Nem valószínű, hogy dec 31-es datummal ez megvalosult volna cegkivonat szerint legalabbis, de amugy igen nagy húzás lenne. A Triman Építő elvi vételárát kb rögtön beforgatni a Triman Holding megvásárlásába, ahol a SET reszvenyek vannak. A holding vh alatti stróman tulaja mehet a levesbe, a SET reszvenyesek meg leshetnek. Jó kis pénzmosás szagú tranzakció lenne. Tegyük fel Orbók elutazik, mindenki más meg... 🤣🤣🤣
Ja, ebben viszont igazad van, így - ha időhúzásra megy ki a dolog, akkor- május végéig biztosan várhatunk a Triman Holding Kft jelentésére (hacsak nem dec. 31. náluk a fordulónap).
Sziasztok, nem akarom a reményt taplalni, de azért ennek itt korantsincs vége! A triman igaz ugyan adott el részvényt de majd 18 millió részvénye van!!! A többi trimanos strómannak is megvan a pakkja. Szóval azért ez még nincs lefutva, stratégiai nyugalom van, mert a triman részvények nem forogtak ki cirka 12%-a. Itt még lesz fordulat! Az időhúzas senkinek sem jó
Simán megtévesztése a reszvenyeseknek. Ezt mar az elozo kozgyulire is meg kellett vna osztaniuk a reszvenyesekkel, vagy mi alapjan terjesztettek elő a beszamolot, ha nem volt infojuk a Triman-tol? Mi olyan lényeges infot vartak 5 hónap utan, ami lényeges valtozast hozott vna? Nota bene: sztem mar eladas előtt illett vna tisztaban lenni az év végi szamokkal, hogy az eladast alátámaszthassák.
Ja és még valami, itt alapvetően nem a 6M büntetés a gáz, hanem a kereskedés felfüggesztéséből fakadó eszmei és vagyoni károk. Azt már tudjuk, hogy a felfüggesztés állapotában - jogszerűen - sokáig lehet húzni az időt az MNB asszisztálása mellett, viszont addig a befektetők pénze úgymond zárolva van!
A hiányzó jelentés miatt valaki felelős, kérdés, hogy ki. Úgy vélem, ha az ő felelőssége megáll, utána a SET részvényesek vsz jogosan léphetnek fel vele szemben a tőzsdei kereskedés felfüggesztéséből fakadó veszteségeik megtérítéséért egy kártérítési perben. Persze nem vagyok jogász, illetve arról sincsenek ismereteim, hogy ilyen esetben hogyan lehet/kell a veszteségeket hitelt érdemlően és támadhatatlanul megállapítani. A per mögé jól jönne természetesen egy csoportosulás is, melynek van legalább 1%-nyi részvénye is.
Teljesen egyet értek veled, mondhatjuk elég nagy "felelőtlenég" úgy közgyűlést összehívni, hogy nem kalkulálják be annak érvénytelen első szeánszát. A baj, hogy ezt a 6 mist is mi fizetjük meg, a vezetés benyeleti, kérdés hogy miért?
Én csupán azt közvetítettem, remélem jól, ferdítés nélkül, amit dr. Nagy Adrienn a halasztás indokaként előadott. Azt, hogy ki is a hunyó, a cégbíróságon ki lehet deríteni! Azt nem gondolom, hogy az indoklás kamu lenne, mert az erősen a részvényesek megtévesztése kategória. Azt viszont - sajnos - lazán el tudom képzelni, hogy ez az egész előre meg volt komponálva, akár még az MNB felfüggesztést is belevéve, ugyanis az MNB egy kb. 2-3 éve kiadott állásfoglalásában már közölte, hogy elfogadott jelentés híján a kereskedés felfüggesztése a közvetlen bünti. Vagyis a menedzsment tisztában volt vele, hogy mit kockáztat, amikor a lehetőségek szerinti utolsó napra hívta össze az éves rendes kgy-t.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja