Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Élképesztő hogy átmosták az agyatokat az ingatlanosdival. mindönki ingatlant akar pedig az ingatlan gond,törödés és rengeteg lóvé. idő és pinz temető apropó azt tudod hugy 30 milcsi bankhitelhő köll kb nettó 600 ezer bizonyítható jövedelem ?
Viszonyításképpen 2009-ben a barátságosabb kinézetű Stoczek utcában egy 93 m2-es felújított elég pofás lakás volt 32M. Azért nem hinném, hogy 10 év alatt ezek három-négyszeres árat érnek...
a Gellérthegy alján nyalván többet ér , Én a 25 öt egy szar Bartók Béla utira vagy Budafokira értettem az Ozorai ahunnan a Fodor Gábor gyütt ki ott 20-30% os felár minimum pl: egyí nyugodt jó állapotú 100 m2 est él tudok képzelni 40 ért is
Ha veszel egy 80-ast a XI belső részében 25-ért én még aznap átveszem tőled 30-ért, megdumáltuk? És akkor nem kell mindenféle forintjegyek hatszázezres hozamára várnod hosszasan, kereshetsz többszörös rendes pénzt gyorsan. Na milyen? Tiszta nyer-nyer szituáció. És ezt akár hetente megcsinálhatjuk, gazdaggá foglak tenni.
Legyünk reálisak, 25 millióért sose fogok kapni 100nm Gellérthegy aljai lakást. Nekünk felsőbb emelet kéne, lehetőleg terasszal, nagyobb erkéllyel. Van ilyen id néhány, de nem sok. Régen az erkély nem volt akkora prioritás, mint manapság.
nálam a nagypolgári az min. 120 túl kezdődik. a másik hugy a XI ker belsű része az egy szutyok futottak még kategória ott egy 80 as lakás 25 körül érhet nem 60-80 at nem tudom ki nézegeti ezeköt 50-ért max egy gellérthegy alja 120 m2 50 milliú de még arra is sok
XI. Kerület belső részein jönnek szépen le az ingatlan árak. 80-120nm nagypolgari, többnyire felújítandó lakások már 60-80m között mozognak. Tavaly még simán 80-100m volt a kívánt ár. Ezekre 15-20m körül lehet még költeni, szóval 50m alatt kezdek el komolyan nézelődni. Lehet sose jönnek már le eddig, vagy előbb találok egy élhető balatoni házat. Jelenleg kivárom mi lesz, de Eltolcsy és a Nemzethy Szülőgep az újakat fogják tolni, ez már látszik.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik