A Keg nél is így volt kb ha jól rémlik azóta azok menekülnek Ezek mikor fognak? Pl sobadi helyében, azért közel a milliárdos exit-bol pár 10 milliót hagyni neki 😥
A Triman nem áldozat, hanem cinkostárs. A set átverte a részvényeseket és teszi azt most is. A tőkeemelés is csak arról szólt, hogy a hitelei helyett részvényt bocsájt ki, mint ha befektető jönne. Közben maradtak a követelések csak tudtak szórni papírokat a népre, Triman is tudta. Lehet itt is vizsgálódni az MNB-nek. 10 se tartja ezt meg. Tudom kupec, meg akarom venni a papírjaidat: NEM
Igen, én is ezert mondom, hogy nem áll össze a story. Megint hamukáznak. A korrektség kedvéért azért elképzelhetőnek tartom, hogy x vagy y tétel pontosítása miatt szükség lehet még plussz infora, de akkor meg ezt illene jelezni, hogy ilyen és ilyen sorokon még lehet változás. Viszont itt szó sem volt róla, és mint korábban mondtam, megint nem a végleges beszámolót tették közzé a közgyűlésre (soha nem sikerült még nekik). Azt, hogy szàndékosan csinálják-e ezt a részvenyesekkel, vagy ennyire inkompetens hülyék Orbókék kb. mindegy.
Anélkül, hogy tudnám, mi folyik a cég vezetésében: attól is lehet késedelmes, hogy ugyan át lett adva valamikor, de annyi idő alatt a könyvvizsgáló nem tudta érdemben átnézni, így nem adott ki jelentést. Neki is idő kell, míg feldolgozza az anyagot. Át lehet így adni anyagot neki, hogy kb. esélytelen határidőre elkészülni vele. Annyiban sántít a fenti indoklásom, hogy így is adhatott volna ki jelentést, csak mondjuk véleménynyilvánítás visszautasításával, lásd pl. Futuraqua. De ez a könyvvizsgáló döntése, lehet az itteni így volt ezzel. Nem akarta vállalni azt, hogy majd az MNB a közfelügyeleti hatósághoz rohanjon és a könyvvizsgálót vegzálják e miatt.
Minden esetre nem fest valami szépen. Ettől még nem kell a legrosszabbra gondolni, benne van az is a pakliban, de ki is mászhat ebből a cég. Feltéve, hogy nincs susmus a háttérben.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja