Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem az a gond, hogy nem dobtad ott el! Nekem az nem tetszett, amikor írtad, hogy nem baj ha esik, veszel minden nap egy kicsit! hmm Igazából most kéne hígítani, amikor beérünk a pingi sávjába, ha nem akarjuk megvárni a fordulatot (pedig az az igazi)!! Ez a szint sokkal tutibb már, de nem veszélytelen! Akik nem figyelik a ta-t, azok mindig itt dobálják el, itt pánikolnak be! A célsáv kb. 250-300 pont jelenleg! Ezt leszűkíthetem a célár '120%-ára, ez elég gyakori, az 8610! Itt már lehet sokan lesznek, mert dupla alj" így el lehet kezdeni 8700-8650-n venni! Lehet holnap le is szúrnak és a pánikolók egyből ki is szórják! Persze ez már speki módszer, nem ezt tanítják és rizikós! :)) Nagyot nem tud esni elvileg, mert korrekciós támasz is van (~8580) és akkor kezd túladott is lenni, bár ez nem garancia, de lehet kalkulálni vele! Egy pattanás után is észen kell lenni, mert a long sosem 100%-s. Lefordulhat mélyebre, mint a zászló, de addig lehet azért keresni...:) Csak hangosan gondolkodtam...😃😃
El kellett volna dobni mindent 9400-on dehát a franc gondolta. Tudom a te pingidnek izgatta a csőrét hogy az a leszúrás nem volt korrekció! Igazad volt
Csak csenden jegyzem meg, hogy nem kizárt, hogy már idén decemberben 6, azaz hat %-ra lecsökkenhet az infláció.Jövőre meg akár 4 %-os GDP növekedés is jöhet! Aztán némi EU-s pénz is befolyhat!
Tudjátok mikor volt ilyen rossz a hangulat ? Pontosan egy éve. Emlékszem mindenki temetett mindent, Armageddon hangulat volt , az OTP-t is 4 meg 6 ezerre mondták már akkor. Aztán jött a feltámadás. Jó lenne egy hasonló rally év végére ..
Látom az OTP TROLLMENTES topikban már világvége hangulat van. Nem nagyon értem, hogy miért a nagy siránkozás, ha az OTP profitjának 70%-a már most külföldről jön.Ja és nem az USÁ-ból és nem Nyugat Európából!
Nagy szopó lett ez mára is. Mégiscsak shortolni kellett volna reggel ahogy írtam!! Holnap 1000% hogy shortolni fogom (akkor fog majd +fordulni az irány)!!
Innen most nincs benne sokkal több lefelé már sztem. Azért reggel egy leszúrásra is fel kell készülni. Ha 8600 alá zárna mostanság, akkor viszont Borzová Torkosová...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.