Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
"a diákbérletet meg a többit nézd mög az interneten." A neten nincs, pont ezért kérdeztem, hogy mennyire ismered azt a kort. Na mindegy, maradjunk abban, hogy 30 éves vagy:DD
a történelem az egyik érdeklődési területem, úgyhogy nem kicsit olvastam nem kevés dologba, a korba meg belehelyeztek a szüleim, azzal sincs gond. Te valamikor 90-ben születtél állítólag, igaz? Nos, akkorvedd úgy mintha magadat láttad volna el jótanácsokkal és csináld meg ezeket a dolgokat, remek ötlet, támogatom :)
Én a BM klubba jártam mozikba, a szégyenletes Münnich Ferencről elnevezett utcába. Az is egy elvett magánépület volt, tele kulturált viselkedésre képtelen lila majom drukker belügyessel. Tiszta gáz az egész kor visszagondolva.
azt hugy az összes mozit felfalták a hiénák a köz elűl azt tudom és azt is hugy 110 mozi közül választhattál bp en a műv házakat nem beleértve. mind tágas vót nagyon jó filmekkel, az állam tartotta fenn, 1 jegy 2 ft vót ez ma 200 ft nak felel mög, persze ez vót a lágolcsóbb jegy a diákbérletet meg a többit nézd mög az interneten.
A magyarok jelentős többsége be se tudná írni a 700 milliót a számológépbe. Hogy várjuk el, hogy megértsék, mekkora fideszes tolvaj bűnszervezet működik?
nyalvános kiadványban publikáltak mindent a felvételiztetésrűl ,keresd ki a könyvtárban abban mindönt léírtak de a főcsapás a tudás vót. nagyon pici előnyt kapott aki sportoló , kitüntetett vagy egyéb szolgálatot tett a cucializmusért nem úgy mint most , a 60 évvel ezelőtti sporteredményekért giga pinzeket osztogat a rendszer közpénzbűl
nyalvános kiadványban publikáltak mindent a felvételiztetésrűl ,keresd ki a könyvtárban abban mindönt léírtak de a főcsapás a tudás vót. nagyon pici előnyt kapott aki sportoló , kitüntetett vagy egyéb szolgálatot tett a cucializmusért nem úgy mint most , a 60 évvel ezelőtti sporteredményekért giga pinzeket osztogat a rendszer közpénzbűl
Ilyen szempontból sokkal jobb időszak volt, az emberek tették a dolgukat. A rendőrök is. Kicsi túltolod, egyáltalán nem volt világvége, speciel én gyerekként a 70-es évek végétől elég sok helyen voltam, repülővel is, mezei háttérrel.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik