Vanavrash

Regisztráció: 2020-08-18 16:12:37

Hozzászólások száma: 1 300

Utolsó hozzászólás: 2021-10-19 17:58


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

134 391
hétfő, 08:14
295 924
hétfő, 07:02
172
2021. 09. 21. 20:54

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-03-19 15:42-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-04-08 21:58-ig (14 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-08-15 08:35-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 17:58
Ez így van. Apukám mondta amikor 76-ban vagy előtte bejött ez a gépkocsinyereménybetétkönyv, kaptak egyet az esküvőjükre és mondta, hogy ha a rokon 1 számmal előbb veszi meg a jegyet Ők nyertek volna. A szerencse forgandó. =) A MÁP+ -t meg kivettem tavasszal és a kislakásom falta fel nagy étvággyal. ^^'
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 12:58
Nem fog megterulni viszont megadom magamnak a lehetoseget. A penzt barmikor visszakerhetem ha tudom bizonyitani, hogy az az en nyeremenybetetkonyvem. A problema az, hogy mar csak egy A4-es lapon van rajta es nem kicsiben.
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 07:31
Sokan nem neztek meg vagy hallgattak ez tokre okes, igazad van. Nem tudom mi lesz a jovobeli preferenciam sajnos, talan 2 szobas lakas ki tudja. Nekem eppen eleg az a penz amit az otp gepkocsi nyeremenyjatekba raktam bele. 😂
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 07:29
Igen, epitomernokok akikbol az egyik villanyasz is masikuk olajos gepesz. Inkabb az a kerdes mit takar az ha valaki ezeken a teruletrken muvezeto es ellenor nem az epitomernoksegben levo muvezeto es ellenor. Nekem mar meglehetne a jogosultsagom de parszor voltam epitkezesen, eddig mindig bejott csak a semmire nem tudok meg nem is akarok jogosultsagot kikerni a kamaranal. 🙂 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:41
Üzemeltetés, műszaki ellenőrzés és műszaki előkészítői szentháromságra megyek. Ennél a cégnél megpróbálok minél jobban fejlődni és bízva abban, hogy hosszabb távon maradok/maradhatok.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:07
Én konkrétan leadtam a beadandót de egyetemen vizsga volt és arra tanultam, így buktam a vizsgadíjat+vizsgát, nem lesz meg az az ingatlanközvetítő OKJ teljesen elengedtem, amúgy is 1 éven belül kellene lerakni, az meg már cumi.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 17:32
Én is gondolkodom, hogy a lakásnak a végtörlesztőét a 10. év fordulópontján fogom kifizetni ha lehet. Nem látjuk mekkorát fognak növekedni addigra az árak. Aki meg él és beszél, azokat az illetőket muszáj végtörlesztenem, nincs mese. :)
Tőzsdézéshez nem értek, azért ahhoz hatalmas tudás kell (és az első legfontosabb szabály amit írtál, fölösleges pénz).
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 12:19
Ma megjott a hivatalos banki hatarozat emailben. Toroltek a diakhitel vegtorlesztesere vonatkozo folyositasi feltetelt, most mar minden sinen van, ingatlan, uj munkahely, sokkal nagyobb fizetesemeles, johet a hitelek eloterlesztegetese is, aztan remelem csak felfele! 🗽
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 07:22
Remelem azt tudod, hogy ha nyernenek akkor a CSOK megmaradt ami a lufizott arat picit meg fogja tartani?
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 07:19
Talán a második hozzászólásod több, mint 1 éve amivel egyetértek.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 18:03
Ez igy van, en is ki tudok szallni annyiert amennyiert beszalltam vagy mar tobbert. 🙂 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 18:01
Jot rohogok amikor a belvarost valaki egy Batthiany teret is annak mondd, holott el van tevedve a part tuloldalatol.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 10:25
Nézd, egyre több cikket raknak ki és a közösségi oldalakon mega kiszámolón is olvasom, hogy ha nem most akkor később se lesz jobb...
Tényleg sokkal kellemesebb egyedül, mint más idegen emberekkel közösködve lakni.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 10:23
Mindenki más, én is az vagyok. Itt volt a Valenciana tavasszal, elüldöztétek, fél éve már, hogy nem írt ide semmit, ki tudja a csajszival mi történt vett-e azóta lakást vagy az álom csili-vili lakását? Valószínű sohasem tudjuk meg. Én ismerem az igényeimet és tudom, hogy nekem a nagyobb az kellemetlenebb. Hányszor írjam még le? Itt egy remek videó, hogy Japánban mekkora kis lakásokban élnek szépen az emberek akár albérletben.: https://www.youtube.com/watch?v=TYVJbupG3Xg
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 10:19
Jelenleg még nulla, mivel a lakásvásárlás óta nem történt jelentős fizetésbeli ugrás (még), 3 hónap alatt pedig nem egyszerű milliókat összeszedni, mindent a maga idejében fogok törleszteni és visszafizetni! Megvannak a preferenciák és fontossági sorrendek, ezeket itt többször is leírtam az elmúlt hónapok alatt.
A magabiztosság pedig azért van, mert jövő héten jön a hivatalos dokumentum arról, hogy a diákhitelhez nem kötik a szerződési feltételt, de előbb jöjjön ki a hivatalos levél. :)
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 10:16
Igen az övé, kié másé lenne ameddig ki nem fizetem?
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 20:56
Komolyan nem értelek. Én lakom benne, így is nagyon jól meg van csinálva a lakás, teljesen élhető és a hely is teljesen jó! 1 perc a villamos, busz, 2 perc a bolt, gyógyszertár, vasútállomás 6 perc busszal. Komolyan, kell ennél több? Az akkori keresetemhez, lehetőségeimhez mérten néztem, választottam és döntöttem. Továbbra is azt mondom, hogy nem bánom a döntésemet. Ha egyszer az lesz, hogy váltani kell akkor váltani kell, most jól érzem magam itt, egyedül és ezen van a hangsúly, hogy egyedül. Vannak emberek akik nem vágynak másra, ezt is meg kell érteni, nem csak a családalapítós ember létezik, ki tudja, lehet később változik minden, eldől.
Illetve még 1, ahogyan Berlini is írta, biztos vagyok benne, hogy ha most nem, akkor kifutok ebből az egészből. Kiszámolón, youtuben, redditen, facebookon is olvasni olyan embereket, hogy vettek volna lakást de vártak és igazából kiestek a pénzükből. Legalább van egy biztosnak mondható pontom amibe nem ég el a pénzem.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 20:23
Válaszolt, holnap pukkan az alkohol!
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 15:50
Nezd, en itt mar reg leirtam, hogy nem bantam meg. Baromira nem.
Mint irtam, a leheto legjobban bebiztositottan dontottem es vasaroltam.
Maxi hitel nelkul, marad penzem, van biztositasom!
Az utobbit meglehet kerdezni a haveroktol mennyien kotottek, ezek a szamok is erdekelnek.
En is varom mar a kartyavarat abbol a szempontbol, hogy ki lesz az aki nem fizet kulon biztositast, mert lenyegeben barmikor bejohet egy krach a 30 ev alatt.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 12:27
Pesten, kis csusztatott zsalus tegla, nincs maxi hitel, nincsen 40% hitelezodes. 💪🙂 

friss hírek További hírek