Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Meglátjuk mi lesz a havi/féléves zárók beállítása után. Amúgy az OTP túlvetten is tud menni bőven (mondjuk más is), bár én is számítok visszatesztre (legfeljebb nem akkor jön majd, amikor várjuk).
Nem gondoltam volna, hogy a BUX a héten ilyen könnyen átlép a 71 és a 72 ezren is, lassan longok nélkül maradok (Richterből és MTEL-ből van már csak, meg sajnos egyre ingatagabb lábon álló BUX short).
nekem az az érzésem, ahogy így követem a kereskedést, hogy robikkal elkezdték visszazáratni a SHORT pozikat - és a robi az ügyesen vásárol - sok visszaborítással
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.