Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nyugi! Segíteni fog! De az inkább a Q4es jelentésben fog szerepelni amit most még nem látunk. Jó lesz ez csak mindenki kivár, nem merik most ellőni a puskaport mert akkor nem marad ha véletlenül mégis mondana valami csúnyát a kormány...
Szeintem most már ez vehető. USA piac húzta le, még 8500-8600 közé lemehet, de ott már remek longos beszálló. Jó cég, jó termékek, jó piac. 10K felett lesz a helye.
Napi minimum. Gratulálok. Legalább esne nagyot, akkor lehetne egy felpattra játszani, de így... Csorog le, ezt hogy kereskeded? Sehogy. 9500ról már sokat esett.
sajnos az ilyen hosszú leszúrásra nincs szabály, csak a megfigyelés... A dupla alj meg egy elméleti dolog! Ilyenkor ,ha a nagyok" meg akarják fogni, akkor betámasztanak. Na most mindenki a támasz fölé, elé akar állni, hogy kapjon belőle! Egyre nagyobb a támasz zóna és így magasabbról fog pattani! A baj akkor van, ha nincs aki betámasszon és nem fogja meg az esést, hiába lokális alj volt ott! hmm
A leszúrást követő látszólagos gyors felépülés sokunknak elvette a tisztánlátását, pedig te szóltál, abszolút emlékszem, de annyira valószínűtlennek tűnt....akkor. De a lényeg, mindenből tanulni kell és kitartással csinálni. Én most ezt teszem és remélem a 8600 fölötti fordulatot is jól látod. Köszi az elemzéseket, nagyon hasznos !
Az a leszúrás volt az első jel ide! Erről már beszéltem! Akkor még nem volt meg a pingi mostani helye! Szóval ahogy vártam, visszatért a leszúráshoz, de nem szabadna addig lemenn, vagy alá. Amennyiben dupla alj, akkor illene feljebb egy kicsivel fordulni. Ennyit a 8600-ról. Csak azért említem, hogy a beszálásnál ez érdekes lehet még.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.