Első ránézésre túl egyszerűnek,átláthatónak tűnik,de ha a piac ezt diktálja akkor élni fogunk a lehetőséggel.Azt tervezem,hogy a meglévőkhöz 900 alatt elkezdem gyűjtögetni.
Pontosan. Tavaly is ez volt a tervem, csak tul későn vettem bele és nem dobtam kis veszteséggel mert "ugyis visszamegy" de nem ment. Végül 30% bukoval adtam el 2 honapja. Most pénteken visszavettem, de most is kicsit későn, ráadásul a stopom kiütött a hétfő délutáni esésnél, igy 3% nyereségem lett 9 honap alatt. Bizom benne, hogy a novemberi jelentésnél ügyesebb leszek 😀
Akkor ment, azt gondoltam megdönti a tavalyi csucsot, de a piac másképp döntött. Most viszont esik, ráadásul elég gyorsan, nyilván nem fogom azt mondani hogy mindjárt 1600 😀
Ebben az évben megtanultuk a leckét.A következő meghúzásnál kidobjuk a francba,utána kivárjuk a csorgast.Belegondolok 3 havonta van benne 60% emelkedés.Ezt kell megjátszani.
A forgalom eléggé leült és sokkal gyorsabban esik mint tavaly. Akkor több mint egy hónap volt hogy 1200rol 1000 alá esett, most meg elég volt ehhez 2 nap is. Ilyen ütemben a novemberi jelentésre 500 alatt lesz 😀Na onnan egy ralli 1200ig jo lesz majd. Ha lesz 😀
Ez nem ujdonság, a beragadottakon kivül most is mindenki arra játszott 😃 és a tavalyi 1600-as csucsrol is alaposan visszaesett, még 700 alatt is volt kötés. Tegnap arra számitottam ma még esik 900-ig, holnap meg pattan 1140-ig és onnan kezd lassan visszacsorogni következő jelentésig, de ez nem ugy néz ki mitha lemenne 900-ig ma. Attól függetlenül még holnap vagy pénteken lehet egy jó felkör, csak már kevés esélyt látok rá.
Tegnap is írtam.Túl egyértelmű lenne ha visszacsorogna 7-8száz közé.Akkor mindenki erre játszana.Lent megvesz,a meghúzasnál kidob.Sztem ezer alá már nem nagyon fogják engedni.Ha mégis akkor jól bezsákolunk.
Kb mint a másikban ezek együtt mentek mindig! Akko val vigyázz engem párszor becsapott ! Egy havernak 12k van jóval feljebbről ( jön a jelentése de OTP állami nyomda Alteo is estek a jó jelentésre)
TAKAREKJZB