Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Mondjuk ezen elvodolkoztam en is (kornyeken csak nappal jarok ugy nem tunt egyaltalan veszesnek) de lenyeg a lenyeg par milliot meger dupla annyi negyzetmeter. Es foldszintet, szuterent nem veszunk lakhatasra. Amugy van most valami 90rugo/ho 4csillagos szallodai szoba facebookon ezek melett nem hinnem h vennek most szukseg lakast.
Mondjuk pár éve én is még azt hallottam a Diószegiről, hogy a taxisok sem hajlandók ott megállni. Nem tudom változott-e a helyzet, nem nagyon járok arra. Én ennyi pénzből biztosan valami külkerületi panelt vennék. Ilyen alacsony kamatok mellett pedig nem jár jobban az ember a rövidebb futamidővel. Legyen 20 év, és a különbözetet pakold be állampapírba. Aztán legfeljebb előtörlesztesz. Ha hiteltanácsadóhoz mész, tudnak hozni olyan egyedi ajánlatot, ami egyrészt jobb lesz, mint amit a bankba besétálva kapsz, másrészt benne lehet olyan extra kedvezmény, hogy X év után ingyenesen előtörleszthetsz. Így meg végképp megéri az alacsonyabb törlesztő és hosszabb futamidő. A különbözetet meg félrerakod, a kamaton nyersz is, és még lesz biztonsági tartalékod is, bármi van.
Foldszinti garzon, bar garzon is 30m2tol indul nallam, csak egy bolondnak er meg kb millios negyzet meter arat, van par 18 millios ajanlat 1+ emelet 40m2 tol akkor mar inkabb azok kozul valasz mert amire most keszulsz az a penz egetese.
Nem érdemes szerintem a károgókra hallgatni. Nagyon várják, hogy itt majd sokak lakását viszi a bank. 2021 közepéig, aki a munkája elvesztése miatt kerül bajba, annál élni fog a moratórium. Utána is évek lehetnek, amíg elindulnak a kényszerértékesítések. Nominál beazakadásra felesleges várni, az még 2008 után is minimális volt. Egy enyhe nominál lecsorgás volt erős reál visszaeséssel. Viszont ezeket az AirBnB lyukakat lehet, hogy én is kerülném. Ezek esetében még én is el tudok képzelni egy nagyobb visszaesést, ha minden rosszul jön össze. Inkább keresnék a helyedben egy olcsóbb panelt. Valószínűleg rosszabb elhelyezkedésű lesz, de biztos, hogy élhetőbb. Nyilván nem ismerem az élethelyzetedet.
az embörök agyát teljesen átmosta a lufi. az egyik szuterénnel gyün, millen menő a másik a csőlakással ami egy lyuk fődarabolásával keletkezett szabálytalanul a paraszt mohóságábúl aki milliárdus akart lenni kiadásbúl.
Így van, ez is el fog kelni januárra. Hiszen annyira remek lakás. 18 nm. az egész. A szoba jó, ha van 10 nm. Ember, a tárolóm nagyobb méretű........... Felújított, gázkonvektor, földszint, belső udvarra néz, biztos világos is. Na, még egy ember, aki teljesen eladósítja magát 10-15 évre. Majd, mikor a gazdasági válság bekövetkezik (itt van), a törlesztőrészlet megemelkedik, akkor majd várja a kormányzati intézkedéseket a hitelesek megsegítésére......
Szerintem ilyenbe kár beleugrani. Nagyon jók most a bérleti lehetőségek, tovább gyűjtögetnék. Ez meg lehet, hogy nem is lakás volt, hanem valami tároló. Most, hogy vége a rövidtávnak, elég sok ilyen fog előjönni.
Budapest bűnös város, itt semmi kedvezmény sem lesz, sőt ha teheti, jól bedrágít mindent és a nersevikek szépen kitárazhatnak valami állami eszközkezelőnek.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik