Persze nem adták ingyen a kiszállást.... De aki a NER-es cégekbe bízik, az sajnos így jár.... nem is értem, hogy lehet ott is ilyeneket csinálni büntetlenül (elég csak megnézni a választás körüli napokat). Persze van "E" betű a NER-ben is, valószínűleg nem véletlen :)
Jó ideje nem követtem a fórumot és a RV-t mivel kiszálltam már valahol 40 fölött , ha jól látom még óriási mázlival. Egy mondatban mi a franc történt itt ? Beszántották a SET-et ?
Én személy szerint köszönöm az információkat! Bár tudom, hogy nem ilyeneket szeretne olvasni az ember, de ha ezek ismét igaznak bizonyulnak, akkor sajnos jobb ha tudjuk és nem kell itt játszani ismét a struccot... játszottak így is eleget velünk a céget vezető személyek..... Régebben én azért féltem a SET részvényektől mivel a KEG-gel elég jó megszívatak... persze sikerült ide is beragadnom :( Így amelyik BÉT részvénybe van "E" betű az érdemes messziről elkerülni.... EHEP, ENEFI, NUTEX, DELTA, APPENIN, NORDTELEKOM, TELEKOM, stb.
Nem értelek. Pont annyira vagyok szolidáris, mint amennyire igazak voltak az állításai a részvenyesek felé. Amúgy Fox állítasai alapján nem nagyon kell sajnálni, és itt-ott maradhatott kis kp meg egyéb vagyonkezelői alap 😏
hát te meg, no comment amit ide leírsz, mindezt abban a szent hitben hogy segíteni fogsz a befektetőknek... ordas nagy kamu vagy, s persze a pénztárcádat nem tartottad szem előtt ugye?
Viszont megosztja azokat az infokat, amelyet minden SET részvenyesnek ismernie kell/kellene. Lehet, hogy ez nem csak a szorosan vett SET re vonatkozóan tartalmaz infokat, de mindenképpen ahhoz is kapcsolódik. Ezek alapján azért el lehet gondolkodni rajta, hogy a Triman részesedés vételara hogyan lesz kifizetve a SET felé. Ez bizony nem a bolti lopás kategórájának néz ki.
Így igaz. Egy gazemberről írsz állításod szerint. Én nem vagyok sem rendőr, sem ügyész, ha nem teszi a dolgát akinek, én nem tudok helyette tenni. Elszomorító ez az egész.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja