Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A 8660-as vevő az nem kamu? Lehet, hogy azért van ott, hogy a vételnek fenntartsa a látszatát? Aztán, ha lejjebb megy az árfolyam, akkor vagy kiveszi, vagy megy ő is lefelé? Kvázi az eladó teszi be?
Ezt az USA-t nem igazán értem: rettegnek a befektetők, mert brutál erős a gazdaság és sokkal több munkahely jött létre mint amire számítottak. Ez azonnal lezúzta Európát és az USA pre-market is csúnya esésben. Legyen már végre valami kib***ottul rossz adat aminek végre a befektetők is örülnek !!!
"Ugyanakkor a gyakorlat az erős támasz alatt kiszedi a stopokat,így egy leszúrás benne lehet még." Nagyobb esésre nem számítok, 8695-ön beadott vételem teljesült, ha netalán lejjebb megy, még van bent a könyvben vételem.
Egyetértek. Kell jó pár nap amíg nem látunk alacsonyabb aljat amikor nyugodtan bele lehet ülni. Légyszi majd írd meg mikor látod te is a jó beszálló napot.
Nem, hanem 8450-8500 ft a következő erős szint! Kedvenc papírom,de 3-hónapja eladtam,figyelem a belépőt majd...és végre türelmesen várok, máskor mindig korán vettem,vagy a falls kitörésekenél. Ugyanakkor a gyakorlat az erős támasz alatt kiszedi a stopokat,így egy leszúrás benne lehet még.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.