Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem se amiatt volt...És inkább el tudok képzelni adót a bankokra, mint a gyógyszeriparra, már ha ebben gondolkodnak. De ezeknél sose tudni semmit. Hátha mégis csak a stopok durrantak el, és lavina effektus volt ez a tegnap. Még egyszer megnézhetnénk a 8600-ot és aztán up, ez lenne számomra az álom forgatókönyv. De a legritkábban csinálja azt egy papír, amit én szeretnék. :)
Saját számításom szerint kb még 28 mrd Ft idén rendelkezésre saját részvény vásárlásra. Ez azt jelenti, hogy az idén hátralévő kereskedési napokon- ha a Richter tartja magát a 40 mrd-os keret felhasználására-9300-as átlagárral számolva naponta 40.000 db részvényt kellene vásárolnia minden egyes nap. Ez azért nem kevés.
Azért azt ne felejtsük el, hogy az eddigi emelkedésben nagy szerepe volt a cég saját részvény vásárlásának. Nem tudom, hogy eddig mennyit költöttek a 40 milliárdból, lehet hogy leállnak vele egy ideig.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Várhatóan pénteken késő este jelenik meg a Moody’s friss véleménye Magyarországról, a hitelminősítőtől viszonylag régóta várunk valamilyen értékelést. Az előjelek pedig inkább abba az irányba mutatnak, hogy ez negatív lehet, hiszen a két legfontosabb versenytárs idén már lépett, illetve a magyar gazdaságban is vannak kockázatok. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. 4 mínuszos gdp negyedévet lehet, hogy már észrevesznek+ az eu 3 szoros mutyi inflációt amit az mvm vízfej társulata okozott
A tapasztalat az, hogy ezután még ugyanannyit szokott esni, majd elindul szépen felfelé.-na igen, én is ezt várom, előtte lehet felpattanás.- Talán ír a portfolio valami hírt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.