Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mindenki máshogy látja! :) 9120-on, (sosem zárt ott) úgy jár át az árfolyam, mint folyosón a húzat! A 9300-at meg 10 napig bombázta, 5 szőr érintette közben, de nem tudott átmenni, majd lefordult 8600-ig! Most megint beközelit... Ebből nekem az jött le és nem számít, hogy mikortól, egy-két pár éve tőzsdézem, mert tévedni mindig lehet, de szerintem a 9300 egy ellenállási szint, ami fontos lehet...! Ez a szint/sáv, lehet 9250-9350 is, nem lehet egy adott pontra koncentrálni! Ráadásul ezt már márciusban jeleztem, amikor az alsó 7289-s támaszt teszteltük! Gondolom nem voltál benne az 5-ben aki megnézte! :) Ezek a szintek nem lottószámok, ez tőzsde. Az egyik ott veszi, ahol a másik adja és még rá is licitál a következőre, tehát sávosan értendő mindig!! :) Amennyiben áttőri a 9300-t stabilan, mehet feljebb, ha nem, akkor megint le és lehet újra próbálni harmadszorra! Elsőre lepattant, és ez a szerepe... ! Ennyi nálam a történet.:) Ez a régi hetes chart a támasznál, fordult is ha megnézed a mostani állást! Ricsi márciusban /W https://ibb.co/F8b1Hrh
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.