rossz program.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:34
Előzmény: #102  Törölt felhasználó
#104
Na, nem megmondtam, hogy mellébeszél majd!

Egyébként az érvelő Hálózat-kedvelő az a tipikus ember, amikor, ha hátra kell nézni előre néz, ha előre kell nézni, akkor hátra.

Ha arról van szó, hogy a mostani csomag mind kommunikációjában, mind elképzeléseiben hibás, akkor azt reagálja, hogy Orbán sem volt jobb, ha arról van szó, hogy mi történt régen, akkor meg azt mondja, hogy ezek már nem azok a gazemberek.

S van pármillió, aki ezt csontig bekapja, nem lát át a ködösítésen!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:31
Előzmény: #101  Törölt felhasználó
#103
Na, erre vagy nem kapsz választ, vagy nagy mellébeszélés lesz az.

De a lényege nem lesz több, mint egy horni: NA ÉS...?
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:31
Előzmény: #100  Törölt felhasználó
#102
Kedves BéLA Pó!

Hol vannak a komenisták? Tisztázzuk: vagy már csak a Munkáspártokban, vagy pedig minden pártba jutott belőlük.
Persze ismerem én is a mondást: az én komenistáim azok rendes megjavult emberek,(Csintalan. Szűrös, Pozsgai) a te komenistáid azok büdös komenisták.

Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 15:23
Előzmény: #97  Törölt felhasználó
#101
Kedves Buxer és Conquistator!

Áruljátok már el nekem, hogyna lehet vonzódni egy olyan ideológiához és képviselőikhez, amely mögött emberek 10 millióinak a halála áll? Ha a fasizmus (Nemzeti Szocializmus!!!) számlájára írjuk a 2. világháború összes áldozatát (kb. 10 milló fő halála) akkor az még mindíg sehol sincsen a kommunizmus és cafrangjaihoz képest. A kommunizmus számlájára eddig bizonyítottan legkevesebb 40 millió ember halála írható, de vannak olyan becslések, amelyek szerint elérheti akár a 100 milló főt is.

Most ne mondjátok hogy mi köze ehhez a gyurcsány elvtársnak? Tudjátok ugye, hogy a fél kormány KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség) titkár volt még 16-18 éve is. Az ő feladatuk és felelősségük volt az ifjúság megfertőzése a komcsi hazugságokkal. És ne mondjátok azt hogy puha diktatúra volt a kádár rendszer, mert azalatt is embereket végeztek ki politikai okokból. 1956 kapcsán megvárták hogy a tizenéves gyerekek betöltsék a 18. évüket és csak ezután a hatvanas évek elején akasztották fel őket! Vagy pl. a Fehérgárda mozgalomból a hatvanas évek második felében 3 embert végeztek ki mert nem akart TSZ tag lenni. Ehhez képest pitiáner ügy hogy hogyan tették tönkre a nagyszüleimet, hogyan verték le az egyik nagyapám vesélyét a 12 hold földjéért. Már akkor is rettenetesen szociálisan érzékenyek voltak az elvtársak, mert utána megengedték neki, hogy rokkantnyugdíjasként a saját elvett eszközeivel dolgozhasson tszcsében.

A Horn Gyula elvtárs saját kezűleg verte le az 56-os forradalmat pufajkásként, majd büszkén ünnepelte a forradalom győzelmét (vagy bukását?). gyurcsány elvtárs pár hónappal ezelőtt meg kitüntette azokat az elvtársakat akik a kádár rendszer irányítói voltak. Meg lehet nézni,az egész MSZP vezérkara mind régi komcsi aki az előző rendszerben is a vérszívó haszonélvezők közé tartozott. 90-ben egy kissé beszartak, de azután felbátorodtak, privatizálgattak egy kicsit és ismét visszaette a fene őket a hatalomba, hiszen hosszútávon csak úgy tudnak fennmaradni ha elég szegénységet és nyomort gyártanak ahhoz, hogy szociális demagógiával megfertőzzék a csekélyértelmű embereket, akik biztos szavazóbázist adnak nekik, hosszútávon biztosítva az állami vagyon harácsolásának a lehetőségét.

Szóval hogyan is lehet ilyen ideológiához és az azt képviselő emberekhez vonzódni?

Topik gazda

gazdagodó
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek